Szanowni Państwo,
do tej pory nie przywiązywaliśmy dużej wagi do pojedynczych opinii w internecie. O jakości firmy świadczą przede wszystkim realne wyniki, liczba zrealizowanych zamówień oraz zaufanie klientów, a nie anonimowe komentarze.
Zwróciliśmy jednak uwagę, że w ostatnich dniach pojawiło się kilka negatywnych opinii w bardzo krótkim czasie. Tego typu sytuacje są dla nas oczywiście sygnałem do analizy, ponieważ naturalne opinie klientów zazwyczaj pojawiają się w sposób rozproszony w czasie, a nie seriami w jednym momencie.
Jeżeli którykolwiek z autorów tych opinii rzeczywiście jest naszym klientem i miał realny problem — zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z firmą. Jesteśmy zawsze gotowi wyjaśnić każdą sytuację i znaleźć rozwiązanie.
Jednocześnie chcemy zaznaczyć, że do tej pory nie otrzymaliśmy żadnych negatywnych zgłoszeń bezpośrednio od naszych klientów, co w takiej sytuacji budzi uzasadnione wątpliwości co do autentyczności niektórych opinii. W praktyce nasi klienci zawsze kontaktują się z nami bezpośrednio, jeśli pojawia się jakakolwiek kwestia do wyjaśnienia.
Nie wykluczamy również, że część tych wpisów może być elementem działań konkurencyjnych. Podobna sytuacja miała już miejsce w przeszłości — na platformie Google pojawiły się nieprawdziwe informacje, które zostały przez nas zgłoszone i usunięte. W związku z tym zdecydowaliśmy się również ograniczyć możliwość publikowania opinii w tym miejscu.
Jednocześnie informujemy, że rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji lub prób celowego działania na szkodę firmy może stanowić naruszenie prawa. W przypadku braku możliwości wyjaśnienia sprawy bezpośrednio z autorem opinii będziemy zmuszeni zgłosić sprawę do administracji serwisu oraz podjąć odpowiednie kroki prawne w celu ochrony dobrego imienia firmy.
Zapraszamy wszystkich obecnych i przyszłych klientów do kontaktu z nami bezpośrednio — chętnie odpowiemy na pytania i pokażemy, jak wygląda nasza praca w praktyce.
Z poważaniem,
DarCar