Żałuje, że nikt mnie nie ostrzegł przed pracą w tym miejscu. Po x czasu pracy tam można uwierzyć, że do niczego się nie nadajesz. Niespełnione obietnice pracodawcy, nierealne oczekiwania, ciągłe umniejszanie na wartości, wmawianie, że Twoją pracę może wykonać inna osoba to tam codzienność. Nie wspominając już o wynagrodzeniu, gdzie po zmianie jego warunków nie masz pojęcia nawet w jaki sposób jest ono wypłacane. Brak formalizowania podstawowych kwestii – kilka miesięcy pracy, a nawet lat bez umowy to tam normalne. Nie wiadomo na jakiej podstawie przyznawana jest premia – jedni ją mają inni nie. Brak szkoleń wewnętrznych i jakichkolwiek szkoleń, które mogłyby przyczynić się do poprawienia jakości Twojej pracy – zamiast tego na rozmowach podkreślane jest jakie masz małe doświadczenie. Jesteś pozostawiony sam sobie, a potem pretensje i tłumaczenie się klientom, że coś zrobiło się źle. Manipulacja, wchodzenie na głowę, nieprofesjonalna kadra. Rozpoczynając pracę w tym miejscu radzę się dziesięć razy zastanowić, bo mam wrażenie, że jedyne, co z tego miejsca można wynieść to brak chęci do życia i utratę pewności siebie. Każde miejsce pracy będzie lepsze od tego.