Piszę tę opinię, aby przestrzec wszystkie panie przed korzystaniem z usług przedłużania włosów w salonie **Atelier Włosa**, a w szczególności u fryzjerki **Magdaleny Lehmann**. Moja wizyta miała na celu przedłużenie i zagęszczenie włosów metodą keratynową z wykorzystaniem włosów na koralik o długości 55 cm, w kolorze blond. Niestety, doświadczenie to okazało się koszmarem i jestem zmuszona podzielić się moimi negatywnymi odczuciami.
Przedłużone włosy są **bardzo słabej jakości**. Już po krótkim czasie stały się suche, matowe i trudne do rozczesania, co w ogóle nie odpowiadało deklarowanej jakości. Mam wrażenie, że nie są to w ogóle włosy słowiańskie, jak zapewniała mnie fryzjerka, lecz znacznie gorszego gatunku.
Dodatkowo, **końce doczepionych włosów są bardzo nierówne**, z różnicami w długości dochodzącymi nawet do **10 cm**, co wygląda po prostu źle i nienaturalnie. To świadczy o braku staranności w doborze i przygotowaniu pasemek.
Największy problem to jednak **wykonanie zgrzewów**. Są one widoczne i mocno się odznaczają, a na dodatek **wiele z nich zaczęło się odczepiać i osować** w bardzo krótkim czasie, już po kilku myciach. To dowód na to, że zostały wykonane nieprawidłowo i niezgodnie ze sztuką fryzjerską.
Jestem głęboko rozczarowana i oburzona. To nie tylko strata pieniędzy, ale przede wszystkim **duży stres i poważne zniszczenie moich włosów**. Muszę teraz szukać innego specjalisty, który naprawi te szkody.
**Zdecydowanie odradzam** ten salon i usługi fryzjerki Magdaleny Lehmann w zakresie przedłużania włosów. Apeluję do wszystkich pań, by dokładnie sprawdzały opinie i upewniły się co do kwalifikacji fryzjera, zanim zdecydują się na taki zabieg w tym miejscu. Nie dajcie się zwieść obietnicom o wysokiej jakości – ja poniosłam tego konsekwencje