Widzę, że tutaj pojawił się jakiś pozytywny wpis odnośnie tej firmy. Niestety jest to bardzo nierzetelna opinia ponieważ została napisana chwilę przed tym jak właściciel firmy zostawił pierwszy komentarz. Przypadek? Nie sądze.
Odniosę się do tej firmy dosyć konkretnie. ,,Szef'' chociaż do szefa to jest mu bardzo daleko, bardziej pasuje do niego nazwa ,,klasyczny prywaciarz'' bardzo perfekcyjnie potrafi zmanipulować na początku umowy. Obiecuje złote góry ale niestety nijak ma się to do rzeczywistości.
Przytoczę cytat z poprzedniego pozytywnego wpisu moi drodzy, mianowicie ,,wynagrodzenie jak na Polskie wysokie''.... a więc jeżeli praca od niedzieli wieczór i powrót dopiero w soboty za 5-6 k na rękę to wysokie wynagrodzenie to rzeczywiście jest się czym chwalić.
Druga sprawa odnośnie tego wysokiego wynagrodzenia jest taka że w sumie to nie dostajecie jej na czas czyli 10tego dnia miesiąca tylko po wielu prośbach może uda się wam wyciągnąć po 20stym.
Nasz wspaniały ,,szef'' jest dosyć problematyczny jeżeli chodzi o małą ilość kilometrów.. myślicie, że dlaczego pracują tam tylko na starych budach? A no dlatego drodzy Państwo, bo tylko na nich da się podczepić magnez. 😊
Z całym szacunkiem ale pracuję teraz w innej firmie i zawsze myślałem, że to jest normalne ale niestety nie. Jest to po prostu wyzysk z człowieka po najniższej linii oporu, manipulacje i wiele więcej.
Na własną odpowiedzialność można się zatrudnić jak najbardziej, jednak ostrzegam że jest to po prostu strata czasu :)
Jeżeli jednak weźmiesz udział w tym ,,challengu'' śmiało wypowiedz się czy miałem rację, czy jednak nie.
Drogi SZEFIE Marcinie. Niewielka ilość osób u Ciebie pracowała i bardzo łatwo da się zweryfikować czy pozytywne komentarze piszesz ty czy ktoś inny.
Chciałbym abyś w końcu zrozumiał że musisz być ludzki dla swoich pracowników i przestać robić z nich tanią siłę roboczą.
Jeżeli sprawisz że ten komentarz zniknie ja zawszę go przywrócę więc nie wysilaj się pisząc do administracji.