Zostawiam 1 ze względu na współpracownice. Nieudolne mikrozarządzanie. Płace nieadekwatne do wykonywanych obowiązków.
Standardy "biura" zostawiały wiele do życzenia.
Atmosfera niby koleżeńska, ale strasznie napięta. Głupie parcie na wyniki kosztem przerw.
Z miejsca pracy wyszł** 2 razy zgodnie z godzinami na zleceniu.
Występują Redukcje etatów.
"Wypowiedzenie" dostał** przez telefon poza moimi godzinami pracy,a to mówi wiele o pracodawcy.
Jeśli jesteś studentem, wybierz coś innego. Podejrzewam że był** wyłącznie zastępstwem za pracownika na urlopie.
Nie polecam , jedno z gorszych doświadczeń.
Szanowna Pani Ewo (tak, wiem o kogo chodzi gdyż taki przypadek postawy pracownika był tylko jeden), została Pani zwolniona z biura ponieważ po ponad miesiącu szkolenia wciąż nie opanowała Pani magicznych skrótów klawiszowych CTRL C oraz CTRL V powodując szkody, które później wszyscy musieliśmy po Pani poprawiać. Przez
okres przejściowy jak Pani nie było, mimo tego, że było nas mniej to praca szła zdecydowanie sprawniej i niemalże bezbłędnie. Fragment o tym, że rzadko wychodziła Pani z biura jest nieprawdziwy gdyż nikt nigdy nie kazał Pani zostawać dłużej a wraz z Panią musiała zostawać inna osoba aby sprawdzić Pani pracę, którą każdy inny pracownik miał opanowaną po 3-4 dniach a Pani po ponad miesiącu miała problem z podstawami Worda czy Excella. Zwykle było tyle błędów, że aż dziwię się, że zarząd miał do Pani tyle cierpliwości. Musiała Pani zostać parę razy dłużej ze względu na zatrważającą skalę nieścisłości a czasem wręcz bzdur, które Pani robiła, których w części była Pani świadoma i zostawała dłużej czując, że musi to Pani poprawić.
Co do atmosfery w biurze - zdecydowanie się z Panią zgadzam - wszyscy czuliśmy dyskomfort czując od Pani echa poprzedniego, nieudolnie zamaskowane nadmiarem perfum co za pewne również miało wpływ na Pani tempo jak i jakość pracy,, dukanie podczas rozmów z klientami oraz konieczność zostania dłużej wtedy gdy inni na to samo potrzebowali 2-3 razy mniej czasu.
Jeśli potrzebuje Pani pomocy najlepiej skontaktować się z Ogólnopolskim Telefonem Zaufania "Uzależnienia" 800 199 990 - nie wolno bagatelizować Pani objawów.
Od siebie, pracuję 4 rok i mimo okresów wzmożonej pracy z racji charakterystyki branży pensja zawsze na czas, a często i wcześniej
Zostaw merytoryczną opinię o Fun And Play Sp. z o.o.