Omijajcie tego sprzedawcę szerokim łukiem, jeśli nie chcecie stracić nerwów i pieniędzy! Sprzedał mi uszkodzoną lampę, a potem zaczął odstawiać teatrzyk, żeby tylko nie oddać pieniędzy. Przez 1,5 tygodnia zwodził mnie w sprawie zwrotu, a na koniec wymyślił absurdalną historię o “zerwanych plombach” w postaci jakichś naklejek z logo firmy. To kompletna bzdura – po co miałabym rozkręcać uszkodzoną lampę, skoro i tak była dla mnie bezużyteczna? Wygląda na to, że po prostu szukał pretekstu, żeby nie oddać pieniędzy.
Sam kontakt z tym człowiekiem to dramat. (usunięte przez administratora) arogancki, a na dodatek próbuje grać na zwłokę i mydlić oczy. Jego żona (usunięte przez administratora)– próbowała wcisnąć mi, że mąż “wyjechał na kilka dni”, ale już następnego dnia ten sam mąż cudownie odebrał telefon i nagle wszystko wiedział. (usunięte przez administratora)
Reklamacja została uznana, ale pieniędzy za przesyłkę oczywiście nie oddano. Czuję się (usunięte przez administratora) i mam wrażenie, że ten sprzedawca żyje z wciskania ludziom bubli, a potem robi wszystko, żeby utrudnić zwrot. Skandaliczne podejście do klienta, brak jakiegokolwiek profesjonalizmu i zwyczajny brak uczciwości. NIE POLECAM NIKOMU, STRATA CZASU I PIENIĘDZY!