Tragedia nie praca, wszyscy alkoholicy i ćpuny. Weźmiesz kilka dni L4 bo masz antybiotyk to jesteś wyzywany od (usunięte przez administratora) itd. Mobbing na porządku dziennym. Podejścia do jedzenia nie skomentuję, rozmrożone jedzenie ponownie zamrażane, (usunięte przez administratora) wszędzie, muchy latające po lokalu z rana dodatkowo klienci nie raz zwracali uwagę na myszy. Wypłaty nie raz były niezgodne z przepracowanymi godzinami, musiałem się upominać, że dostałem za mało.. Kompletna tragedia, zawiodłem się bo zapowiadało się cudownie. Znajomy za to, że wziął L4 i nie mógł przyjść na dwie zmiany za karę w następnym tygodniu w ogóle nie dostał żadnej zmiany. Kucharze z katarem i gorączką robią jedzenie dla innych. Z klimatyzacji cieknie woda i zalewa podłogę w kuchni, na każde zgłoszenie managerka wyzywa lub oskarża pracowników o zepsucie.
X
01.09.2025 13:59
Szanowni Państwo,
Chcielibyśmy odnieść się do powyższych opinii:
-Nasza restauracja regularnie przechodzi kontrole sanepidowskie, ze szczególnym uwzględnieniem mięsa oraz warunków higienicznych. Nigdy nie otrzymaliśmy od Sanepidu potwierdzonego zarzutu dotyczącego zatruć czy niewłaściwego przechowywania żywności.
-Jeśli chodzi o muchy – przy otwartych drzwiach w lokalu gastronomicznym, gdzie znajduje się jedzenie, niestety zdarza się, że się pojawiają. Staramy się jednak minimalizować ten problem, zachowując maksymalną czystość.
-W kwestii gryzoni – współpracujemy z profesjonalną firmą deratyzacyjną, która przychodzi do nas co tydzień. Niestety, ze względu na lokalizację w ścisłym centrum starówki, problem ten dotyczy praktycznie wszystkich restauracji w okolicy, również tych najbardziej renomowanych.
-Odnośnie zarzutów związanych z warunkami pracy – w naszej restauracji od 4 lat nie pracował żaden pracownik o imieniu Mateusz. Osoby, które w przeszłości miały problemy z alkoholem lub używkami, zostały dyscyplinarnie zwolnione. Pracownicy regularnie przechodzą szkolenia oraz kontrole BHP.
-Co do atmosfery – dokładamy wszelkich starań, aby była jak najlepsza, jednak nie jesteśmy w stanie w pełni kontrolować prywatnych rozmów czy słownych sporów pomiędzy współpracownikami.
-Wypłaty są zawsze zgodne z przepracowaną liczbą godzin, a wszelkie awarie techniczne (takie jak klimatyzacja) usuwane są na bieżąco.
Zależy nam na najwyższej jakości zarówno w obsłudze klientów, jak i w warunkach pracy, dlatego wszelkie uwagi traktujemy poważnie i wykorzystujemy je, aby stale podnosić standardy.
Zostaw merytoryczną opinię o Kuranty Sp. z o.o.