Smartres

• Brzozówka
  • Koszyce Małe
  • Skrzyszów
  • Radlna

3. Opinie o pracodawcach Tarnów
  5. Opinie o Smartres Sp. z o.o.

Opinie o Smartres Tarnów

Nie przegap nowości o Smartres Sp. z o.o.!

27.10.2025 15:38

Dziękujemy za Wasze opinie i zapraszamy do rozmowy.

Cieszymy się, że odwiedzacie profil SmartRes.
    Każda rzetelna opinia – zarówno pozytywna, jak i krytyczna – pomaga nam lepiej rozumieć oczekiwania kandydatów oraz usprawniać nasze działania.

Będziemy aktywnie uczestniczyć w dyskusjach, odpowiadać na pytania i dzielić się aktualnościami. Prosimy jednocześnie o zachowanie zasad kultury wypowiedzi i przestrzeganie regulaminu GoWork.

W razie pytań zapraszamy do kontaktu:
    534 164 640 lub [email protected]

Pozdrawiamy,
    Zespół SmartRes

Wywiadu udzielił/aSebastian Florek

28.10.2025 09:56

Jak Pan ocenia aktualny stan i dynamikę rynku OZE w Polsce – szczególnie mikroinstalacji PV?

Polska fotowoltaika urosła z niszy do filaru energetyki w zaledwie kilka lat. Na koniec 2024 r. mieliśmy ponad 1,5 mln prosumentów i około 12 GW mocy w samych mikroinstalacjach. Widać obecnie spowolnienie tempa, ale to naturalna stabilizacja dojrzałego segmentu, wspierana przez inwestycje w sieci dystrybucyjne rzędu 130 mld zł, które operatorzy planują na modernizację i rozbudowę infrastruktury do 2030 r.

Jakie trendy technologiczne i produktowe będą kształtować rynek w najbliższych latach?

Trzy najważniejsze kierunki:

• Magazyny energii w gospodarstwach domowych: przejście z “gołej” PV na zestawy PV+magazyn. Net-billing premiuje autokonsumpcję, a magazyn energii pozwala przenosić energię z południa na wieczór. Widzimy szybki wzrost dołączanych magazynów w nowych projektach i przy modernizacjach instalacji
    • Optymalizacja po stronie sprzętu i konfiguracji: moduły o wyższych mocach, optymalizatory i mikroinwertery oraz układy wschód–zachód, które spłaszczają krzywą produkcji, zmniejszając ryzyko zbijania napięć i wyłączeń.
    • Integracja z ciepłem i mobilnością: pompy ciepła, grzałki buforowe, ładowarki EV. To wszystko podnosi autokonsumpcję i skraca zwrot.

Co zmienia się w prawie i regulacjach – i jak to wpłynie na prosumentów?

Po pierwsze, konsekwencje przejścia z net-meteringu na net-billing są już “przepracowane” przez rynek. Dzisiaj instalacje są lepiej dobrane, rośnie autokonsumpcja i dołączanie urządzeń towarzyszących – w tym magazynów energii. Po drugie, na horyzoncie są regulacje dot. tzw. wirtualnego prosumenta i społeczności energetycznych – to otworzy nowe modele uczestnictwa w rynku od połowy 2025 i dalej. Z drugiej strony, wyzwaniem pozostają ograniczenia sieciowe – dla prosumentów remedium to magazyny energii i zarządzanie profilami zużycia.

Gdzie Pan widzi największą szansę biznesową na 2025–2027?

Właśnie na styku fotowoltaika + magazyn + ciepło. Zestawy takie skracają okres zwrotu z inwestycji i uniezależniają od godzinowych cen energii. Dla klientów to większy komfort i przewidywalność, a dla handlowców – wyższa wartość koszyka. Dodatkowo modernizacje istniejących instalacji – to ogromny rynek 1,5 mln prosumentów. Do tego dochodzą programy wsparcia i linie kredytowe dla efektywności energetycznej, które podnoszą zdolność inwestycyjną gospodarstw. Trendy unijne i krajowe tworzą wieloletnie “okno” popytowe, a rosnące ceny energii w cyklu wieloletnim sprzyjają automatycznie autokonsumpcji.

Dlaczego potencjalny kandydat lub partner miałby wybrać SmartRes?

Działamy w najdynamiczniejszym sektorze energetyki, a SmartRes buduje przewagę w trzech wymiarach:

• Jakość i przewidywalność: stawiamy na polskie komponenty i sprawdzony łańcuch dostaw, co dla klientów oznacza bezpieczną eksploatację, a dla doradców – silne argumenty sprzedażowe.
    • Skuteczność operacyjna: codzienna praca z rynkiem B2C w całej Polsce, szybki obieg dokumentów i finansowania, wysoka dostępność ekip montażowych. Dzięki temu minimalizujemy “tarcze hamujące” sprzedaż.
    • Rozwój merytoryczny: regularne, praktyczne szkolenia – dotacje, prawo, finanse, psychologia i techniki sprzedaży. Skupiamy się na kompleksowym rozwoju naszych handlowców, bo to dziś najszybsza ścieżka do satysfakcji klienta i wyniku finansowego.

Krótko: jesteśmy pragmatyczni i nastawieni na efekt. Kandydaci szukający realnego wpływu na swój wynik i ścieżkę rozwoju znajdą u nas narzędzia i tempo adekwatne do ambicji.

Zaciekawiona

28.10.2025 17:34

Hej, jak wyglądają realne zarobki na prowizji na początku, jeśli nie mam doświadczenia w OZE? Ile czasu zajmuje pierwsza umowa?
    Jake

30.10.2025 09:22

Pomagają ściągawki i gotowy skrypt rozmowy. Ja pierwsze 3 tygodnie jeździłam z koordynatorem – bardzo dużo uczy.
    Robert

30.10.2025 09:44

U mnie w pierwszym miesiącu pracy pierwszą sprzedaż zrobiłem dopiero w ostatni dzień :D Niby jedna umowa ale prawie 10 000 marży siadło. Działam w branży prawie 2 lata i są miesiące, że jest lepiej a są miesiące, że jest gorzej - rekordowo wykręciłem nawet 8 umów ale był też miesiąc, że nic nie weszło. Nie ma co owijać w bawełnę - jak ciśniesz, to są wyniki, jak odpuścisz to wyników nie ma, taka specyfika sprzedaży 😉
    Nowicjusz

14.10.2025 15:41

Pracuję 6 tydzień i póki co jest ok.

Na plus na pewno szkolenia. W tydzień nauczyłem się więcej o sprzedaży, niż na kilku płatnych kursach. Widać, że szkoleniowcy są praktykami i wiedzą o czym mówią.
 Praca typowo na prowizji, ile sprzedasz tyle zarobisz.
 Nie jest łatwo, bo klient jest ciężki do przekonania i jest dużo nauki ale sprzedaży mają dużo, więc mimo wszystko chyba się da. Sam do tej pory sprzedałem dwie instalacje, powoli łapię o co w tym chodzi.
Szkoda, że nie ma samochodu ale chociaż prowizje są duże.
Z drugiej strony znajomy pracuje w konkurencji i dostał samochód ale za to ceny ma dużo wyższe i jeszcze nic nie sprzedał.
    Kaja

20.08.2025 23:22

Handlowca szukają i powiedzcie jak to jest z tym 100% marży w prowizji, czy jest jakiś sufit finansowy? Może ktoś poda takie realne miesięczne zarobki 🤔

28.08.2025 14:01

brak sufitu finansowego oraz pełne szkoleń które są pomocne
    Kamila

02.09.2025 06:55

brak sufitu finansowego, możliwość awansu itp
    Tomek

14.06.2025 09:06

Pracuję w firmie od 4 miesięcy i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Panuje tutaj przyjazna atmosfera, a zespół jest pomocny i zaangażowany. Firma zapewnia dobre warunki pracy oraz możliwość rozwoju. Polecam współpracę każdemu, kto szuka stabilnego i przyjaznego miejsca pracy

25.01.2026 07:47

Polecam! Pracuje od 3 msc i wszystko dla mnie ok. Dużo szkoleń, wsparcie itp
    #PrzedstawicielHandlowy

Arek

06.11.2025 12:51

Działam w branży 3 lata. Przeszliśmy do SmartRes w czwórkę z dużej rozpoznawalnej firmy. Polecił nas wspólny znajomy. Na starcie miałem obawę, że bez „wielkiej marki” będzie trudniej o zaufanie, a wyszło odwrotnie. Warunki są dużo lepsze, a przy tej samej pracy zarobki mamy prawie x2. To był dobry ruch :)

Maciek

06.11.2025 19:36

Z czego wynika ta różnica w zarobkach?

Arek

07.11.2025 09:23

Jesteśmy bardziej konkurencyjni. Ceny bazowe sprzętu są dużo niższe, więc gdy klient porównuje dwie oferty wygrywamy już na starcie. Skuteczność sprzedaży jest większa, a to przekłada się na ilość sprzedaży. Druga rzecz – przy niższej bazie jest przestrzeń na marżę, więc nie trzeba rezygnować z sensownych pieniędzy, żeby domknąć sprzedaż. Do tego dochodzi sprawny proces i szybkie realizacje. Efekt? Ta sama energia, a wypłata wyraźnie lepsza.
    Marcel

03.11.2025 09:34

Przyszedłem bez doświadczenia w OZE, wcześniej sprzedaż detaliczna. Pierwsze 2 tyg. to intensywne szkolenia i jeżdżenie z koordynatorem – dostałem skrypty rozmów i checklistę audytu. Pierwszą umowę zamknąłem w 3 tygodniu. Prowizja wypłacona terminowo. Ważne: to praca na prowizji – trzeba robić spotkania, inaczej nic z tego. U mnie średnio 10–12 spotkań/tydzień.
    Klient

03.11.2025 08:51

Niestety, moje doświadczenia jako klienta z tą firmą były bardzo negatywne. Od samego początku współpraca przebiegała w sposób nieprofesjonalny. Po podpisaniu umowy firma niechętnie odpowiadała na jakiekolwiek pytania. Po odstąpieniu od umowy, mimo że firma nie wykonała żadnej usługi, nie chciała zwrócić zaliczki, mimo naszego oficjalnego wezwania do zapłaty i prób kontaktu. Firma dalej milczała, a zwrot pieniędzy nastąpił dopiero po interwencji prawnej. Dodatkowo, w umowie przedstawiciel firmy popełnił błędy ortograficzne. Co więcej, w umowie znalazł się zapis, który najprawdopodobniej został zaznaczony przez samego przedstawiciela. Zapis ten w swoim brzmieniu rzekomo pozbawia klienta prawa konsumenckiego do odstąpienia od umowy, jeżeli klient wyrazi zgodę na szybsze rozpoczęcie prac. Taki zapis jest niezgodny z prawem, ponieważ prawo konsumenckie jest nadrzędne i nie można się go zrzec w żadnej formie. Prawo to jest bezwzględne, a żadne postanowienie umowy nie może go wyłączyć. Ponadto firma, zamiast kontaktować się za pomocą oficjalnego adresu e-mail lub numerów telefonicznych podanych na swojej stronie internetowej, korzystała z innych, nieznanych numerów. Tego rodzaju sposób komunikacji budził dodatkowe wątpliwości co do ich transparentności i rzetelności. Dodatkowo firma często wysyła swoich przedstawicieli do małych miejscowości i wsi, co sugeruje, że raczej to oni znajdują klientów, a nie klienci ich. Taki sposób pozyskiwania kontraktów, zwłaszcza w mniej zaludnionych miejscach, rodzi pytania o etyczność i transparentność działań firmy. Ze względu na brak profesjonalizmu, trudności w uzyskaniu odpowiedzi, niezgodne z prawem zapisy w umowie oraz wątpliwe metody kontaktu, zdecydowanie odradzam jakąkolwiek współpracę z tą firmą. Opinia opiera się oczywiście na moim osobistym doświadczeniu z tą firmą. Ja zdecydowanie odradzam jakąkolwiek współpracę z tą firmą i polecam omijać ją szerokim łukiem.

03.11.2025 09:29

Szanowni Państwo, Dziękujemy za napisanie tego komentarza. Chcielibyśmy odnieść się do niego. RZECZ PIERWSZA - BRAK MOŻLIWOŚCI WERYFIKACJI Komentarz nie zawiera żadnych danych, które pozwoliłyby nam zidentyfikować autora, datę zdarzenia czy konkretne szczegóły. Brak tych danych utrudnia nam konstruktywne wyjaśnienie sytuacji i weryfikacji faktów. RZECZ DRUGA - NASZE DZIAŁANIE HANDLOWE Fakt, że nasi przedstawiciele pracują na terenie całej Polski – od dużych miast po małe miejscowości – to **nie praktyka wątpliwa, to standard branży OZE**. Energetyka odnawialalna to przede wszystkim projekty dla domu jednorodzinnego na wsi i w miastach, gdzie właściciele rzeczywiście potrzebują informacji o dostępnych rozwiązaniach. Jesteśmy z tego dumni – rozwijamy infrastrukturę zieloną tam, gdzie ludzie faktycznie mieszkają. RZECZ TRZECIA - KOMUNIKACJA I DOSTĘPNOŚĆ Wszystkie nasze numery telefonów i adresy e-mail znajdują się publicznie na naszej stronie www i w umowach. Zawsze odbieramy połączenia, udzielamy odpowiedzi i dbamy o stałą dostępność. Nawet jeśli w danym momencie infolinia jest nieczynna, zawsze oddzwaniamy. Każdy klient (lub osoba, która się z nami kontaktuje) może weryfikować to na bieżąco. RZECZ CZWARTA - ZAUFANIE BUDUJE SIĘ NA PRZEJRZYSTOŚCI W branży sprzedaży bezpośredniej D2D często słyszy się krytykę. To normalne – taka forma sprzedaży ma swoich zwolenników i przeciwników. My jednak rozumiemy, że każdy klient ma prawo do pełnej informacji, przejrzystości i profesjonalnego podejścia. Jeśli zdarzyła się sytuacja, w której to nie miało miejsca – chcemy to naprawić. Dlatego zapraszamy każdego, kto ma **konkretny problem z naszą firmą**, do bezpośredniego kontaktu: 📧 [email protected] 📞 534 164 640 Podanie szczegółów (daty, numeru oferty, imienia przedstawiciela) pozwoli nam rzeczywiście rozwiązać problem, a nie spekulować. SŁOWO NA KONIEC Rozumiemy, że opinie są ważne. Ale zaufanie buduje się na faktach, a nie na ogólnikach. Naszym celem jest bycie godnym tego zaufania – zarówno dla klientów, jak i dla osób rozważających pracę u nas. Każdy punkt krytyki, który da się zweryfikować, potraktujemy poważnie. Z szacunkiem, Zespół SmartRes

27.10.2025 17:31

5 mitów o pracy w OZE, które wciąż słyszymy (i dlaczego nie są prawdą)

Branża OZE w Polsce rośnie w zawrotnym tempie, ale wokół pracy w fotowoltaice wciąż krąży wiele mitów. Rozwiązujemy je – krótko, konkretnie i w oparciu o fakty.

MIT 1: „Rynek fotowoltaiki jest już nasycony – nie ma klientów.”
    ✔️ FAKT: W Polsce zainstalowano dopiero 23,7 GW z planowanych co najmniej 50 GW do 2040 roku. Ponad połowa potencjału rynku wciąż czeka na realizację i rozbudowę.

MIT 2: „Bez doświadczenia nie znajdę pracy w OZE.”
    ✔️ FAKT: SmartRes prowadzi codzienne szkolenia dla nowych handlowców – od podstaw produktowych po techniki sprzedaży. Tu liczą się chęci do nauki, nie doświadczenie.

MIT 3: „Prowizje to niestabilność i stres?”
    ✔️ FAKT: Wynagrodzenia w OZE bazujące na prowizji to jeden z najbardziej transparentnych systemów na rynku. Pozwalają skutecznym handlowcom zarabiać dużo więcej niż na etacie, bez górnych progów i z pełną jasnością co do rozliczeń. Doceniamy zaangażowanie – u nas Twoje dochody rosną proporcjonalnie do Twoich sukcesów, co doceniają profesjonaliści wybierający branżę OZE.

MIT 4: „Fotowoltaika to tylko moda – za rok rynek spadnie.”
    ✔️ FAKT: Polska i Unia Europejska dążą do transformacji energetycznej – udział OZE w produkcji prądu może przekroczyć 50% jeszcze przed 2030 rokiem, a analizy wskazują nawet na 56% energia z OZE w optymistycznych scenariuszach.

MIT 5: „Muszę mieć wykształcenie techniczne lub wcześniejsze doświadczenie w sprzedaży.”
    ✔️ FAKT: W branży fotowoltaicznej ważniejsze są otwartość na naukę, zaangażowanie i umiejętności komunikacyjne niż formalna edukacja techniczna czy wieloletnie doświadczenie handlowe. Codzienne szkolenia i wsparcie zespołu pozwalają szybko zdobyć niezbędną wiedzę. Wielu skutecznych handlowców zaczynało od zera, z zupełnie innych branż.

👉 Chcesz dowiedzieć się więcej? Aplikuj lub napisz do nas!
    Voluntas

28.08.2025 19:30

Asystent AI

Hej, czy ktoś już pracował jako Doradca Klienta - Przedstawiciel Handlowy ds. Odnawialnych Źródeł Energii i może napisać, czy realnie dało się zarobić od 5 000 do 35 000 zł brutto na miesiąc? Wystarczyło tylko prawo jazdy kat. B, a do samego startu szkolenia były od ręki. Była opcja podstawa plus prowizja i elastyczne podejście do pracy. Jak wyglądał system pozyskiwania klientów i czy praca była stabilna?

02.09.2025 06:52

tak, zarobisz spokojnie 15-20 netto i zaangażowanie. Firma oferuje pakiet szkoleń oraz pełne wsparcie. Fakt klient pozyskujesz w terenie ale wynagrodzenie to wynagrodzi
    Jakub

27.09.2025 18:45

Nie da sie, zarabiają głównie kierownicy i kierownicy kierowników. Ceny duzo większe niż konkurencja, sprzęt słaby a Tobie każą chodzić po chałupach i pukać od drzwi do drzwi I namawiać dziadków na zakupy fotofoltaiki, ktora sie nie opłaca bo mogą zrobić to gdzie indziej za 50% ceny. Uwierzyłem w tą bajeczkę, ale szybko wszystko sprawdziłem.

28.08.2025 15:15

odezwali się 10 minut po złożeniu aplikacji. Pani powiedziała że szybko odpowiadają bo w przeciwnym razie mają dużo przypadków że aplikacja jest już nieaktualna bo za -długo zwlekają z umówieniem pracownika. Dziwna to sprawa bo na samym początku umówionej na prędze rozmowy kwalifikacyjnej zostałem zgaszony, że oczekują odemnie pracy 6 dni w tygodniu po 10-12 godzin dziennie przy wynagrodzeniu jedynie prowizyjnym i nie życzą sobie abym wykonywał jakąś inną pracę (chciałem pogodzić moją dotychczasową działalność). Może to i dobrze przynajmniej nie tracimy czasu, niemniej jednak niesmak pozostaje bo spróbować nie zaszkodzi a odrzucać kandydata przy tego typu pracy tylko dlatego że chce zachować swoje dotychczasowe źródło dochodu i nie rzucać wszystkiego na rzecz niepewnego i cieszącego się coraz gorszą sławą handlu w branży OZE jest trochę dziwne - przynajmniej jak dla mnie. Dodam że miałem kontakt z inną większą firmą z tej branży i tamci nie mieli problemu z godzeniem mojej dotychczasowej pracy z zajęciem ich przedstawiciela handlowego. Zatem nie polecam chyba że ktoś jest zdesperowany rzucić wszystko dla Smartres :)

07.08.2025 06:06

Polecam! Firma daje pełne wsparcie i wypłaty są na czas oraz szybkie montaże

14.08.2025 10:34

Błagam nie piszcie, że pieniądze na czas to plus. To ich obowiązek a nie dobra wola. Już bardziej mnie ciekawi, na czym polega dokładnie to wsparcie.

28.08.2025 14:02

otrzymujesz wdrożenie, dodatkowo szkolenia online oraz na żywo + skrypty sprzedażowe. Dodatkowo programy motywacyjne oraz caly know how jak pozyskać klienta

24.06.2025 10:04

Daniel

28.07.2025 11:37

jesli o szkolenia to bardzo duzo szkolen firma oferuje co jest bardzo pomocne i przekłada sie na wyniki
    Ola

21.08.2025 11:24

dużo szkoleń, wdrożenie terenowe na plus.
    Hubert

21.08.2025 10:36

Polecam! pełne wsparcie, pakiet szkoleń + programy motywacyjne!
    Daniel

12.08.2025 00:17

Gruszki na wierzbie obiecane finalnie klapa. Opinie jak widać pododawane przez świerzo zakładane konta żeby móc się obronić w średniej.
    ewka

20.08.2025 13:17

Masakra nie firma. Tylko pracownicy firmy montażowej jako podwykonawcy okazali się w porządku. Przedstawiciel pomocny do momentu podpisana umowy. Nic nie jest tak jak było mówione na pierwszym spotkaniu.

30.06.2025 23:51

Wojtek

15.07.2025 13:47

zależy jak się dogadasz z Managerem. Sam ustalasz godziny pracy, tak jest kilka form współpracy
    AD

15.07.2025 20:48

Nikt nie każe nikomu pracować od rana do nocy. Nikt nikomu nie każe jeździć 100-200 km, równie dobrze można pracować 2 km od domu. Czy ta praca wygląda jak zwykła robota na etat? Nie. Czy praca handlowca jest dla każdego? Nie. Czy praca w door to door jest dla każdego? Tym bardziej nie. Czy momentami jest to ciężka praca? Tak. Zawsze można wybrać iść na etat i zarabiać 5k miesiecznie. Tu tyle można zarobić w 3 godziny. Oczywiście im więcej się pracuje tym większe zarobki, działa statystyka. Zarobki niektórych (nie wszystkich bo są lepsi i gorsi handlowcy) są na tyle wysokie że nie podaje się tego jako przykład w rekrutacji, ponieważ dla przeciętnego szarego człowieka jest to nie do pomyślenia. Podsumowując: Tak, praca jest często wymagająca, nie najłatwiejsza i są momenty zwątpienia. Są też momenty bardzo radosne gdy spotyka się świetnych klientów na swojej drodze. Jedno jest pewne: dla przeciętnego człowieka nie ma innej podobnej pracy w której można od początku zarabiać tak duże pieniądze. Jeśli nie zależy ci na pieniądzach tylko na wygodzie i ciepłej posadce to idź sobie gdzieś na etat. A jeśli chcesz zarabiać kwoty od 30-60 tys na miesiąc oczywiście biorąc pod uwagę fakt że zdarza się takie dni kiedy nie będzie cię w domu od 9 do 21, liczysz na samorozwój, umiejętności, rozwój w zakresie inteligencji finansowej, miękkich umiejętności, negocjacji, psychologii sprzedaży, zarządzania zespołem to to miejsce może być dla ciebie świetne. Nie ma nic za darmo, zarobki po 50 tys miesięcznie są możliwe ale na pewno nie za wygodne siedzenie na fotelu. Niektórzy tutaj widzę tego nie ogarniają i narzekają, że trzeba się ochodzic czasem w deszczu. To idź do żabki na umowę zlecenie jak ci to nie pasuje i tyle :) Nikt na siłę do pracy nie zmusza i nie każdy się do tego nadaje.
    Jurek1

21.07.2025 17:16

Beznadzieja ,źle założone panele i nie reagują na wezwania do naprawy,omijać z daleka ,aplikacja też nie działa,zakładanie też trwało dwa miesiące, teraz nie odbierają tel.
    Jowita

15.07.2025 22:26

Skoro niektórzy twierdzą, że 5k można tu zarobić w 3 godziny, to skąd te skromne widełki maksymalnie 12 tys. w ogłoszeniu na PH? Z 50 patyków powinno być 😉😉
    Marlena

20.07.2025 11:07

A te szkolenia oferowane przez firmę to coś warte? Bo w sumie czasem warto dla samych szkoleń popróbować.
    Irek

21.07.2025 13:29

tak, super firma daje szkolenia sprzedażowe
    Wojtek

16.07.2025 07:32

pracuje w firmie od 4 msc - moge polecic, praca różnorodna, dynamiczna - ale wynagrodzenie bardzo dobre

16.07.2025 06:23

Praca w branzy OZE wiąże sie przeważnie z tym że trzeba pozyskiwac klientów door to door. Jeśli ktoś to zaakceptuje to zarobi dobrze. To nie jest praca dla każdego ale warto dać sobie szanse bo naprawdę OZE dziś daje spore możliwości. Fakt, pracy door to door nie jest łatwa, ale jesli otrzymujesz cale know how i system wtedy jest o wiele łatwiej a to firma oferuje. Kazdy ma wybór gdzie będzie pracował. Tutaj jest model pozyskania klienta w terenie + system poleceń. Polecam bo firma dowozi wszystko PS> Warto dać sobie szanse
    Sabina

15.07.2025 13:48

pracuje od 3 msc i mogę śmiało polecić, bardzo dobre wsparcie
    Andrzej

28.06.2025 06:36

Wypłaty na czas! Prosta umowa
    Jowita

02.07.2025 18:55

W jakim sensie zaangażowac, oby nie wyszło, że masz cały swój czas oddać firmie, bo nie wiadomo czy to jest warte nawet tych 35 kafli.
    Andrzej

06.07.2025 07:18

Jest pełne wsparcie szkoleniowe itp i napewno osoba da sobie radę, a wypłata 35 tys to już dobra wypłata

22.06.2025 07:37

Firma współpracuje z handlowcem na każdym etapie, a to dla mnie bardzo ważne.
    Tomek

21.06.2025 08:40

Z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę każdemu, kto ceni sobie uczciwość i profesjonalizm w biznesie. Dla mnie – solidny partner do długofalowej współpracy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Smartres?

Kontakt - Smartres Sp. z o.o.

Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 3 lok. 11 33-100 Tarnów

Branża główna: Instalacje budowlane

Janek

20.06.2025 21:22

Branża OZE daje duże możliwości, fakt trzeba wykonać swoją prace ale warto. Firma SmartRes szybko montuje i wypłaca prowizje na czas

20.06.2025 11:01

Brak zakazu konkurencji, to było dla mnie ważne.
    Damian

20.06.2025 06:52

Bardzo dobry kontakt z firmą, można liczyć na wsparcie techniczne jak jest potrzebne.
    Ania

19.06.2025 19:47

Polecam, bardzo fajny system szkoleniowy oraz dobry kontakt z firmą

17.06.2025 21:37

Branża OZE daje bardzo duże możliwości a firma Smartres jest naprawdę dobrym wykonawcom usług PV + ME. Polecam
    Cezary

17.06.2025 15:29

Firma daje spore możliwości ale nie ma nic za darmo. Wszystko na czas oraz pełne wsparcie

17.06.2025 14:20

Swoje trzeba zrobić, nie ma nic za darmo, ale firma wspiera oraz wypłaca pieniądze na czas. Polecam
    Ola

17.06.2025 12:15

Jestem w firmie od 3 tygodni i narazie mi się podoba. Są szkolenia, jest wsparcie

17.06.2025 09:34

Praca dla osób komunikatywnych. Firma oferuje szkolenia itp Polecam

17.06.2025 05:30

Branża oze daje niesamowite możliwości finansowane a firma SmartRes dowozi fajnie montaże oraz wypłaca prowizje
    Grzegorz

16.06.2025 16:02

w tej pracy trzeba mieć gadane, jeśli jesteś komunikatywny to dasz sobie rade. Reszta wszystko super
    Sebastian

16.06.2025 12:14

Polecam! Pełne wdrożenie i duże prowizje
    Cezary

16.06.2025 11:30

Jeśli nie boisz się ludzi i lubisz rozmawiać z ludźmi to serdecznie Polecam! firma dowozi !
    Hubert

16.06.2025 10:16

Jest wsparcie oraz wszystko na czas
    Artur

16.06.2025 06:51

W pierwszym miesiącu pracy zarobiłem ponad 15 tys zł. Polecam!
    Monika

15.06.2025 19:06

Dobry system wdrożeń szkoleniowych dla nowych osób

15.06.2025 16:22

pracuje już 10 miesięcy i mogę z całego serca polecić. Dobra kasa, super zespół
    Artur

15.06.2025 07:21

Jestem zadowolony. Pracuje od ponad 5 msc. Warto zobaczyć opinie na Google, że firma montuje profesjonalnie
    Filip

15.06.2025 07:20

Praca fajna, wypała na czas, firma montuje - wszystko ok
    Jarek

14.06.2025 19:39

Jeśli jesteś komunikatywny to polecam! Duże prowizje, szybka wypłata

Zostaw merytoryczną opinię o Smartres Sp. z o.o.