UWAGA: (usunięte przez administratora) LEVEL DRIVE !!! Oleksandr Yakymchuk, Tetiana Yakymchuk, Petro Zakharchuk - Warszawa. Moje doświadczenie ze współpracy i problemy z wypłatami
LEVEL DRIVE Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Bartycka 116 lok. 112, 00-716 Warszawa
tel.: 796 701 601
Chcę opowiedzieć o swoim doświadczeniu ze współpracy z tą firmą i ostrzec inne osoby, które mogą rozważać inwestowanie za pośrednictwem LEVEL DRIVE.
Do współpracy zaprosił mnie Oleksandr Yakymchuk. Zaproponował mi inwestycję w tak zwany „biznes”: miałem kupić samochód, a następnie firma miała oddać go w wynajem kierowcom taxi. Wyjaśniono mi, że jest to dochodowy model biznesowy, a okres zwrotu z inwestycji miał wynosić maksymalnie około 2 lat.
Uwierzyłem w tę propozycję, kupiłem samochód i podpisałem umowę.
A potem zaczęło się najciekawsze.
Wypłaty zaczęły się opóźniać praktycznie od samego początku. Początkowo były to niewielkie opóźnienia, ale z czasem sytuacja stawała się coraz gorsza. W rezultacie musiałem czekać na swoje pieniądze nawet 3–4 miesiące.
Cały czas próbowałem uzyskać wyjaśnienia i skontaktować się z osobami odpowiedzialnymi za współpracę. Otrzymywałem różne obietnice i zapewnienia, ale normalnych i regularnych wypłat ostatecznie się nie doczekałem.
Co najgorsze - nie minął nawet rok współpracy, gdy Oleksandr Yakymchuk wraz ze swoim znajomym Petro Zakharchuk praktycznie zniknęli.
Telefony i wiadomości pozostają bez normalnej odpowiedzi. Skontaktowanie się z nimi stało się praktycznie niemożliwe.
I teraz pojawia się całkowicie logiczne pytanie:
GDZIE JEST MÓJ SAMOCHÓD?
Kupiłem samochód i przekazałem go w ramach ustaleń, ale obecnie nie mam żadnych konkretnych informacji o tym, gdzie się znajduje, kto z niego korzysta i co się z nim w ogóle dzieje.
Na początku opowiadano mi o dochodowym biznesie, stabilnym dochodzie i zwrocie inwestycji maksymalnie w ciągu dwóch lat. W praktyce otrzymałem opóźnienia w wypłatach, oczekiwanie przez kilka miesięcy, problemy z komunikacją, a ostatecznie praktycznie całkowity brak kontaktu.
Wśród osób związanych ze spółką figuruje również Tetiana Yakymchuk.
Obecnie, według posiadanych przeze mnie informacji, osoby odpowiedzialne za tę współpracę unikają kontaktu i nie stawiają się do kontaktu z organami ścigania. Sprawa została zgłoszona odpowiednim organom, a dalsze ustalenia dotyczące ich odpowiedzialności należą do właściwych organów.
Jeżeli ktoś posiada aktualne informacje dotyczące miejsca pobytu Oleksandra Yakymchuka, Tetiany Yakymchuk lub Petro Zakharchuka, proszę o przekazanie ich odpowiednim organom ścigania.
Zachowajcie szczególną ostrożność w kontaktach z tymi klaunami!!!!!!