SZEF MACIEJ BADURA ZACZĄŁ (usunięte przez administratora) MI POLICJĄ I ZE ZGŁOSI ZE (usunięte przez administratora) PIENIĄDZE Z KASY NA POLICJĘ XDDDD MIMO ZE WSZYSCY MOGLIŚMY SOBIE WYPŁACAĆ NA JEGO POLECENIE I ZA POZWOLENIEM. Nawet wykazywałam zdziwienie do innego pracownika, ze to dziwne samemu sobie wypłacać wypłatę i wszędzie gdzie pracowałam, w określony dzien czekała na ciebie koperta. Gość przedstawił mi lewe rozliczenie moich godzin, a gdy wytknęłam mu ze 21.12 nie mogłam pracować 8 h, bo pracowałam prawie 12, zablokował mnie XDDDDDD SPRAWĘ ZGŁASZAM DO PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY. Nie zatrudniajcie się tam,(usunięte przez administratora)która robi „zasadzki” na jakiegoś (usunięte przez administratora), który faktycznie (usunięte przez administratora)kasetkę, pompują się jak to go nie „połamią”, a nie potrafią pracownikowi wypłacić uczciwie pieniędzy (usunięte przez administratora)a inspekcja pracy cię polubi min tez za nie zgłoszenie mnie do urzędu jako pracownika, o co prosiłam i na czym mi zależało i na szczęście mam smsy :) pozdrawiam