Zdecydowanie nie polecam pracy u tego pracodawcy. Na początku wszystko wygląda bardzo dobrze, ponieważ pracodawca dużo obiecuje i przedstawia atrakcyjne warunki współpracy. Niestety w praktyce większość tych obietnic nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Obiecywane są konkretne warunki zatrudnienia, pełny etat i stabilna współpraca, jednak później okazuje się, że rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej. Pracownik może wykonywać dużo pracy i poświęcać swój czas, ale nie otrzymuje tego, co zostało wcześniej obiecane. Wszystko brzmi pięknie tylko do momentu rozpoczęcia pracy.
Największym problemem są wypłaty. Wynagrodzenie nie jest wypłacane terminowo, pojawiają się opóźnienia i ciągłe wymówki. Kiedy pracownik pyta o swoje pieniądze, słyszy kolejne obietnice i zapewnienia, że wszystko zostanie uregulowane, ale w praktyce niewiele z tego wynika.
Moje doświadczenia z tym pracodawcą są bardzo negatywne. Uważam, że przed rozpoczęciem pracy warto bardzo dokładnie ustalić wszystkie warunki i najlepiej mieć wszystko na piśmie. Nie należy wierzyć wyłącznie obietnicom, ponieważ w moim przypadku słowa nie miały pokrycia w rzeczywistości.
Jeżeli ktoś szuka stabilnej pracy i uczciwego pracodawcy, zdecydowanie radzę dobrze się zastanowić przed podjęciem współpracy. Dużo obietnic, piękne słowa, a później problemy z zatrudnieniem i wypłatą wynagrodzenia. Z mojego doświadczenia wynika, że nie można polegać na ustnych zapewnieniach tego pracodawcy.