Flaming Commerce

• Rajsko
  • Pławy
  • Stawy Grojeckie

3. Opinie o pracodawcach Oświęcim
  5. Opinie o Flaming Commerce Sp. z o.o.

Opinie o Flaming Commerce Oświęcim

Nie przegap nowości o Flaming Commerce Sp. z o.o.!

23.08.2026 14:27

OFICJALNE STANOWISKO WŁAŚCICIELA FIRMY W związku z pojawiającymi się na portalu GoWork opiniami dotyczącymi naszej firmy oraz jej właściciela, stanowczo oświadczamy, że nie wyrażamy zgody na publikowanie treści nieprawdziwych, pomawiających, obraźliwych lub godzących w dobre imię firmy oraz osoby właściciela. Podkreślamy, że zarówno opinie negatywne, jak i pozytywne zamieszczane na tego typu portalach nie stanowią oficjalnego ani miarodajnego odzwierciedlenia działalności przedsiębiorstwa, a ich autorzy nie zawsze przedstawiają pełny i zgodny ze stanem faktycznym obraz sytuacji. W szczególności sprzeciwiamy się publikowaniu anonimowych zarzutów przedstawianych jako fakty, jeżeli nie znajdują one potwierdzenia w rzeczywistości. Krytyka jest prawem każdego człowieka, jednak wolność wypowiedzi nie oznacza prawa do bezkarnego rozpowszechniania nieprawdziwych informacji, pomówień czy treści naruszających dobra osobiste. Przypominamy, że zgodnie z art. 212 Kodeksu karnego pomawianie osoby, firmy lub instytucji o postępowanie lub właściwości mogące poniżyć ją w opinii publicznej albo narazić na utratę zaufania może stanowić przestępstwo zniesławienia. W przypadku dokonania takiego czynu za pomocą środków masowego komunikowania przepisy przewidują dalej idącą odpowiedzialność. W przypadku treści mających charakter obraźliwy lub znieważający zastosowanie może mieć również art. 216 Kodeksu karnego, który obejmuje zniewagę dokonaną publicznie, również za pomocą środków masowego komunikowania. Niezależnie od odpowiedzialności karnej, ochronie podlegają również dobra osobiste, w tym cześć i dobre imię, na podstawie art. 23 i 24 Kodeksu cywilnego. Przepisy te umożliwiają dochodzenie m.in. zaniechania naruszeń, usunięcia ich skutków, a w określonych przypadkach również roszczeń finansowych. Informujemy, że w związku z zaistniałą sytuacją zostały już podjęte odpowiednie kroki prawne mające na celu ochronę dobrego imienia właściciela oraz firmy. Publikowane treści są dokumentowane i podlegają analizie pod kątem ewentualnego naruszenia obowiązujących przepisów prawa. Nie będziemy akceptować działań mających na celu dyskredytowanie firmy, rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji ani zorganizowanych działań o charakterze hejtu. Jednocześnie podkreślamy, że nie mamy nic przeciwko rzetelnej i merytorycznej krytyce. Jesteśmy gotowi rozmawiać o rzeczywistych problemach i wyjaśniać konkretne sytuacje. Nie będziemy natomiast tolerować przedstawiania nieprawdziwych informacji jako faktów ani prób budowania negatywnego wizerunku firmy kosztem jej właściciela, pracowników i osób współpracujących. Niniejsze stanowisko ma charakter oficjalny. Wszelkie dalsze działania naruszające dobre imię firmy lub właściciela będą traktowane odpowiednio do ich charakteru i mogą skutkować podjęciem kolejnych kroków prawnych. Szanujemy prawo do opinii. Oczekujemy jednak tego samego w drugą stronę – szacunku dla prawdy, dobrego imienia oraz obowiązującego prawa.

Robert

03.09.2026 21:44

Polecam, na czas i kontakt bdb
    Jacek

10.04.2026 08:20

Rzetelny kontakt od początku współpracy, sklep na shoper , baselinker , grafiki wszystko ustawione jestem zadowolony

28.08.2026 10:05

Ada

14.05.2026 21:58

B.dobry kontakt temat zrealizowany w terminie. Ceny rynkowe

28.08.2026 10:03

Dawid

07.08.2026 07:43

polecam na duży +

28.08.2026 10:03

Maja

07.01.2026 08:12

Grafiki do profilu społecznościowego estetyczne i na czas, kontakt bezproblemowy.

28.08.2026 10:00

Kasia M.

22.08.2026 08:17

Dzień dobry. Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna - Mateusz który wykonywał zlecenie podszedł do niego rzetelnie, wykonał wszystkie prace w sposób bardzo sprawny i z tego co zweryfikowałam zgodnie ze sztuką informatyczną. Zleciłam kolejne zadania. Jestem zadowolona. POLECAM

23.08.2026 14:19

Dziękuję za opinię - zapraszam ponownie

28.08.2026 09:57

Krzysztof M

24.07.2026 09:09

Chciałbym z calego serca polecic współpracę z Panem Mateuszem. Kontakt bez zarzutu nawet w godzinach niestandardowych, duża wiedza i doświadczenie. Zaproponowane rozwiązania dotyczące sklepu internetowego okazały się trafione i wykonane w sposób zgodny ze sztuką. Jeżeli zależy komuś na przystępnej cenie, doświadczeniu i kontakcie 1:1 to serdecznie polecam Pana Mateusza.
    Julka

26.07.2026 02:05

Super, że tak sprawnie to wyszło. Podpowiesz jeszcze czy konfigurowali też od razu całą resztę typu płatności i kurierów, czy to już musieliście robić we własnym zakresie🤔

28.08.2026 09:55

Ania G.

17.08.2026 16:26

Implementacja pliku XML do baselinkera w jeden dzień wykonana w sposób zgodny ze sztuką. 5/5

28.08.2026 09:55

18.08.2026 10:00

B2b to jedyna opcja? Dajcie znać czy jeśli ktoś nie chce zakładać działalności to coś na umowę też można tam ogarnąć?
    Krzysztof

18.08.2026 21:12

Ale co to ma związanego ze spółką Flaming Commerce? Nie zatrudniają pracowników i nie zatrudniali, nie wiem dlaczego tutaj prowadzona jest ta dyskusja.
    Kazik

24.08.2026 16:57

Aha, czyli tutaj ogólnie nie ma pracowników? Bo ogólnie go work to strona o opiniach na temat warunków pracy.

08.08.2026 13:25

Jak się wyszuka ich firmę to pojawia się informacja o dodatkowej pracy zdalnej a czy można tam zarobić faktycznie takie normalne pieniądze za cały etat czy niekoniecznie?

02.08.2026 22:29

Jak u was wygląda praca zdalna? Jeśli ktoś mieszka daleko, to może mieć pewność, że faktycznie będzie pracować zdalnie i nie będzie nagle wymagane przyjeżdżanie do biura 🤔

Kontakt - Flaming Commerce Sp. z o.o.

UL. JANUSZA KUSOCIŃSKIEGO 8 lok. 1 32-600 Oświęcim

Branża główna: Oprogramowanie - Systemy IT

27.02.2026 12:25

Moje doświadczenie ze współpracy z Panem(usunięte przez administratora)było skrajnie rozczarowujące. • Pan (usunięte przez administratora) nie wywiązał się z ustalonych warunków współpracy. (usunięte przez administratora) • Próby kontaktu i wyjaśnienia sprawy były ignorowane lub opóźniane. • Firma nie wykazuje odpowiedzialności wobec klienta, a podawane referencje i portfolio nie odpowiadają faktycznym efektom pracy. Nie mogę polecić współpracy z tym wykonawcą ani firmą. Brak profesjonalizmu i brak transparentności sprawiają, że korzystanie z usług tej firmy jest wysoce ryzykowne.
    #DyrektorFinansowy

02.05.2026 12:01

Zgłosiłam sprawę jako fraud do Banku Lloyds oraz do odpowiedniej instytucji zajmującej się takimi przypadkami. Z banku otrzymałam informację w formie listu, że praktycznie zaraz po moim przelewie klient wypłacił pieniądze z konta. Na ten moment sprawa jest nadal w toku.

02.05.2026 15:57

Pani Iwono, uprzejmie informuję, że podejmowane przez Panią działania, które noszą znamiona uporczywego nękania oraz publikowania niezweryfikowanych i bezpodstawnych zarzutów, zostały zgłoszone odpowiednim organom w Polsce. Zwracam uwagę, że rozpowszechnianie informacji naruszających dobre imię, reputację oraz wiarygodność – zwłaszcza przy jednoczesnym wykorzystywaniu moich danych osobowych – może stanowić naruszenie przepisów prawa cywilnego oraz karnego, w tym w szczególności w zakresie ochrony dóbr osobistych. Podkreślam również, że działając spoza granic Polski, nie jest Pani zwolniona z odpowiedzialności prawnej za skutki swoich działań, jeśli wywołują one skutki na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej. W związku z powyższym wzywam Panią do niezwłocznego zaprzestania publikowania i rozpowszechniania nieprawdziwych informacji oraz do powstrzymania się od dalszych działań naruszających moje prawa. W przeciwnym razie będę zmuszony do podjęcia dalszych kroków prawnych, w tym dochodzenia roszczeń na drodze postępowania sądowego. Niniejsze stanowisko ma na celu ochronę moich praw oraz zakończenie zaistniałej sytuacji w sposób zgodny z obowiązującym prawem.
    Jarek

18.04.2026 05:08

Nie polecam. (usunięte przez administratora) Na początku bardzo dobry kontakt, wszytko wyjaśnił co będziemy robić, zrobił nawet audyt mojej strony, co najważniejsze podał bardzo szybkie terminy realizacji, ponieważ stwierdził że akurat wtedy ma wolne i może szybko zadziałać w temacie. Jednak okazało się wszytko odwrotnie później. Nic nie było zrobione, 50% kwoty zostało zapłacone, a (usunięte przez administratora) zaczął mnie tylko zwodzić, że problemy rodzinne, prywatne itd. (usunięte przez administratora)

03.05.2026 07:25

(usunięte przez administratora) Z mojej strony sytuacja wyglądała następująco: zapłaciłam 950zl jako 50% wartości faktury z góry. Została wykonana analiza mojej starej strony internetowej, podczas której wskazano, że działa bardzo wolno oraz zaproponowano jej poprawę. Jednocześnie zasugerowano, że możliwe jest to po dokonaniu kolejnej płatności 50% z góry, na co nie wyraziłam zgody. W dniu wykonywania przelewu wielokrotnie otrzymywałam informacje, że prace nie mogą się rozpocząć, ponieważ środki nie wpłynęły — mimo że za każdym razem przesyłałam potwierdzenia przelewu. Po zaksięgowaniu pieniędzy kontakt i zaangażowanie wyraźnie się zmniejszyły. Dałam czas na realizację usługi, jednak po 3–4 tygodniach od podpisania umowy zauważyłam bardzo ograniczoną aktywność (kilka krótkich logowań do systemu). Na tej podstawie uważam, że jakość współpracy była niezadowalająca. Moje opinie wynikają wyłącznie z powyższego przebiegu współpracy. Nie prowadzę uporczywego kontaktu ani działań, które można uznać za nękanie — publikuję jedynie opinię, która w moim odczuciu odzwierciedla rzeczywisty przebieg sytuacji.
    Monika

25.02.2026 12:20

Współpraca na ogromny plus!
    #ProjectManager
    Bartosz Z.

05.02.2026 21:33

W okolicach 10 stycznia zleciłem poprawki szybkości w naszym sklepie internetowym z sadzonkami kwiatów na presta shop. Całość miała zostać wykonana w terminie 3 tygodni, po 10 dniach wszystkie prace zostaly zakonczone strona w widoczny sposob przyspieszyla nie tylko w wynikach raportów Google, ale przede wszystkim w odczuciach uzytkowników... dziękuję i na pewno wrócę w przyszłości!!
    Tajniak

21.11.2025 14:52

Nie widać żadnych ofert o prace. na jakie stanowiska tutaj przyjmują?
    Odpowiadacz

21.11.2025 20:06

Nie przyjmują tutaj do pracy, współpracują w swoim gronie.
    Beata

20.11.2025 22:59

Nowa szata graficzna sklepu w platformie shopper. Bez zastrzeżeń , polecam KAŻDEMU
    Piotr instalacje stalowe

13.11.2025 08:45

Teksty do strony internetowej napisane szybko , poprawnie , kontakt bez zarzutów polecam
    Anna

31.10.2025 12:26

Logo wykonane b.dobrze i na czas, dziękuje.
    Artur

18.10.2025 23:29

zlecenie wykonane w terminie, bez zastrzeżeń, duża wiedza, same pozytywne doświadczenia.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Flaming Commerce?

Blazej

09.10.2025 17:41

Zwykły frajer i (usunięte przez administratora) , strona nie gotowa 3 razy zmiana terminu Nie polecam omijać szerokim łukiem
    Małgorzata

07.10.2025 23:28

Strona wykonana bardzo dobrze, nie mam żadnych zastrzeżeń. Współpraca wzorowa.
    wykonawca

19.09.2025 18:03

według mnie (usunięte przez administratora) 4 razy albo i więcej zapewniał o zapłaceniu za zlecenie. Wszystko za pośrednictwem serwisu useme, niestety skończyło się powiadomieniem o (usunięte przez administratora) Zgłoszony do kancelarii prawnej. Nie polecam, a kilkanaście godzin na marnę.

Zostaw merytoryczną opinię o Flaming Commerce Sp. z o.o.