(usunięte przez administratora) Nie wystawia faktur(tylko gada, że wyślę na adres e-mail i sobie coś tam zapisuje), robi robotę na odwal. Bierze gotówkę daje jakieś śmieszne potwierdzenie bez podpisu a później nie chce oddać pieniędzy za fuszerkę jaką zrobił. Skarbówka i inne instytucje powinny się przyjrzeć bo Pan ładnie firmę na lewo prowadzi nie wystawiając faktur i przy okazji oszukując klienta. Auto po jego pracy jest w gorszym stanie niż było. Klapa bagażnika w zaciekach z purchlem i rdzą po miesiącu od zabrania auta. Konserwacja wykonana na nieoczyszczonych elementach częściowo spadła (to akurat poprawił dając nadmiar gumy i robiąc stalaktyty na podwoziu - zatkał również odpływy) Malowany zderzak/nadkole lewe skończyło jak klapa bagażnika z rdzą po miesiącu. Facet umywa ręce więc ostrzegam bo reklamacji u niego nie otrzymacie ani zwrotu pieniędzy. Jedyne co można otrzymać to auto w gorszym stanie lub z chwilowym efektem polepszenia. Niestety u mnie skończy się sądownie więc ostrzegam przed tym Panem i jak chcecie mieć dobrze auto zrobione to unikajcie tego miejsca.
S
16.07.2026 20:11
Szanowna Pani
Jeżeli wyraża Pani opinie publicznie,prosze aby była ona rzetelna i zgodna z prawdą.Każdy pojazd,jak Pani wiadomo,przy przyjęciu na warsztat ma zakładana KARTĘ PRZYJĘCIA POJAZDU ,gdzie precyzyjnie określa się i zapisuje zakres usług,dane klienta ,pojazdu,wycenę i odnotowuje się pobrane zaliczki oraz uwagi co do wykonania usługi.Taką kartę Pani również otrzymała .Zakres uzgodnionych prac został wykonany rzetelnie zgodnie z zasadami dobrej praktyki blacharskolakierniczej. Mataczy Pani w swojej opinii wymieniając zakres prac ,które nie podlegały usłudze- nie były ujęte w Karcie Przyjęcia Pojazdu.W kontekście otrzymania faktury,rownież Pani mija się z prawdą.Wpłaciła Pani zaliczkę,ale zalega Pani z rozliczeniem za usługę. Dlatego brak faktury. Zapraszam Panią do uregulowania zapłaty,wtedy z przyjemnością wystawię Pani fakturę. Nadmieniam,do wiadomości Państwa, że klientki samochód ma ponad 20 lat i był w nienajlepszym stanie technicznym. Drogi sądowej się nie obawiam, dokumentacja jest jednoznaczna.Mam nadzieje ,że potencjalni przyszli klienci czytając Pani opinie i moją odpowiedż,zachowaja dystans do Pani konfabulowania i mijania się z prawdą
Klient
07.11.2024 17:58
Dobre wykonanie prac blacharskich i lakierniczych.polecam dobre ceny
06.11.2024 07:00
Asystent AI
Czy twoim zdaniem przedsiębiorstwo Sław-Car Sławomir Pietruszyński w miejscowości Gdynia jako pracodawca zasługuje na dobrą ocenę – napisz szczerze co myślisz o tej firmie.