Uwaga ostrzegam wszystkich przed tą firmą sam właściciel to (usunięte przez administratora) i nie tylko (usunięte przez administratora) na towarach chodzi o wagę tonaż jest inny niż na wz kiedyś firma działała pod inną nazwą bo to już sprawdziłam jeżeli się nie mylę pranczktrans ale niestety musiał zmienić nazwę ponieważ wszyscy go już poznali że złej strony i nie było zbytu dowiedzialam się też że w Trójmieście we większości kopalni miał zadłużenia i kombinował na prawo i lewo a jak coś się nie udało czyli wpadł z wywozem na lewo to sprzedał pracowników kopalni z czego nie jeden stracił pracę .Nigdy więcej nie skorzystam z jego usług najgorsze z tego wszystkiego jest to że wszystko spycha na kierowców nazywając ich "(usunięte przez administratora)" ostrzegam wszystkich proszę korzystać z innych przewoźników jest ich w Trójmieście naprawdę sporo niż dać się (usunięte przez administratora) przez jakiegoś (usunięte przez administratora).Napisalam to co słyszałam i się dowiedziałam a ile jest tego czego się jeszcze można o nim dowiedzieć JESZCZE RAZ NIE DAJCIE SIE ROBIC W JAJO TO NIE TE CZASY POZDRAWIAM