Uciekać jak najdalej. Pani Kierownik A. przyjezdzajaca z Olkusza to księżna bez humoru, foszek musi być. A zastępca kierownika szanowna Pani J. żenada, nie wiadomo co ta osoba robi na miejscu kierownika. O cokolwiek się człowiek nie zapyta to nic nie wie. W twarz nikomu nic nie powie ale na forum napisze po czyjejś nocce (zwłaszcza jak kogoś nie lubi) że nawet źle gąbka jest położona. Jedna wielka porażka. Mobbing, premie ucinane za wszystko, zależy jak Pani kierownik się ubzdura. „Elastyczny grafik” robiony pod pewne osoby. Wciskają urlop żeby zapchać niedogodziny żeby broń Boże ktoś jakieś nadgodziny miał bo to przecież pieniążki. Jest milion rzeczy do wymieniania. Ostrzegam tylko, zwłaszcza młodych ze za najniższą krajową to wszędzie jest lepiej niż tu, na innych orlenach mają inne stawki i napewno lepsze traktowanie. Omijać szerokim łukiem
Agacjusz
05.02.2026 12:05
Nie wiem co za głupoty wypisujesz. Premie były jasne i przejrzyste.
Jedna cześć była za frekwencję, czyli jak nie bylo sie na l4 to bylo 100%, druga premia była za osiągnięcie wyniku sprzedażowego i ta premia była zawsze, bo właśnie ta zła wyzej wspomniana kierowniczka, zrobiła takie plany, aby premia zawsze była. Była ucinana tylko za zły wynik tk i to tez bylo jasne! Jeżeli ty nierobie nawet Dzien dobry klientowi nie potrafiłeś odpowiedzieć to nie miałeś premii bo tk pewnie byl zawalony, a teraz pretensje do całego świata. Mogliśmy robić co chcemy, siedzieć, palić, nie wyliczano czasu na przerwy. Grafik byl elastyczny, ktos chciał tylko nocki ok, tylko dniówki ok, na nockach mozna bylo sie zdrzemnąć. Krzywe spojrzenia? Widocznie masz kompleksy i każde spojrzenie w swoją stronę odbierasz jako atak. Nadgodziny były zawsze wypłacane i to 100%. Nikt nigdy nie dostal tylko podstawy. A Ty drogi pracowniku uciekłeś po kilku mc, bluzgajac jeszcze szefa na koniec🙈Go work powinien tez dotyczyć pracowników, zeby przestrzec przed furiatami🙈
Zostaw merytoryczną opinię o Firma Handlowo-Produkcyjno-Usługowa Marlibo Czekaj Jacek
Nie przegap nowości o Firma Handlowo-Produkcyjno-Usługowa Marlibo Czekaj Jacek!
Firma Handlowo-Produkcyjno-Usługowa Marlibo Czekaj Jacek