Reklamują się że sami szyją, tymczasem wszystkie ich produkty można znaleźć na Temu w dodatku kilka razy tańsze. Mają także oszukane składy oferowanych produktów. Polecam zakupy na temu bo jest taniej.
Marie Smtg
29.09.2025 23:18
Jestem założycielką marki i chciałabym odnieść się do tego komentarza, ponieważ zawiera on nieprawdziwe informacje. Wszystkie grafiki i nadruki, które znajdują się na naszych produktach, tworzę osobiście – rysuję je własnoręcznie, a proces ich powstawania można zobaczyć na naszym Instagramie, gdzie regularnie publikuję nagrania z pracy twórczej.
Produkty szyję w Europie, z materiałów, które sama zamawiam u sprawdzonych dostawców. Następnie własnoręcznie wykonuję nadruki na odzieży – również ten proces pokazuję na filmach i zdjęciach w social mediach, tak aby każdy mógł zobaczyć, jak powstaje nasz produkt od początku do końca.
Niestety, od pewnego czasu zmagam się z problemem kradzieży moich zdjęć i projektów przez sprzedawców na Temu i innych platformach. Używają oni moich grafik i fotografii bez mojej zgody, a oferowane przez nich produkty nie mają nic wspólnego z moją marką ani z jakością, jaką gwarantuję. Regularnie zgłaszam i blokuję takie przypadki, ale niestety nie mam wpływu na działania tych sprzedawców.
Proszę więc o rozwagę – oryginalne produkty Something Special można kupić wyłącznie w oficjalnych kanałach sprzedaży, o których informuję na stronie internetowej i w social mediach.
Michał
29.09.2025 23:19
Te rzeczy na Temu to tylko podróbki. Oryginały są szyte w Polsce i mają zupełnie inną jakość – widać to od razu po materiale i wykończeniu. Na Temu często kopiują wzory, ale robią to z tanich tkanin, dlatego cena jest niższa. Jeśli komuś zależy tylko na taniości – jasne, można tam kupić, ale to zupełnie inny produkt niż ten z oficjalnego sklepu.
01.02.2025 07:00
Czekamy na nowe wpisy odnośnie przedsiębiorstwa Marie SMTH Marina Kuznetsova w mieście Warszawa, może ktoś z pracowników wie coś o nich.
Zostaw merytoryczną opinię o Marie Smth Marina Kuznetsova