Dzień dobry, wszyscy, którzy odwiedzają tę stronę w poszukiwaniu opinii, chciałbym napisać coś od siebie jako właściciel firmy, na którą ludzie tak chętnie lubią pluć w internecie jako anonimowi "kandydaci". To bardzo ciekawe, że kandydaci i pracownicy wypowiadają się na temat mojej firmy, ponieważ żadnego kandydata, a tym bardziej PRACOWNIKA, nie miałem. Pracuję tutaj sam i robię to, co mogę samodzielnie, żeby wszystko działało najlepiej, jak tylko może. Jako że nie mam się jak bronić przed takimi ludźmi inaczej, jak tylko odpisywać im na ich głupie zaczepki, postanowiłem napisać coś od siebie.
Może kogoś to zainteresuje, ponieważ wiem, że wśród ludzi, którzy to czytają, mogą być osoby, które same prowadziły kiedyś biznes lub prowadzą i zapewne doskonale dobrze wiedzą, ilu jest takich "ludzi", którzy zrobią wszystko, żeby wam się noga powinęła. Nie będą mogli spać, dopóki nie wyleją swojej obsranej opinii w internecie tylko po to, żeby wam dokopać.
W internecie można napisać wszystko, co się chce – można zrobić z siebie kowboja, który lata na dywanie, tak samo jak można spieprzyć komuś jego ciężką pracę. Nie zamierzam pisać tutaj, jaki to jestem zajebisty i wspaniały, jak każdy klient dostaje ode mnie cuda na kiju. Macie telefon, możecie zadzwonić i przekonać się sami. Jestem tylko ciekaw: skoro taki jestem cham, burak, (usunięte przez administratora) czy kłamca, to skąd u mnie tylu zadowolonych klientów, którzy – mimo że mają do mnie telefon, mają mój adres, bardzo często bywali u mnie w domu lub widzieliśmy się na żywo – NIGDY NIE ZGŁOSILI REKLAMACJI?
Tym wszystkim, którzy chcą kierować się opiniami zapraszam chętnie podam numery do ludzi, którzy skorzystali i zapytajcie tych co faktycznie skorzystali a nie farmazonów z internetu siedzących w piwnicy.