Kilka niezbyt miłych słów od klienta. Po montażu okien przez tzw. podwykonawcę p. Sławomira K. kilkunastu telefonach z prośbą o regulację, gdzie była gwarancja z wielka łaską i pretensjami zostało to wykonane a raczej nie wykonane bo okna strzelają przy otwieraniu i zamykaniu od samego początku. Ile przy tym pretensji bo dzwoniłem po godzinach pracy. Przecież to czas dla przedstawiciela a nie dla klienta, który płaci za okna dziesiątki tysięcy zł. To jeszcze nic. Kolejna interwencja do bramy garażowej, która po upływie gwarancji po prostu padła. Kolejny tzw. podwykonawca również ma gdzieś odbieranie telefonu z prośbą o odpłatną interwencję. Na pytanie o kontakt do ekipy, która montowała bramy marki WIŚNIOWSKI, p. Sławomir K. co mówi oczywiście pretensje o to że człowiek chce naprawić zepsutą bramę, o to że wydzwania żeby uzyskać jakąkolwiek informację czy pozytywną czy negatywną a pierwsze słowa jakie padły to, że już gwarancja minęła. No tak po gwarancji to już radzić sobie samemu. Oczywiście, że sobie poradziłem. Po interwencji prywatnego montera, co stwierdzono?? że ekipa, która montowała bramy nie wykonała tego tak jak powinna, nie powkładane wyciszacze, nie zamontowane uszczelki, nie nasmarowane zawiasy bo po co. Szybko, szybko i do domu bo już 15.00. Dużo części porzucane, pozostawione nie rozpakowane leży sobie gdzieś w koncie. Dopiero Pan, którego prywatnie wynająłem zrobił to tak jak miało to wyglądać od samego początku i pomontował to czego nie zrobiła ekipa p. K. Podsumowując NIE polecam tej firmy a już na pewno doradztwa p. S.K., który to po jakimkolwiek telefonie od klienta ma wiele do powiedzenia a nie do działania. Tym bardziej jego podwykonawców którzy albo nie znają się na robocie, albo robią to po macoszemu.