Odradzam.
Zakupiłem w tej firmie Opla Combo.
Moim błędem było niewłaściwe sprawdzenie pojazdu przed zakupem. Uwierzyłem sprzedającemu w sprawie stanu technicznego pojazdu. Sprzedający deklarowal jedynie, ze wymieniany był filtr DPF jeszcze w Belgii a po przyprowadzeniu pojazdu na miejscu wymieniona turbina go z taka awaria auto zostało sprowadzone. Prócz kilkunastu irytujących problemach wykonanych typowo pod sprzedaż (odpadające klejone na sztukę plastiki) pojawił się poważny problem. Po zgaszeniu auto nie odpaliło. Wcześniej czasem zdarzające się problemy przy odpalaniu itd. Ewidentny problem z układem paliwowym - pompa cr, zawór cr, wtryski. Teoretyczne od zakupu w połowie maja mógłby być to mój problem jeśli lane byłoby paliwo bardzo niskiej klasy (co zdecydowanie wykluczam tankując jedynie na orlen/mol) ale raczej znalezione oznaczone wtryski wymienione uszczelki w pompie zle poprowadzone węże oraz nowa wiązka (z polskimi metkami gdzie auto jest sprowadzone i combo bylo produkowane w jednej fabryce) ewidentnie wskazuje na szybkie próby naprawy, zatuszowania kosztownego problemu czyli zwykłego handlarzowego (usunięte przez administratora) Najwidoczniej od lat się nic nie zmieniło bo handlarze tylko ładnie wciskają głupoty. Dla mnie jest to auto użytkowe które na siebie ma zarabiać i zakup byl nieco przypadkowy a zdecydowanie za szybki. 17,5k droga nie chodzi ale na szczęście majątek to nie jest. Nauczka na przyszłość. Postaram się w jak największej liczbie miejsc nie tylko internetowo ostrzec innych kupujących. Auto mimo rejestracji działalności w innym miejscu stało i zostało zakupione w Gostyninie na ul przemysłowej 20