Pracowałam w firmie ponad cztery lata i był to czas intensywnego rozwoju, nowych doświadczeń oraz wyjątkowo owocnej współpracy.
Prezes zarządu, Pan Michał, zawsze wyróżniał się ogromną otwartością i życzliwością. Chętnie dzielił się radą, oferował pomoc w nietypowych sytuacjach, a w razie potrzeby wspierał również w sprawach niezwiązanych bezpośrednio z pracą.
Ogromnym wsparciem była dla mnie również Wiceprezes, Pani Monika, która z zaangażowaniem pomagała w wielu codziennych kwestiach — zawsze można było na nią liczyć.
Atmosfera w firmie była spokojna, przyjazna i sprzyjająca efektywnej pracy. To niezwykle wartościowe, gdy przełożeni potrafią dostrzec w człowieku nie tylko pracownika, ale przede wszystkim osobę.
Z każdym rokiem czułam, że zdobywam nowe umiejętności, a moje zaangażowanie spotyka się z realnym docenieniem. Za sumienną pracę otrzymywałam nie tylko słowa uznania, lecz także konkretne wsparcie: od budowania wzajemnego zaufania i motywowania do dalszego rozwoju, po finansowanie kursów zawodowych. Był to okres, który z pewnością zapamiętam bardzo pozytywnie.
Z pełnym przekonaniem mogę polecić tego pracodawcę każdemu, kto poszukuje stabilnego, wspierającego miejsca pracy, dającego realne możliwości rozwoju.