Katarzyna05.04.2026 09:12
Stanowczo odradzam skorzystanie z usług tego wykonawcy.
Zlecałam kompleksowe wykonanie łazienki.
Niestety, jakość wykonania była dramatycznie niska i skutkowała poważnymi awariami:
Główne problemy:
1. Brak sprawdzenia szczelności grzejnika – w efekcie doszło do zalania łazienki. To podstawowa czynność, którą każdy fachowiec powinien wykonać po montażu. pan fachowiec zapewniał że wykonał test szczelności po zgłoszeniu awarii wyszło że nawet nie widział gdzie są zawory…
2. Syfon podłączony na silikon – zamiast prawidłowego montażu z uszczelkami, syfon pod zlewem został “zabezpieczony” silikonem. Minimalny ruch pod zlewem spowodował natychmiastowy wyciek.
3. Brak reakcji na reklamację – gdy w lutym zgłosiłem konieczność naprawy usterek, wykonawca zaproponował termin dopiero na kwiecień (!) i w ogóle nie poczuł się w obowiązku wysłać kogoś wcześniej, mimo że to były wady jego pracy.
4. Po opłaceniu pełnej kwoty usługi, oczywiście wszystko gotówką pomimo zawartej umowy pan poszedł jeszcze osobno do męża żeby powiedzieć mu że brakuje 200 zł, gdyby mąż nie zadzwonił do mnie dalibyśmy się naciągnąć i na te 200 zł
Podsumowanie:Niesolidne wykonanie, brak podstawowej staranności, ignorowanie reklamacji. Oszczędźcie sobie nerwów i kosztów dodatkowych napraw – szukajcie innego fachowca.