Dzień dobry,
Nasza firma nie ma nic wspólnego z ogłoszeniami jakie pojawiały się na portalu OLX i innych portalach społecznościowych. Pisali do nas osoby, które chciały tylko się upewnić, że dane ogłoszenie jest oszustwem natomiast my im to potwierdzaliśmy, gdyż dane jakimi się (usunięte przez administratora) posługują są ogólnodostępne dla każdego obywatela w Polsce i na to my nie mamy żadnego już wpływu. Natomiast same treści tych ogłoszeń czy sposób ich prezentowania nie ma nic wspólnego z naszą firmą Royal Pellet Sp. z o.o.! Nasi prawnicy tym się już zajęli, lecz portale tego typu są zwyczajne dostępne dla każdego a ich treści nie są w żaden sposób weryfikowane co daje oszustom pole do popisu. W dzisiejszych czasach o tym się dużo mówi, lecz najwidoczniej ludzie są nadal mocno naiwni co skutkuje takimi wyłudzeniami. Zatem kieruje tą wiadomość do tej osoby co napisała o naszej firmie w ten skandaliczny i niedopuszczalny sposób nie sprawdzając wcześniej z kim ma do czynienia i komu przelewa pieniądze, jeśli doszło do takiej sytuacji. Zatem to nasi prawnicy zgłoszą sprawę do Prokuratury i innych organów ścigania, aby zajęli się tą osobą co tu umieściła tak niedopuszczalną i skandaliczną opinię na temat naszej firmy! Zrobimy wszystko, aby została ta osoba namierzona i postawiona do odpowiedzialności karnej! Nikt nie będzie „obrzucał” naszej firmy takimi oszczerstwami!
Zarząd firmy Royal Pellet Sp. z o.o.