Przebieg rekrutacji
Hej,
Jakiś czas temu na pracujpl mignęło mi ogłoszenie o pracę w charakterze telefonicznego sprzedawcy suplementów diety. Zastanawiam się, czy złożyć do nich CV. Mam doświadczenie w call center na fotowoltaice, przez bardzo krótki czas sprzedawalam też kiedyś suplementy, ale było to dawno temu i wytrzymałam w tamtej pracy chyba z 3 miesiące. Bardzo źle czułam się z tym, że namawiam tych biednych starszych ludzi na masakrycznie drogie produkty, które nie pomogą im w dolegliwościach zdrowotnych. Chciałam zapytać jak jest tutaj? Czy jest bardzo duża presja na wyniki sprzedażowe? Czy podchodzi się uczciwie do klientów? Czy jest agresywna sprzedaż? I czy pracuje się na zimnej, czy na ciepłej bazie? Moje ostatnie lata spędziłam na fotowoltaice, zrezygnowałam z tej pracy na początku tego roku i poszłam pracować na produkcję, na nocki. Jestem jednak studentka, od października zaczynam ostatni rok, magisterka. W związku z tym zależałoby mi w pracy na elastycznym grafiku i niepełnym etacie. w jaki sposób tutaj do tego podchodzi pracodawca? Czy grafik jest ustalany na sztywno, czy można pracować elastycznie? I jak wygląda kwestia z weekendami? Czy pracuje się też w soboty i w niedzielę? W jakich godzinach? Dziękuję
Pytania
Nie wiedziałam w jakiej kategorii to dodać xd
Rezultat:
Nie dostałem pracy