NIE POLECAM i PRZESTRZEGAM na podstawie własnych doświadczeń z wizytami u Pani Oktawii Kwiek (luxeesthetic_ Chorzów), która ogłaszała się na grupach typu „modelki na zabiegi”.
Byłam umówiona łącznie na cztery wizyty – odbyły się trzy, natomiast do czwartej ostatecznie nie doszło. Podczas pierwszej wizyty otrzymałam dzień wcześniej wiadomość z potwierdzeniem terminu. Później takie potwierdzenia już się nie pojawiały i zaczęły się problemy 🫣
Kilka razy termin był przekładany na ostatnią chwilę. Pani Oktawia wiedziała, że dojeżdżam z innego miasta (ponad 2h buse😒 a mimo to zdarzało się, że około godzinę przed wizytą prosiła o przesunięcie jej na późniejszą godzinę. Początkowo podchodziłam do tego ze zrozumieniem, ponieważ każdemu mogą zdarzyć się nieprzewidziane sytuacje. Niestety, kiedy podobne sytuacje zaczęły się powtarzać, uznałam, że przekracza to pewne granice.. chyba każdy ma jakiś limit co do takich sytuacji 🙃
Wizyty miały odbywać się raz w miesiącu i były umawiane z wyprzedzeniem tak, aby termin odpowiadał obu stronom. Dzisiaj zdecydowałam się zakończyć współpracę. Mimo wcześniejszych wątpliwości planowałam jeszcze skorzystać z kilku zabiegów, jednak Pani Oktawia nie pojawiła się na dzisiejszej umówionej wizycie.
Dodatkowo kontakt był dla mnie bardzo utrudniony. Numer telefonu do salonu był zablokowany, a jedyną możliwością kontaktu pozostawał Messenger. Otrzymywałam bardzo przeprosiny z tekstem "głupio mi".
Odniosłam również wrażenie, że komunikacja podczas wizyt była mało profesjonalna. Zabrakło mi wyjaśnienia, na czym dokładnie polega zabieg, jakie są zalecenia przed i po jego wykonaniu oraz ile zabiegów warto wykonać, aby osiągnąć oczekiwany efekt. Miałam też poczucie, że wizyty przebiegały bardzo szybko i nie czułam się komfortowo jako klientka.
To wyłącznie opis moich osobistych doświadczeń 🤷🏼♀️ Każdy może wyrobić sobie własną opinię.. jednak ja po tych doświadczeniach nie zdecydowałabym się ponownie skorzystać z usług tej Pani