Ktoś18.05.2025 21:14
Przepracowałam tam jakiś czas.Co do pracy tam nie mam żadnych zastrzeżeń, oprócz tego,że zdarzały się sytuacje gdzie pracownicy szli na przerwę po 4 godzinach,a w tym czasie operatorzy i inni funkcyjni chodzili na papierosa co godzinę. Co do ludzi tam to tutaj dopiero zaczyna się cyrk. Pan kierownik Darek,ma dużo na swoich barkach,ale nie zawsze reaguje na zła atmosferę w pracy,albo na ludzi którzy robią co chcą. Operator Radek,cham jak ich mało. Nie patrzy co mówi do kogo,do nowych pracowników potrafi stanąć i zwyzywać ich,bo czegoś nie zrozumieli. Jego codzienność przychodzenie albo pijanym,albo na totalnym kacu. A wtedy już nie podchodź,bo jest rzucanie pojemnikami z borówka,przekleństwa. Na początku zmiany widząc jego minę,już nie chce się pracować a tym bardziej tam być. Ludzie przez niego wychodzą z płaczem z hali i to nie jest normalne. Codziennie krzyki,wyzwiska. Awantury przy ludziach,ze swoją żonką. Pasują do siebie,obydwoje powinni pójść na leczenie i nie tylko alkoholowe. I jeszcze dama całego fałszu i plotek Halina. Jeżeli jesteś fałszywy, dwulicowy znajdziesz w niej koleżankę. Komentuje wszystkich odrazu na starcie,nawet nie zamieniając z tą osobą słowa. Pani doskonała,a słoma z butów wychodzi i z tych legginsów na topie 😂😁 Zawsze ma najwięcej do powiedzenia,i każdy widzi,że w niej jest bardzo duży problem,ale nikt z tym nic nie robi. Mało co ją widać zza maszyny,ale obserwuje wszystkich po kolei a na przerwie wyzywa. Fałszywość i zawiść nic więcej. Takich ludzi jak oni powinni dawno się pozbyć.