Safe Work 24

• Świerklaniec
  • Laryszów
  • Radzionków

3. Opinie o pracodawcach Tarnowskie Góry
  5. Opinie o Safe Work 24 Sp. z o.o.

Opinie o Safe Work 24 Tarnowskie Góry

Nie przegap nowości o Safe Work 24 Sp. z o.o.!

M.Matylda

09.01.2025 09:18

Super firma! Właśnien jestem na zleceniu od dwóch tygodni i póki co wszystko zgodne z opisem koordynatora. Kontakt z moją Panią koordynator mam cały czas, więc z każdym problemem mogę się do niej zgłosić. Żadnych problemów z transportem na zlecenie, zapytali z jakiej firmy chce busa i taką mi przysłali :D Za przepracowany grudzień pieniądze na konto wpłynęły o czasie i wszystko się zgadzało. POLECAM!
    Irena

07.01.2025 00:24

Mile koordynatorki. Dzwonia regularnie, by zapytac, czy wszystko jest w porzadku. Potrafia sluchac, nie przerywajac, nawet takim gadulom, jak ja pomimo., nawalu pracy i telefonow, ktore w tym czasie pewnie dzwonia. Sa naturalne, ludzkie i potrafia sie smiac. Mialam do pomocy Pania Izabele i Pania Anie, ale sadze, ze caly zespol jest taki. Zlecenia zgodne z wczesniejszym rozeznaniem Wyplata na czas. Polecam agencje SAFEWORK24 z calego serca. Irena Gutowska
    oksana

06.01.2025 16:24

dajcie nr osoby kontaktujacej w sprawie pracy w de
    Gałecka Bożena

17.12.2024 21:41

Jestem opiekunką od 10 lat z dużym doświadzczeniem mogę całym sercem polecić współpracę z tą firmą a pracowałam już z wieloma
    Zuzanna K.

10.12.2024 11:34

Dostałam namiar od jednej z koleżanek która wyjezdza z nimi, byłam pierwszy raz i śmiało również moge polecic dalej.
    Gośka Gośka

04.12.2024 13:51

Dobrzy ludzie tam pracują, polecam
    Irena O.

26.11.2024 15:25

Firma jest naprawdę w porządku
    Agnieszka

06.11.2024 13:22

Wypłaty są do 10tego, a ja już wczoraj tj.05.10 dostałam wypłatę. Są godni polecenia

15.11.2024 13:42

Staramy się jak możemy Pani Agnieszko :) Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!
    Krystyna Kilmann

08.11.2024 09:20

Dzięki, że jesteście! oby więcej takich firm jak wy i takich koordynatorów z powołania

15.11.2024 13:41

Cieszymy się z naszej wspólnej współpracy i pozdrawiamy Pani Krystyno :)
    Danuta B.

14.11.2024 15:29

Firma jest fajna nie tylko jak jak jest dobrze, ale nawet wtedy gdy pojawiają się problemy. Zawsze mi pomogą, gdy trzeba zainterweniować, a później kontrolują sytuację i dopytują czy wszystko jest okej. I tak powinno być, a większość firm, jak pojawia się problem to nie odbiera albo olewają. Buziaki dla was z z Siegen od Danutki

15.11.2024 13:39

Bardzo dziękujemy Pani Danuto za miłe słowa! Serdecznie pozdrawiamy!
    Ewa Paruzel

15.11.2024 11:54

Jestem dobrom opiekunkom od 12 lat jezdze do niemiec mam duze doswiadczenie lubie mojom robote pracowalam juz w wielu agencjach i prywatnie tesz jezdzilam jakos czuje sie dobrze w tej firmie i jak zdrowie pozwoli to beda juz tylko z tom firmom jezdzic
    Anka

15.11.2024 13:38

Ewa jestesmy super a nie tylko dobre ty sie pakuj i przyjezdzaj bo ja tu juz powoli czekam na ciebie :P
    Kornelia Sawczyk

15.11.2024 11:41

Byłam z firmą na paru wyjazdach i naprawdę byłam pozytywnie zaskoczona. Przejścia miałam różne i niestety z wielu firm musiałam zrezygnować, a tu było miłe zaskoczenie. Wsparcie koordynatora przez cały pobyt na sztelli+bezproblemowe wypłaty w terminie a nawet przed . Póki co same miłe doświadczenia i oby tak dalej!1
    Bożena

23.10.2024 08:59

Fajna firma, na tą chwilę żadnych minusów, mogę polecić

Kontakt - Safe Work 24 Sp. z o.o.

ul. Fabryczna 28 42-600 Tarnowskie Góry

Branża główna: Rekrutacja i HR

Radosław Polak

16.10.2024 09:53

A ja pochwalę firmę z innej strony - mam ciężką sytuację finansową i to jest jedyna firma, która nigdy nie robi mi żadnych problemów z zaliczkami i za to ich uwielbiam! We wcześniejszych firmach z jakimi jeździłem mieli problem, żeby nawet 50 euro wysłać i czekało się tydzień, a tutaj przelew jest praktycznie od razu. Oby tak dalej, jesteście najlepsi !
    Judyta Kowalska

14.10.2024 12:24

Nasz zawód nie jest łatwy, czasem bywa lepiej, czasem gorzej, podopieczni są różni, ale cenię w firmie Safe Work to, że zawsze mogę z nimi porozmawiać, pożalić się, doradzić. Moja koordynator jest cudowną osobą, zawsze wysłucha i pomoże. Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu.
    Anna Nowak

10.10.2024 08:39

Wyjeżdżam z tą firmą od stycznia tego roku, byłam na 3 różnych zleceniach i każde było zgodne z opisem. Dziewczyny w biurze są mega sympatyczne, wypłata na czas - z czystym sercem polecam!
    Biniecka Dorota

05.10.2024 15:37

Wszystko ok.
    Pawlik Małgorzata

03.10.2024 07:54

Polecam
    Tadeusz

02.10.2024 16:20

Pozdrawiam cały zespół firmy a szczególnie Panie kadrowe dziś drugi dzień miesiąca a ja już mam wypłatę na koncie. Bardzo dziękuję mojej koordynatorce za pomoc :)
    Katarzyna Gawron

25.09.2024 16:11

Polecam, wszystko ok.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Safe Work 24?

Maja W.

24.09.2024 12:51

Wyjechałam z nimi pierwszy raz rok temu bez doświadczenia i bez języka mega się bałam wszystkiego!!! teraz moja koordynator to moja "psiapsi", wiem ze moge liczyc na nia i wkrotce ja odwiedze w biurze. Zlecenia spoko i kasa tez wporzo. Tak wiec DO ZO ;)

22.09.2024 18:51

Na jakie zarobki można liczyć w firmie Safe Work 24 Sp. z o.o. na stanowisku Doradca Klienta? Czy pracownicy dostają premie?
    Jadwiga

20.09.2024 11:42

Już za chwilkę będzie 2 lata jak wyjeżdżam z firmą Safework24. Nigdy nie przywiązywałam się do żadnej firmy - jechałam tam, gdzie dali mi więcej. Nigdy nie sądziłam, że tak się przywiążę do firmy. Pracują tam wspaniałe kobiety. Podopieczni - wiadomo, są różni, bywają zlecenie lepsze i gorsze, ale najważniejsze jest, że zawsze mogę liczyć na wsparcie mojej koordynator, choćby po prostu porozmawiać i się pożalić. Dziewczyny zawsze odbierają telefon, a jak nie mogą rozmawiać to oddzwania. O wypłatę nie trzeba się prosić, a nawet ku mojemu zdziwieniu jest przed czasem, co u innych firm nie zdarza się prawie nigdy. Pozdrowienia dla mojej kochanej Wiktorii i całego zespołu z Dillenburga!
    Krystyna

19.09.2024 09:33

Współpracuje z firma już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona. Panie z biura bardzo pomocne, wypłata zawsze na czas. Szukają ofert pode mnie i nie ukrywają szczegółów. Nie mam zastrzeżeń. Polec am.

17.09.2024 11:43

News image
    AleksandraZG

17.09.2024 11:09

Posiadam bardzo bogate doświadczenie ponieważ wyjeżdżam od 8 lat wiec wiele już widziałam i jak wiadomo firmy są różne , wyjeżdżam z firma Safe Work 24 od roku i szczerze polecam, wynagrodzenie zawsze przed czasem oraz pełne wsparcie dziewczyny która mnie prowadzi dodatkowo działający telefon alarmowy po godzinach. Ja jestem bardzo zadowolona i na chwile obecną nie planuję zmieniać na inną agencje.
    Kasia P.

11.09.2024 15:34

Współpracuje z firmą 2 lata. Jak dla mnie wszystko super, szczególnie kontakt z koordynatorami! Pozdrawiam:*
    @Kasia P.

13.09.2024 08:17

Ta firma nie istnieje nawet dwa lata. Na stronie tak piszą ale warto wejść na rejestr firm w internecie, gdzie są wszystkie dane firmy. Są na rynku od maja 2022. Na ich stronie też jest kłamstwo, bo piszą że istnieją ponad 10 lat.
    SafeWork

13.09.2024 09:04

Dzień dobry, bardzo łatwo w dzisiejszych czasach oczerniać firmę bez ujawniania swojej tożsamości, natomiast zanim posądzi się kogoś o kłamstwo warto posługiwać się rzetelnymi informacjami. Firma zajmuję się delegowaniem oraz zatrudnieniem od 2011 r. działając na zasadach spółki cywilnej która w maju w 2022 uległa przekształceniu w Sp. Z o.o. Wszystkie dane dostępne są w rejestrach CIDG oraz KRS. W przypadku powstania jakichkolwiek pytań zapraszamy do naszego biura z miłą chęcią rozwiejemy wszelkie wątpliwości przy pysznej kawie. Pozdrawiamy serdecznie

Zostaw merytoryczną opinię o Safe Work 24 Sp. z o.o.