Envipco Poland

Praca w Envipco

Kultura organizacyjna

Recyklomaty

TłoTło

5. Opinie o Envipco Poland Sp. z o.o.

Opinie o Envipco Poland Warszawa

Nie przegap nowości o Envipco Poland Sp. z o.o.!

ReviewModeratorIcon
Ala

18.05.2026 23:52

Szkoda że nie podali konkretnych liczb w ogłoszeniu na przedstawiciela handlowego, fajnie byłoby wiedzieć coś więcej o tej premii ile tam można wyciągnąć i czy to faktycznie jest osiągalne. Szczególnie na starcie.

Usuwacie komentarze)

07.08.2026 23:18

Dziwne, że ktoś tu się podszywa pod mój komentarz poprzedni pod nickiem „Usuwają!”. Raz pisze sobie pochlebne wiadomości, innym razem jak odklejony sam sobie odpowiada, kim ktoś jest. Nie za mądrze. Uważajcie, bo to jest jeszcze bardziej śliskie, niż do tej pory.

02.09.2026 16:40

Ale co jest bardziej śliskie ? Uważajcie ? Czyżby manager straszył byłych pracowników 😂 przykro mi Zbyszku ale takie strachy w Internecie nie przejda
Serwis

07.01.2026 17:16

Atmosfera bardzo słaba a raczej jej brak, kierownik jak czegoś od niego chcesz to zaczyna się denerwować i uskutecznia wymijające odpowiedzi lub żucia powiedzonkiem że (usunięte przez administratora) zostało zniesione już kilka wieków temu i jak się nie podoba to wiesz co masz robić, ulubieniec kierownika kreuje się ja wszystko wiedzącego a jak przychodzi co do czego to gada tylko o alkoholu i czynnościach które by chciał robić z kobietami. Średnie godziny pracy to 10 -14 dziennie i wyboru niema. Diet brak, za wszystko musisz płacić z własnych pieniędzy później dopiero rozliczać FV i oczekiwać na zwrot pieniędzy. Ogólnie firma przespała okres przygotowawczy a teraz łatają czym i jak się da raz lepiej raz gorzej ale zawsze kosztem pracowników bo z nimi się nie liczą.

06.08.2026 16:21

Cześć Zibi XD

Lol

07.08.2026 12:59

Cześć Damian!
Flip

23.03.2026 19:01

Uwaga nowy nabór znowu szukają jeleni Roboty dużo pieniędzy mało perspektyw brak
ktoś

25.03.2026 23:29

To czemu się nie zwolnisz skoro jest tak źle? Jeleniu. Zamiast narzekać, zrób coś ze swoim życiem i idź tam gdzie jest lepiej.

06.08.2026 16:22

Cześć Zibi
Tomasz

23.04.2026 10:25

W firmie panuje komplentny chaos, brak kultury, okłamywanie klientów i świecenie oczami za brak wywiązywania się z obietnic. Przekleństwa w rozmowach z managerem, który tylko zmienia zadania od nastroju. Prawa pracownika zupełnie nie są szanowane . Nie pakujcie się. na to, jeśli macie inną możliwość

03.08.2026 19:53

Wymuszają nadgodziny, wymuszają kłamanie , mówienie klientom że na jutro będzie gotowe a wszyscy wiedzą że nie
Zibi

04.08.2026 23:10

Brawo Zibi
Były robol

31.07.2026 21:22

W pracy panuje straszny bałagan wszyscy stosują spycho technikę....aby odepchnąć od siebie......a jednej z inżynier serwisu tak na marginesie szczycący się tym tytułem jest tak ograniczony że nie potrafi prostego schematu elektrycznego wytłumaczyć, firma nie wypłaca delegacji które wynikają z kodeksu pracy oraz na koniec nie do końca uczciwie się rozlicza z byłymi już pracownikami co jest dość słabe...ale jak firma handluje rumuńskim sprzętem do tego można się spodziewać jakość przekłada sie na całokształt. Pozdrawiam.

12.04.2026 15:25

ReviewModeratorIcon
Zoja

25.04.2026 14:08

Heh, dobre😉 A tak na poważnie, to ktoś wie jak wygląda ta flota serwisowa? To są raczej zwykłe osobówki, czy może jakieś mniejsze dostawczaki w które da się spakować narzędzia i części?
xD

03.06.2026 07:27

Toyota Proace City

Kontakt - Envipco Poland Sp. z o.o.

ALEJE JEROZOLIMSKIE 211 02-222 Warszawa

Branża główna: Sprzedaż detaliczna

FacebookIconXIconInstagramIconLinkedinIcon
Pedro

11.04.2026 07:48

Czy macie jakiś nr tel do kogoś odpowiedzialnego za serwisy?
Initium

22.01.2026 21:48

Asystent AI

Hej, ktoś kiedyś pracował jako technik serwisu na umowie o pracę i jak się sprawdzały warunki? Czy oczekiwania nie były zbyt wygórowane i czy wynagrodzenie odpowiadało wymaganiom i zakresowi pracy? Firma wymagała wykształcenia kierunkowego, a także prawa jazdy kategorii B. Wśród korzyści była możliwość samorozwoju i własny pakiet socjalny. Do benefitów dochodziła prywatna opieka medyczna oraz telefon i samochód służbowy do użytku prywatnego.
Juras

24.10.2025 14:37

Rzeczywiście obietnice bez pokrycia to specjalność tej firmy . Nie jest to korpo z zasadami raczej start up , który się miota . A atmosfera zła totalny brak szczerości oraz obietnice bez pokrycia .
Kacyk

03.10.2025 07:48

To prawda małe korpo z obietnicami bez pokrycia . Dużo próżnego gadania , praktyka bez potwierdzenia . Mają prymitywnego teoretyka z Videojeta , nie polecam szkoda czasu .
Dhdb

16.09.2025 06:41

Korporacyjna mowa, obietnice i... na tym koniec. Trzeba uważać na to co mówią, bo teoria wygląda super, gorzej z praktyka
Kapar

06.09.2025 14:46

Jestem pracownikiem tej firmy . Co mogę powiedzieć , fatalna atmosfera , biuro lata świetności ma dawno za sobą , firma w fazie rozruchu jak nie wyjdzie będą się zwijać . Najgorszy jest fałszywy Manager , który wywodzi się z pseudo korpo . Jak masz coś innego to nie ładuj się tutaj .

Zostaw merytoryczną opinię o Envipco Poland Sp. z o.o.