NET24 Sp. z o.o. działa w interesującym i rozwijającym się obszarze międzynarodowej edukacji, łącząc współpracę z instytucjami edukacyjnymi, agencjami rekrutacyjnymi, studentami oraz rozwiązaniami technologicznymi.
Dużą zaletą firmy jest międzynarodowe środowisko pracy i możliwość kontaktu z osobami oraz organizacjami z różnych krajów. Projekty związane z platformą NET24Apply, wydarzeniami B2B i rozwojem współpracy edukacyjnej dają możliwość zdobywania doświadczenia w sprzedaży, partnerstwach, technologii i rynku edukacyjnym.
Na plus oceniam również szeroki zakres realizowanych projektów oraz możliwość uczestniczenia w budowaniu rozwijającej się organizacji. Praca może być szczególnie interesująca dla osób samodzielnych, elastycznych i gotowych na pracę w dynamicznym środowisku, gdzie zakres obowiązków może się zmieniać wraz z rozwojem firmy.
Jednocześnie, jak w każdej rozwijającej się organizacji, widzę przestrzeń do dalszego uporządkowania procesów wewnętrznych, komunikacji, podziału odpowiedzialności i planowania pracy. Przy większej skali działalności pomocne byłyby bardziej ustandaryzowane procedury, jasne cele oraz regularny feedback.
Ogólnie jest to miejsce z potencjałem, szczególnie dla osób zainteresowanych międzynarodową edukacją, sprzedażą, rozwojem partnerstw i projektami technologicznymi. Warto przed rozpoczęciem współpracy dokładnie omówić zakres stanowiska, oczekiwania, sposób raportowania i priorytety.