Nie polecam pracy w tej piekarni. (usunięte przez administratora) Drze się po wszystkich, po pracownikach, po (usunięte przez administratora) tylko do klientów jest miły. Wprowadza bardzo stresującą atmosferę. Pan (usunięte przez administratora)jest znakomitym piekarzem z ogromną wiedzą, ale jak (usunięte przez administratora)totalnie się nie nadaje. Przeklina jak szewc. (usunięte przez administratora)się do błachych spraw, a produkcja przez to się nie zawali. Płaci jako tako. W piekarni pełno obrazków religijnych, (usunięte przez administratora) Jeśli chcesz mieć zdrową pracę i zdrową atmosferę w zakładzie pracy, to nie pracuj tam. Gdyby tam Inspekcja Pracy wpadła oraz Sanepid to raczej byłoby po piekarni. Aż rozważam czy nie zgłosić tej atmosfery i łamania praw pracowniczych do PiPu, może to coś pomoże, (usunięte przez administratora)rozmawiały z Panem (usunięte przez administratora)ale to nic nie pomogło. Ten człowiek musi się zmienić albo nie prowadzić interesu. I jeśli macie pomysł, żeby dzwonić do byłych pracowników i pytać kto to napisać, to zaraz po telefonie złożę skargę do UODO