Powiem wam tylko prawdę :D05.11.2024 13:11
nie polecam tego miejsca, wyzysk pracownika, na premie musicie sobie mocno zapracować, a i tak jej nie dostaniecie (kiedyś był*m na 2 dni l4 i dostał*m 20zł xDDDD, wytykane głupie błędy za byle co, jakieś kropki, mikro zaciągnięcia, mikro zabrudzenia, firma outletowa a próbują z siebie zrobić sprzedawcę z luksusową odzieżą - zresztą to zobaczycie też po cenach, jakoś ubrań i butów porównywalna do lumpeksu, niekiedy nawet dostaliśmy towar z pleśnią zamknięty w śmierdzącym worku (w końcu te ciuchy w 100% nowe nie są). jeden wielki szit nadający się do (usunięte przez administratora) a zarobki na poziomie najniższej krajowej, na podwyżkę nawet po zmianie stanowiska na lider nie ma co liczyć. ogólnie jedno wielkie zamieszanie, co chwile jakieś zmiany, a w szczególności zwolnienia, firma organizuje imprezy pracownicze ale tylko dla zarządu i pseudo managerów którzy są tylko znajomymi szefów bez żadnych umiejętności zarządzania zespołem, ogólnie mówiąc jeden wielki (usunięte przez administratora) to nie ta estila co kiedyś, gdzie zespół był zgrany w tym momencie dno - a to wszystko od momentu przyjścia wspaniałej pani MANAGER J.P. która wiedzy żadnej nie ma a pomiata każdym pracownikiem - ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!