Jeśli zamierzonym celem było to aby zabolało, to uswiadaniam, że efekt jest wręcz odwrotny ! Nie przejmuje się tym co mówią ludzie, którzy nie mają w sobie za grosz szacunku i kultury, a jedyna rzeczą jaką potrafią okazywać to sztuczna inteligencja nabyta wraz z życiowym doświadczeniem. Ja proszę “Państwa” nie muszę się wstydzić tego, że jestem(usunięte przez administratora) a wręcz jestem z niego dumna i z tego co potrafil osiagnac! I mogę śmiało z podniesiona głową iść krok w krok trzymając się z nim za ręce i wyjsc przed szereg! A wy? Wy powinniście się wstydzić, chociażby tego, że ruszacie czyjaś godność! Strach przed konsekwencjami swoich poczyniań odbiera wam swobodę poruszania się i funkcjonowania. Jesteście odważni tam gdzie was nie ma! Bo nie macie w sobie na tyle odwagi, żeby spojrzeć ludziom w twarz i zmierzyc sie z tym co im zgotowaliscie !! A rządza niespełnionych ambicji odebrała wam resztę jakiejkolwiek wartości!! Obyśmy doczekali momentu, gdzie ze sprawiedliwości stanie sie zadosc! I nie zapominajcie, ze zbiera sie to, co sie sieje! A klamstwo nie sprzyja rozwojowi!