Ja dzisaj otrzymałam paczkę nie przyszło To co zamówiłam straciłam 111 zł przyszły 2 sukienki i w dodatku uzywane może ktoś ma nr telefonu aktualny do nich lub adres e-mail żałuję że nie otworzyłam paczki przy kurierze
M.km.
26.09.2024 13:48
Ja również zostałam (usunięte przez administratora) i nie poddam się. Dzwoniłam do rzecznika praw konsumenta, nie można odsyłać paczki, trzeba wysłać poleconym odstąpienie od umowy, dane firmy, dane konsumenta, dlaczego chcemy odstąpić że towar niezgodny z zakupem i żądanie o odebranie od nas przesyłki jeśli tego nie zrobią wtedy składamy zawiadomienie do rzecznika praw konsumenta i on w naszym imieniu żąda zwrotu, ewentualnie policja po tych 14 dniach
. Pani z którą rozmawiałam mówiła że nie można się poddawać i z tym nie walczyć
., oni mają 14 dni na oddanie pieniędzy. Po tym czasie rzecznik
@
08.06.2024 09:26
Odesłałam im biustonosze,ponieważ,że były conajmniej o 3 numery za małe i 3 sztuki były w jednym kolorze,býło to 10 maja,
13 maja przesyłka została doręczone,lecz nie otrzymałam zwrotnego Poświadczenia odbioru.
Reklamowałam na poczcie i czekam.
Nie daruję im tego,bo pieniędzy do dzisiaj nie otrzymałam 150zł i zgłoszę do Prokuratury o (usunięte przez administratora) i wyłudzenie pieniędzy,poprostu są to (usunięte przez administratora)
07.06.2024 08:00
Asystent AI
Nie ma osoby pracującej, która będzie chciała się podzielić swoimi spostrzeżeniami? Jak obecnie wygląda praca w firmie Dreammaker Hui Ming Lee w mieście Piaseczno? Wiecie co się dzieje? Czekamy na aktualne wpisy od zatrudnionych na temat Dreammaker Hui Ming Lee. Dajcie znać jak sytuacja wygląda obecnie.