Generalis Group

• Usługi
  • Usługi ochrony

Usługi

Usługi ochrony

5. Opinie o Generalis Group Sp. z o.o.

Opinie o Generalis Group Warszawa

Nie przegap nowości o Generalis Group Sp. z o.o.!

14.08.2026 08:22

Jako byly pracownik niegdyś firmy fokus, a teraz widząc ze generalis robi to samo,moge tylko współczuć tej sytuacji. Mi poprzednia firma zalega na ta chwile 15tys. Sam jak ten przysłowiowy głupek dałem sie nabierac na obiecanki ze juz do konca miesiaca będą pieniądze. Na ta chwile pracuje w innej firmie i dzieki Bogu na ta chile nie ma klopotu z wynagrodzeniem, ale co będzie dalej zobaczym. Tym bardziej ze coraz wiecej firm Ochrony kombinuje z wynagrodzeniam mówię tutaj oczywiscie o tych mniejszych.

Hadyński Inkaso

13.08.2026 11:53

Szanowni Państwo, Prosimy o pilny kontakt z naszym biurem. Z poważaniem, Hadyński Inkaso Biuro Prawne & Windykacja Należności
    Sprawiedliwy

21.06.2025 22:01

Ludziska ktory z Was pracuje w Generalis i firma mu nie zaplacila? Piszecie o d s fokus na forum GG? Roszczeniowy idz jeden z drugim do Sadu a nie bijesz konia na forum anonimowo. A ten Byly to najwiekszy zwiazkowoec. Ja na miejscu firmy Generalis bym Cie podal do sadu . Mi nic firma nie zalega . Trzeba wiedziec gdzie aue ma umowe . Pozdrawiam internetowych hejterkow
    Były pracownik DS fokus

02.08.2026 21:45

Tak się wypowiadasz że trzeba wiedzieć gdzie się umowę podpisuje to cię uświadomię że grudzień 2024 i styczeń 2025 pracowałem na umowie z ds fokus aczkolwiek w lutym 2025 dali mi umowę generalis i tak czy inaczej pieniędzy nie widziałem a tłumaczyli się tym że pracowałem na obiekcie ds fokus mimo że umowie miałem z generalis I nie ma znaczenia że piszę tutaj jako były pracownik tamtej firmy bo teoretycznie jestem również tej

06.08.2026 22:07

Jaki wspaniały obrońca

02.08.2026 21:45

Mam pytani do osób zatrudnionych w tej poważnej firmie GG,czyli popluczynach fokusa. Bonpo komentarzach widac te same dzialanie co robił niegdyś fokus. Skoro nie płacą to czemu jeszcze siedzicie na obiektach tej firmy

06.08.2026 13:29

Ja szukam pilnie innej pracy. Jak coś znajdę pewnego to spie*dalalam stąd w podskokach. Nie sztuką jest zmienić firmę i wpaść z deszczu pod rynnę. Sztuką jest ją zmienić mądrze żeby nie trafić drugi raz na takie samo g*wno.

06.08.2026 22:05

Już dużo osób rezygnuje

06.08.2026 22:03

I dalej nie płacą już kolejny miesiąc
    Michał

06.08.2026 16:32

Ta firma to jedno wielkie bagno kasy nie mają ludziom nie płacą.

04.08.2026 20:51

(usunięte przez administratora) nadal nie płacą zapłacić pensje (usunięte przez administratora)
    Leon

02.08.2026 20:09

Mamy dziś drugi sierpień wypłat brak.Przypomina mi to historie z firmą D.s Fokus ktorej spadkobiercą jest Generalis wtedy też firma zalegała z płatnościami a jeśli dzieje się to znów to pewnie historia się powtórzy więc jeśli ktoś chce się zatrudnić w tej wspaniałej firmie to robi to tylko na własną odpowiedzialność. Ja szczerze nie polecam A telefony biura oczywiście milczą bo już nie wiedzą co mówić by się ludzie nie wkurzali to wolą nie odbierać by od razu była poczta głosowa.

28.07.2026 16:28

Nie płacą trzeci miesiąc

Oferty pracy - Generalis Group Sp. z o.o.

Pracownik ochrony k/m/n

pracownik ochrony - obiekty handlowe na terenie Białegostoku

Białystok

Pracownik Grupy Mobilnej

Katowice

Pracownik Grupy Mobilnej (k/m/n)

28.07.2026 14:37

Znowu (usunięte przez administratora) nie płacą

27.07.2026 14:46

Znowu nie placą. Mimo groźby, ze stracą obiekt dalej nie płacą.
    ,M,B.

25.07.2026 10:49

Były pracownik , Nie wypłacili jeszcze pieniędzy za miesiąc luty i marzec
    Ksawery

22.07.2026 06:47

Znowu demony przeszłości powróciły. Znowu firma (usunięte przez administratora) na kasę niby zmiana nazwy z fokus na generalis A zachowanie wobec pracownika takie same.
    Aleks

21.07.2026 14:18

Oddajcie pensje ludziom
    ,M,B.

16.07.2026 13:53

(usunięte przez administratora) nie płacą za miesiąc luty i marzec
    Prawda

31.05.2026 15:26

Firma niewypłacalna. Za kwiecień brak wypłat Żeby kolejny raz się upominać o swoje zarobione pieniądze??? Niech się zwijają z rynku
    Xyz

31.05.2026 15:16

Firma fatalnie zarządzana, Pani prezes to chyba nie ma pojęcia czym się zajmuje. Teraz robi wielką zemstę na pracownikach, którzy odeszli i nie wypłacą im wynagrodzenia. Mam nadzieję że ta firma padnie szybciej niż powstała
    Czarny

29.06.2025 16:39

Mam pytanie do osób zatrudnionych w firmie. Czy podpisując umowę (zlecenie) musieliście podać swój pesel oraz numer i serię dowodu osobistego? Czy to jest normalne i legalne?

Kontakt - Generalis Group Sp. z o.o.

ul. Obrazkowa 20A 03-188 Warszawa

Branża główna: Ochrona i bezpieczeństwo

FacebookIconInstagramIcon

23.06.2025 14:32

W dniach 16 oraz 18 czerwca mieliśmy przyjemność zabezpieczać koncerty zespołu Scorpions. Koncerty odbyły się w Gdańskiej Ergo Arenie oraz Krakowskiej Tauron Arena
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Adama

17.06.2025 09:43

Widzę że opinie na temat firmy są podzielone. Fakt jest taki że negatywne opinie nie biorą się z nikąd. Coś musi być na tak zwanej rzeczy z wypłatam i ewentualnym brakiem bądź spóźnieniem się z jej realizacją. Fakt jedno opóźnienie może się przytrafić ale jeżeli zaczyna być to nagminne to może oznaczać kłopoty z płynnością firmy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Generalis Group?

28.05.2025 17:22

Mam pytanie do osób tutaj wypowiadających się na temat firmy Generalis. Co możecie powiedzieć na temat warunków pracy i przede wszystkim płacy w firmie. Bo widzę po opini że towarzystwo jest podzielone.

28.05.2025 19:08

Jest ok, kasa jest na czas i taka jak w umowie

28.05.2025 20:35

To skąd wpisy o tym że firma podobno nie płaci. Albo że płaci ale z opóźnieniem. A macie jakiegoś Kordynatora do polecenia.

21.05.2025 19:10

Ja pracuję w tej firmie i jak narazie kasa przed czasem nawet składki ZUS w pełni płacone. Za imprezy też kasa na konto. Nie przyjmują na czarno więc jak ktoś ma komornika to nie pomogą, wszystko wykazane.

21.05.2025 16:43

Już 1 Firma ochroniarska była w uwadze z Warszawy która ludzia nie płaciła niech parę osób zadzwoni do telewizji wezmą temat zobaczycie jak szybko kasę odzyskacie.
    Były

21.05.2025 17:37

No i co z tego, że była w Uwadze czy to cos zmieniło ? Dla mnie głupota jest pisanie komentarzy o braku kasy na stronie firmy, która płaci. Poczytajcie trochę o biznesie i się zastanówcie przecież to jest całkowicie obcy podmiot gospodarczy to jak ma odpowiadać za długi innej spółki przecież to nie realne. A już wymienianie imienia i nazwiska jakiejś kobiety która dała 5 niby gwiazdek jest poniżej jakiejkolwiek krytyk i świadczy o ilorazie inteligencji piszącego. Ja odzyskałem swoją kasę od firmy, która wymieniacie ale pojechałem wysłuchałem dogadałem się i w ratach bo w ratach ale odzyskałem. Ale skoro wolicie siedzieć na Goworku i obrażać żonę jakiegoś gościa to siedźcie o czekajcie.

05.05.2025 20:30

Mam pytanie do pracowników firmy Generalis. Czy firma płaci wynagrodzenia czy też nie mają na wynagrodzenia pieniędzy jak poprzednia

11.02.2025 23:53

Brokuł

18.02.2025 12:08

No ale coś takiego podlega karze przecież, wystarczy to gdzieś zgłosić, jest to typowe oszukiwanie ludzi i żerowanie na ich dobru, czy coś takiego.. Nie można po prostu nie płacić wynagrodzeń.. cmon on..

09.01.2025 07:00

Asystent AI

Dzien dobry. Chcę zapytać o wasze przeświadczenia w sprawie specyfiki pracy w firmie Generalis Group Sp. z o.o.. Czy pracodawca zapewnia finansowanie szkoleń? Czy istnieje szansa zatrudnić się na niepełen etat? Czy w firmie jest szansa na premie? Podziękowania za podpowiedź.
    Chyba

27.01.2025 18:14

żarty Pan sobie robi tym pytaniem...... Jakie szkolenia, jakie premie, jaki etat...??? Ta firma PODSTAWOWEJ PENSJI od listopada 2024r nie wypłaca a Ty o premiach, szkoleniach i etatach...
    Warmianka

26.01.2025 23:05

Gdzie są wypłaty za miesiąc grudzień?

Zostaw merytoryczną opinię o Generalis Group Sp. z o.o.