Winda Warszawa Sp. z o. o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 298 ocen.

Opinie o Winda Warszawa Sp. z o. o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Winda Warszawa Sp. z o. o.

Kacper

Czy firma obecnie poszukuje konserwatorów ?

Praca w Winda Warszawa

Może ma ktoś informacje ile na chwile obecną zarobi tam pomocnik konserwatora? Jak wygląda taka praca pod względem dojazdów do firmy? Stawiam się codziennie rano na Surowieckiego i tam też kończę pracę? Czy z domu jadę od razu na sektor i tam się spotykam z konserwatorem? długo trzeba się starać żeby awansować z pomocnika na konserwatora? Samochód służbowy ma każdy konserwator pod dom?

Zbychu

W odniesieniu do różnych opinię pragnę przekazać swoje spostrzeżenia: - na początku zajmowałem się u nich konserwacją przez kilka lat, a później przeszedłem na montaż - zwykle na finanse narzekali wszyscy (w każdej firmie dźwigowej), jednak Ci co wyrabiali normy jakościowe nie odchodzili przez lata lub do dziś tam pracują - ja odszedłem ze względu na chęci samorozwoju jednak z prospektywny czasu, stabilność roboty była olbrzymim plusem - przed moim odejściem poprawił się poziom kompletacji materiałów co mnie zawsze denerwowało, teraz podobno nie ma z tym problemów i dźwigi montuje się szybko - w obecnej firmie montuję za każdym razem co innego co było nie do pomyślenia w Windzie i doceniam to dopiero teraz :/ Róbcie jak chcecie, każdy lubi sobie ponarzekać - z perspektywy czasu nie zawsze dokonywane wybory były słuszne.

Polo

Poza tym mają naprawdę dobry montaż

Zenek
@Polo 10.03.2016, 22:31
Poza tym mają naprawdę dobry montaż

Ekipa ogólnie jest dobra, zgrana dlatego montaż idzie szybko i nie zawodzi. Ludzie wiedzą co robią

konserwa

Rozumiem, że pisze o branży bo nie widzę ogłoszenia Windy. Jakaś reklama wyświetla się z 2014 roku Windy... plusem branży jest stabilność i mała ilość zmian. Znam gościa który od konserwatora przeszedł na montera, następnie na projektanta, później na kierownika montażu, a aktualnie pracuje w Urzędzie Dozoru Technicznego. Jakieś tam możliwości rozwoju są zatem... zawsze można iść na tego stomatologa 3 reklamy wyżej :)

xellux

Poszukujemy monterów i konserwatorów wind. www.xellux.pl

kusy

Jak to jest zatem że wszystkie pary konserwacyjne obstawiają konserwatorzy CI sami co 10 lat temu a niekiedy 15 czy 20 lat temu? Awarii na dźwigach z tego co chłopaki mówią dużo nie ma bo jak się poświeci urządzeniu trochę czasu to mają święty spokój... fakt z rozmów wynika, że kasa jest średnia... dla mnie jednak wyznacznikiem jest to że ciągle tam siedzą i jest im dobrze. W mojej ocenie to takie trochę bla bla o zarobkach, a te wpisy to tworzą heathanterzy bo tak samo mnie omamili i przeszedłem do koncernu. Nie że żałuję, ale atmosferę miałem lepszą w poprzedniej robocie.

brrr

Ja mam tylko technikum skończone te zarobki mi na razie odpowiadają i nie mam co za daleko mierzyć. Może w przyszłości jak mi moja głowa pozwoli to zrobię studia i wtedy może jakieś kierownicze stanowisko w dużej firmie a tam są pieniądze myślę że rzędu 10 koła i lepiej

dziki

Coś nie chce mi sie wierzyć zeby mozna było zarobic tam tyle pieniedzy. Ja słyszałem ze nie którzy potrafia zarobic 5000 tys na reke ,ale to chyba pracuja po 12 godzin 6 dni w tygodniu 4 tygodnie w miesiacu,napewno nie przy 160 godzinach w miesiacu,poprostu kłamia ze sa w stanie zarobic takie pieniadze przy pracy zapisanej w kodeksie :) Jeżeli ktos tam pracuje to niech opisze dokładnie jak tam sie zarabia i za co za bonusy ,bo nie którzy wyolbrzymiają bo wstydza sie tego jak mało maja,ale niestety u nas w Polskim dziadostwie tak dymaja człowieka który jeden monter musi zarobic na 20 ludzi z biura ,wyciskaja z niego ostatnia krople.

kolega
@dziki 28.01.2015, 20:48
Coś nie chce mi sie wierzyć zeby mozna było zarobic tam tyle pieniedzy. Ja słyszałem ze nie którzy potrafia zarobic 5000 tys n...

Może i pracujesz więcej ale wszystko zgodnie z kodeksem pracy. Przyjdź na rozmowę i sprawdz

kolega

Witam. Jeżeli ktoś szuka pracy jako konserwator urządzeń dźwigowych to może wysłać swoje CV na pracaoti@wp.pl. Praca w warszawie .

fabiam
użytkownik zarejestrowany

jesteście pewni tej kwoty 4300? czy jest ona zapisana w umowie czy tylko obiecują że się tyle zarobi? mogą was dziwić moje pytania ale już jakiś czas szukam pracy i nie spotkałem się jeszcze z takimi zarobkami obecnie. A właśnie, rozumiem że zatrudniają na umowę o pracę w winda warszawa i że nie ma mowy o śmieciówkach?

Olek
@fabiam 27.01.2015, 03:46
jesteście pewni tej kwoty 4300? czy jest ona zapisana w umowie czy tylko obiecują że się tyle zarobi? mogą was dziwić moje pyta...

Tak - 100% na umowę o pracę, prac po godzinach na zlecenie.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

lisek

Wejdź na forum OTIS-a to się dowiesz jakie są stawki no i atmosfera.Pracowałem w Otis-ię parę lat i cały czas nie jest tam lepiej a jedynie jakoś a Pan "OTIS" to może jakiś pupilek T.W. a wtedy co do jego zarobków to się zgadzam

Lechu

Nie wiem w którym oddziale OTISa kolega pracuje, ale u mnie w Warszawie nikt z nas nie słyszał o kwocie 6 tys zł... prędzej słyszałem o takich kwotach u tych co w małych firmach pod stołem dostają i robią jednocześnie remonty i konserwacje. Z miłą chęcią przeniosę się do Was do oddziału i zacznę jako doświadczony zarabiać te 6 tys zł tylko czy to oby nie jakiś chwyt Headhantera lub Rekrutacji do przyciągania doświadczonych pracowników z innych firm dźwigowych? OTIS - podaj w którym oddziale się tak zarabia...

otis
@Lechu 13.11.2014, 12:45
Nie wiem w którym oddziale OTISa kolega pracuje, ale u mnie w Warszawie nikt z nas nie słyszał o kwocie 6 tys zł... prędzej sły...

Witam. Są dwa odziały w WWA i w obu sa takie same zasady. Jeżeli chczesz zarobic to masz taki hajs i to na mieszkaniówce. A jezeli trafisz na hotele/biura to ....nie wiem ale lepiej. Tylko wywal z glowy slowo ,,nie znam sie" oraz ,, nie mam czasu". A mozesz naprawde wiecej osiągnąc. Nie jestem hunterem tylko kolesiem który rozumie zasady ekonomi.

Lechu
@otis 13.11.2014, 21:25
Witam. Są dwa odziały w WWA i w obu sa takie same zasady. Jeżeli chczesz zarobic to masz taki hajs i to na mieszkaniówce. A je...

"Koleś" ty weź się lepiej nie pogrążaj bo jak Ci mówię, że nikt tu u nas nie słyszał o takich zarobkach to ty dalej lecisz w zaparte... nie jestem osamotniony w tych spostrzeżeniach - to że piszę teraz na forum obcej firmy oznacza, że nie jest u nas tak kolorowo - co chwilę rotacje i zwolnienia - nigdy nie wiesz kiedy przyjdzie na Ciebie czas mimo wieloletniej pracy. Jak pracujesz w OTISie to będziesz wiedział o co chodzi.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

OTIS

Witam. Sa ustalone z góry progi za takie uprawnienia takie pieniądze i nie mniej. Plus co roku wybrane osoby dostają podwyżkę-w pierwszej kolejności ci najlepsi. Czyli ci którzy jak maja problem to siadają i go rozwiązują a nie dzwonią do mistrza mówiąc ,, potrzebuje rozruchu" a dźwig usterkuje bo krzywka ciągnie po ryglu. Te osoby maja 4300 lub coś w okolicach. Miesięcznie możesz zarobić 6tys. do reki na rejonie z blokami mieszkaniowymi. A pracuje krótko

legia

Odpowiedz na jaro piszesz ze zarabiasz kolo 5000 netto i masz 150 czyli po poprostu masz 2 rejony i niezly zapierdol na tyle urzadzen to 2 was powinno byc

kk87123
@legia 21.10.2014, 17:01
Odpowiedz na jaro piszesz ze zarabiasz kolo 5000 netto i masz 150 czyli po poprostu masz 2 rejony i niezly zapierdol na tyle ur...

O ile wiem para na rejonie to powinien byc standard.Ale jak kto sobie pozwoli tak ma!!!!!.

OTIS
@kk87123 21.10.2014, 20:51
O ile wiem para na rejonie to powinien byc standard.Ale jak kto sobie pozwoli tak ma!!!!!.

Napisałem 110 urządzeń. Proszę o czytanie ze zrozumieniem bo powstają nieporozumienia. Takich rejonów jest w warszawie dwa. Ale to są takie osiedla ze wchodzisz do czterech garaży i możesz obejść wszystkie dźwigi. komisja na dźwigu typu comfort bez wchodzenia na kabinę zrobisz w 10 minut. Sprawdzając krańcowe, chwytacze, ciernosc, łączność. Plus 15 minut jeżeli inspektor wchodzi na kabinę. I to sam ponieważ wstyd jest brać druga osobe i nawet inspektorzy tak uważają. Jeżeli konserwator ma dzwgi po 12 przystanków to miedzy 60 a 80. U nas każdy dźwig ma wypisaną metrykę która wylicza czas konserwacji.

OTIS

Witam. Proponuje walczyć o swoje pensje. W otis na start podstawa to 4000 brutto dla konserwatora ze wszystkimi uprawnieniami( jedynka plus schody) a do schodów jest specjalna brygada wiec nie ma co się martwic ze rzucą cie na coś czego na oczy nie widziałeś. Samochód za który zabierają ci 198 zł miesięcznie a w zasadach użytkowania jest jasno napisane ze masz go do dyspozycji w święta , chorobę, urlop itp. Pakiet medyczny. Multi sport za 18 PLN. Premia od wymiany czesci od 0 do 2500 tys.( 900 premi robisz z palcem w ....). Dyżury w noce/święta/ weekendy są w domu pod telefonem. Jeżeli nie masz zglzen to dostajesz za każdą godzine siedzenia w domu 5 PLN. Gdy musisz wyjechac to dostajesz tzw setki ( czyli srednie podwojne wynagrodzenie za godzine pracy licząbe z podstawy) czyli jakies 40-50 PLN. Łatwo policzyc ze jak masz 8 reklamacj to 400 brutto za osiem godzin pracy dostajesz do reki. A tez nie możesz pracowac wiecej niz osiem godzin w ciągu dnia wiec dyzury są podzielone na cztery osoby czyli od 7 do 15 np. Andrzej. Od 14 do 22 np Pioterk a nastepnego dnia Od 7 do 15 Jurek a14 do 22 Tomek. Noce zalezy od brygady jedni po jednym dniu a wyjazdów jest jeden. A w brygadach gdzie jest mniej reklamacji to po całym tygodniu i srednio do 2-3 zgłoszen w tygodniu. Noce płatne są 5 PLN za czuwanie i setki za wyjazd. Sa takze kontrole lecz jeżeli potrafisz zapamietac trzy zasady po 8 czynosci tzn. otworz drzwi sprawdz czy kabina jedzie , wcisnij stop zamknij drzwi potem otworz drzwi sprawdz czy kabina sie nie przemiescila i tak dalej to nie masz co sie martwic. Jeżeli nawet uwalisz to nie ty pierwszy i ostatnni. A i tak jeżeli nie jestes tumanem to premi ci nie zabiorą. Proponuje składac CV i jezeli lubicie ta prace to nie dajmy sie wykorzystywac bo wiele firm zatrudnia ludzi z odzysku po marne grosze i pieniądze pod biurkiem dzieki temu zaniza cene za konserwacje. Łatwo policzyc ze jezeli pracoenik by musial dostac pensje 6000 brutto plus samochów to juz kwota 100 PLN za dzwig była by nierealna. A liczba dzwigów w OTIS na montera zależy od wysokosci urzadzen jeżeli masz dzwigi do 6 przystanków wyjdzie nawet 110 urządzen lecz gdy masz wyzsze tradycje litencje to 70 a nawet 35.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

zadowolony
@pracownik Winda-Warszawa 19.05.2015, 10:44
:))))))))))))) Co jak co ale w firmie "Winda-Warszawa" dla pracowników nie ma pieniędzy. ...duże wymagania, a pieni...

wszyscy narzekają na kase, a z siebie nie daja nic tylko wymagania mają.... zero zaangazowania w pracę, tylko tyle o ile i do domu...Nikt nikogo na siłę nie trzyma... , a porównując zarobki do zarobków w Biedronce to chyba duża przesada. Nikt nie liczy dodatkowych bonusów: tel. slużbowy, samochód słuzbowy, wczasy pod gruszą , kasę na święta, ubezpieczenie Allianz, Multisport, wyjazdy integracyjne.....

XXX
@zadowolony 19.05.2015, 20:09
wszyscy narzekają na kase, a z siebie nie daja nic tylko wymagania mają.... zero zaangazowania w pracę, tylko tyle o ile i do d...

Fantastycznie samochód służbowy nie jest bonusem jest jedynie narzędziem pracy (wielki mi bonus 2 osobowy grat) i tak w Windzie nie można go używać do celów prywatnych to samo jest z telefonem kom. tego typu "bonusy" były dobre ale 10 lat temu, teraz za 29 zł masz abonament i tyle minut że tego nie przegadasz. Te benefity które zostały wymienione funkcjonują w KAŻDEJ firmie zajmującą się dźwigami mówię tutaj o wielkiej 3 czyli OTIS, Schindler, Kone gdzie zarobki są nieporównywalnie większe.

nowy

Z tym uprzejmym donoszeniu przelozonym to ralf mowi prawde jest to tu czeste ale raczej bierze sie to ze strachu i poczucia niskiej wartosci.Niektorym faktycznie sie wydaje jakby mieli naprawiac statek kosmiczny zyja tymi dzwigami no i oczywiscie wydaja opinie negatywne na temat innych po to zeby podnies swoja wartosc.Najgorsze jest ze zakompleksieni sa tez nasze majstry a zwlaszcza jeden ktory lata do prezesa i mowi jaki to on nie jest super majster ze nikt nie mogl naprawic windy ale on dal rade poniewaz pracowal kiedys w NASA i to dla niego pestka.Kazdy wie o kim mowa .W wiekszosci przypadkow zwykly monter daje sobie rade no ale trzeba caly czas plusowac u szefa i sprawiac wrazenie niezastopionego za pensje naprawde smieszną

ralf

Dzwigi to nie wszystko a ambicja ku temu zeby zdobyc uprawnienia i po 10 latach pracy zarobic 3 tys nie dla mnie.Porobie tu chwile i trzeba sie rozgladac dalej.Jak patrze na tych ludzi ktorzy tu pracuja po 10 i 20 lat to ja tak niechce.Jedyna ambicja jest dla wielu z nich naprawic winde i szybko poinformowac przełożonego jakim to jest sie wybitnym fachowcem czesto ( usunięte przez administratora ) innego montera żenada.Majstrem tez bym tu niechciał byc niewiele lepiej maja od monterow 1H.Ministersto pracyi polityki społecznej poinformowało że 530zł na jednego członka rodziny to bieda.To jak bym tu popracował 10 lat i miał 1h żone i3 dzieci na utrzymaniu to ta firma oferuje mi wegetacje stanowczo mowie nie

windziarz z 40 letnim stażem
@ralf 15.09.2014, 19:31
Dzwigi to nie wszystko a ambicja ku temu zeby zdobyc uprawnienia i po 10 latach pracy zarobic 3 tys nie dla mnie.Porobie tu chw...

Przecież możesz otworzyć swoją firmę i zarabiać krocie a nie za te grosze pracować.Żenada co opowiadacie

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

wiktor

żeby czwórkę zarobić to musisz , kolego , tak po 10 - 12 godzić zapylać ... no i , , oczywiście , ostro na dyżurować w soboty , niedzielę i święta ... to dotyczy każdej firmy z wielkiej czwórki

nick

A to czasem nie kone płaci 180 za tygodniowy dyżur:) kto ( usunięte przez administratora ) ten wie że praca do nocy. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma

suchy

kone i schindler dają 4tys.do ręki bez żadnych dyżurów i zleceń co tu dużo mówić

wiktor
@suchy 28.05.2014, 19:20
kone i schindler dają 4tys.do ręki bez żadnych dyżurów i zleceń co tu dużo mówić

yhy , ta ... chyba , że jesteś z rodziny ( usunięte przez administratora ) albo kumplem któregoś z kierowników

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

.
@kk87123 20.10.2014, 20:30
150 sztuk w konserwacji? To chodzisz na nia chyba tylko zrobic wpisy!!! A moze pracujesz po 12 h. A przygotowania do odbiorow ,...

ładnie otis się reklamuje ale to nie do końca jest prawda.Prawda jest że mocno potrzebują chyba 4 konserwatorów albo i więcej a chętnych nie za wielu.Do ręki weżmiesz do 3200 zl ale niewielu ma taką stawkę.80% ludzi to średnio 2600 do 2900 do ręki.Dyżury najgorzej płatne ze wszyskich firm dżwigowych także jak masz 2 zgłoszenia to zarobisz 65 zl.Wymagania takie że jak przychodzą z innych firm to sobie nie radzą.Także umiejętności jak ktoś ma przeciętne to niech się zastanowi bo będzie mu ciężko.Plusy to samochód i zlecenia ale z roku na rok też rewelacji nie ma bo ci ucinają.Co drugi miesiąc przytulisz jak dobrze pójdzie z 2000 zl.Także średnio jak weżmiesz 4000 do ręki to wszystko lecz dotyczy to 50% rejonów.Także jak trafisz na rejon z tej gorszej połowy to 3300 ze zleceniami to wszystkie pieniądze.Myśle że finansowo to te same pieniądze co u was czasami lepsze czasami gorsze tylko u nas pracujesz w pojedynke i masz więcej dżwigów do obsługi ogólnie tragedji nie ma ale rewelacji też nie

anonim
@. 20.03.2015, 15:57
ładnie otis się reklamuje ale to nie do końca jest prawda.Prawda jest że mocno potrzebują chyba 4 konserwatorów albo i więcej a...

Moze Was zaciekawie.90 szt. w konserwacji'oczywiscie konserwator z 1 plus pomocnik bez upr.,lub 2,a nawet z 1 od 2500 do 3200 na reke .plus okolo 30000 za montarze rocznie,pytania?

windziarz

Są tacy konserwatorzy co biorą prawie 3 tyś. na rękę , a z dyżurami czasem i ponad 4 tys. na łapę. pomocnik (zależy też jaki) ma od 1,7 nawet do 2 tys. na rękę. I oczywiście pełen socjal! Ale biorąc pod uwagę odpowiedzialność ,jaką obarczony jest konserwator dźwigów (w jakiejkolwiek firmie czy prywaciarz) to zarobki są śmieszne , i 5 czy 6 tys. to mało !!!

zainteresowany

Tow takim razie ile zarabia się w tej firmie jeśli 2500-3000 zł na ręke to wygórowane oczekiwania?? Jakie są normalne zarobki konserwatora?

windziarz
@zainteresowany 23.04.2014, 21:42
Tow takim razie ile zarabia się w tej firmie jeśli 2500-3000 zł na ręke to wygórowane oczekiwania?? Jakie są normalne zarobki k...

zarobki konserwatora (jak chyba w każdej firmie)zależą od posiadanych uprawnień, stażu pracy , i umiejętności oraz osobowości , charakteru itp. Ci co pracują długo (np.10 lat lub więcej) znają się na robocie , i dobrze żyją z przełożonymi (trochę słodzą) , to mają lepiej, i z pensją i ogólnie większy luz. ;-)

habib
użytkownik zarejestrowany

jeżeli taki kierownik w odpowiedni sposób określi czego oczekuje od swojego pracownika to nie powinno być problemu w tej kwestii

Mohor
użytkownik zarejestrowany

To w sumie jest bardzo ciekawe określenie, bo np. według siebie możesz powiedzieć, że miesiąc przepracowałeś solidnie i sporo udało ci się zrobić, ale kierownik czy szef może powiedzieć, że efektywność niska więc niska pensja..

bzu

winda stawia na młodych lubiących ciężko pracować za półdarmo.

xyżż
@bzu 12.03.2014, 21:18
winda stawia na młodych lubiących ciężko pracować za półdarmo.

Jak ci nie pasuje to se zmień.Przecież na rynku jest przy najmniej z 10 firm co dużo lepiej płacą.W większości firm dostaniesz 3500zł do ręki i samochód do domu pod warunkiem że jesteś dobry.Są firmy np.z wielkiej czwórki że dyżury i zlecenia wliczają się do pensji i liczy ci się to do emerytury.Uważam jednak że tutaj jest i tak nie żle w porównaniu z zidem lub bk.

anonim
@bzu 12.03.2014, 21:18
winda stawia na młodych lubiących ciężko pracować za półdarmo.

W Otisie jak masz zleceń za 25 tysięcy to przytulisz do ręki 1000 złotych dodatkowo. Jak wymieniasz liny(ty tego nie robisz), tylko załatwiasz papiery i dodatkowo wymienisz falownik to możesz wziąć drugą pensję. Rekordziści na Śródmieściu i na Mokotowie potrafią zarobić dodatkowe dwie pensje. 25 tysięcy to jest średnia sprzedaż na praktycznie każdym rejonie. Praca bardzo ciężka, duża liczba dźwigów do obsługi, ale nie chodzisz wybrudzony w smarach na okrągło. Nie jeden dawno by stąd uciekł, gdyby nie te zlecenia, jak czujesz się na siłach to składaj papiery. Cały czas potrzebują ludzi.

bzu

strata czasu

borys

sa adekwatne do wykonywanej pracy

raf33

Piszecie o ekspozyturach, że są beznadziejne, a ja się cieszę bo u konkurencji latałem za potrzebą po centrach handlowych. Zarobki są jakie są - jeśli ktoś chce dorobić to nie ma problemu. Jako konserwator robię tylko to co do mnie należy a nie jak w innych drobnych firmach modernizuję dźwigi w godzinach pracy. Ja tam nie narzekam - nigdy nie było dnia opóźnienia w pensji, a mam porównanie z 2 innymi małymi firmami. Czepiacie się urządzeń, a to kwestia wprawy - jak sądzisz, że przejmiesz dźwig i bez szkolenia sobie z nim poradzisz to życzę powodzenia - każdy dźwig jest inny. Skoro firma wymienia dźwigi od kilku lat konkurencji to znaczy że klienci się przejechali na innych, a z Windą są cały czas.

otis

mamy na 2 150 dzwigów

123456789

Witam mam na imię Kamil mam 25 lat i poszukuję pracy jako pomocnik konserwatora urządzeń dźwigowych do przyuczenia.Jestem osobą która i się szybko uczy i przyswaja wiedzę.Posiadam prawo jazdy kategorii B i jestem w trakcie robienia uprawnień SEP do 1kV.Może wiecie gdzie są jakieś przyjęcia.Dzięki i czekam na odpowiedz na forum lub na maila kamil3682@op.pl.Pozdrawiam

zadowolony

przesadzacie wszyscy jak zwykle. Narzekac wszyscy potraficie ale dobrze jest pracowac i zarabiac kase i co poniektorzy wracaja do firmy!!!!

anonim

Pracowałem kiedyś w tej firmie i muszę powiedzieć ze dobrze wspominam ten okres.Fakt że zarobki nie są rewelacyjne ale też nie są najgorsze . Zawsze jak ktoś chciał to mógł sobie dorobić czy to dyżurami albo dodatkowymi robotami.Nie pracuje już parę lat i z boku patrząc to jest to firma najlepiej się rozwijająca a stało się tak dlatego że w dobrym momencie prezes pozbył się tego kretyna i c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a Kaczora.Ja pracuje w firmie konkurencyjnej i powiem że zarobki są podobne ale roboty dużo więcej.Na konserwatora przypada 70 do 100 dżwigów a jak koledzy z rejonów obok mają drugą zmianę to pracujesz też na ich rejonach.Tak więc średnio jestem 2 razy w tygodniu sam na 250 dżwigach.Tutaj też można zarobić dodatkowymi robotami i to nawet nieżle ale ciągle gdzieś gonisz i ciężko jest to ogarnąć.Do tego sterowania trochę cieższe i bardzo duży przedział.Winda rozwineła się też dlatego że nadal stawia na konserwacje i faktycznie robi to najlepiej na rynku.Według mnie jedyny mankament to że nie można zabierać samochodu do domu jak to jest w wielu innych firmach

??????

Nikt Ci (w tej firmie) krzywdy nie zrobił. Sam się [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .łeś , na chorobowym często byłeś. Ludzie tu pół życia przepracowali , i dalej pracują! A jak Ty chciałbyś "kokosy" to trzeba się postarać.Czego się spodziewałeś? Że Ci dadzą 2,5 albo 3 tys. na rękę? ZONK!!!! Poza tym , trzeba wykazywać chęć do pracy - A NIE ODWROTNIE !!! Myślę , że zdajesz sobie sprawę z tego że domyślamy się kim jesteś , i współczujemy Twojemu obecnemu pracodawcy!!! B......r S.

---------------------------------

A co w tej firmie w kontenerach tak wam lepiej?

szukajacy

a mógłby ktoś napisać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w tej firmie( o co pytają, jak wyglada), jak praca, atmosfera - cos bardziej szczegółowo ?

barak3682

Witam poszukuję pracy jako pomocnik konserwatora.Największy minus że nie skończyłem szkoły elektrycznej.Niewiecie gdzie można się załapać do takiej pracy albo może ktoś ma do załatwienia taką pracę jestem w stanie nawet zapłacić za załatwienie pracy.Dzięki i czekam na odpowiedz na maila kamil3682@op.pl.Pozdrawiam

error

ZAROBKI MASAKRA, NA TE CZASY TO JEST TRAGEDIA!!!!!

ON

Atmosfera dobra, zarobki poniżej oczekiwań

Zostaw opinię o Winda Warszawa Sp. z o. o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Winda Warszawa Sp. z o. o.