Kupiłem od tej firmy produkt jaki oferowali na OLX - rozdrabniacz do gałęzi , w rozmowie telefonicznej z panem ustaliłem jaki ma być, ustaliliśmy cenę i wysłałem im pieniądze na konto , paczka doszła lecz towar inny, zadzwoniłem ponownie pan oświadczył że się pomylił i wyśle inną paczkę , tak czekałem kilka dni ale nie doszła , dzwoniłem kilka razy cały czas pan mnie zapewniał że druga paczka wysłana dojdzie , tak upłyneło kilka następnych dni paczka nie doszła , potem już nikt nie odbierał, chcę dodać że nie znalazłem paragonu w pierwszej paczce za zapłacony towar bałem się ż nie będę mógł reklamować towaru , w końcu na mój SMS gdzie napisałem im że zostałem (usunięte przez administratora) , dostałem odpowiedz że nikt mnie nie (usunięte przez administratora) a paragon gdzieś miał być włożony pomiędzy kartony w pudełko, o nowej przesyłce ani słowa . Czuję się przez tą firmę (usunięte przez administratora) przestrzegam innych, brak z ich strony dobrej woli ani przyzwoitości aby załatwić sprawę .Pozdrawiam -zawiedziony klient