Zatroskany17.06.2025 07:38
Wczoraj umowilem się z gościem na rozmowę o pracę "kraina twórczości" (Polecam kanał na yt, dosłownie kontent w stylu krainy grzybów). Czyli robotyka z lego. Trochę wiało (usunięte przez administratora) bo gość mi napisał żebym przyszedł na 14:15 koło konfederackiej, żeby potem pisać mi SMS że jednak 15 pilotów. Ale (usunięte przez administratora) w ogłoszeniu do 60 ziko za godzinę praca mniej więcej w moim zainteresowaniu, idę. Oczywiście nie podał mi dokładnego adresu, miałem się zgadac z jakaś ciocią w moim rozumieniu (usunięte przez administratora) dzwonię do niej i mówię pięknym głosem -dzwonię w sprawie rozmowy o pracę szef nie podał adresu hihi
- skwerowa 3, nie rozmowy a lekcji pokazowej
No i mówię aha ok XD to se pooglądam o co chodzi w robocie, dziwne ale spoko. Przychodzę, a tam ona i jakieś 2 altki. Przedstawiam się a laska mi mówi "umiesz obsługiwać kompresor???? ". No to pytam jej kulturalnie o (usunięte przez administratora) jej chodzi i czy ja mam tu coś robić, ona że tak że prowadzę dzisiaj zajęcia. Wixa jak (usunięte przez administratora) ale mówię stresuję się brakiem pracy dam szansę. Pytam jej czy ma jakiś skrypt do zajęć, co ja mam z tymi (usunięte przez administratora) zrobić. A ona że co bym chciał mieć w takim skrypcie XDDDD to jej (usunięte przez administratora) mówię że no może to co mam z nimi zrobić, przyszedłem na rozmowę o pracę a nie wykonywać free labour. Ona jakoś megq się tym obruszyła i mówi że teraz są ostatnie zajęcia i że normalnie są skrypty ale teraz to wsm (usunięte przez administratora) co będą robić. Mega (usunięte przez administratora) patrzy na mnie i mówi czy są jakieś pytania jeszcze i zwraca się do gotek że jak widzicie pytajcie, nie ma głupich pytań xDDD Idziemy do sali ona poszła coś ogarniać a ja pytam koleżanek gotek czy one tu wgl pracują, one że są drugi raz i że (usunięte przez administratora) wie co mają robić. Jedna mówi że chyba szef jest trochę upośledzony bo próbuje się z Jim dogadać i że wysłał jej umowę po pierwszych zajęciach. Pytam o stawkę. 30,50 + ewentualna premia xD no to mówię że (usunięte przez administratora) elo, idę do (usunięte przez administratora) która tam pracuje i mówię że siema i pytam czy może przysłać te drugą laskę do sali bo gotka będzie sama i się stresuje. Ona mówi że tamta wyszła xDDD