Opinie o IMS GmbH Gütersloh
Oddział w Hamburg. Traktuje ludzi jak śmieci. Brak ciągłości zleceń. Najgorsze i drogie mieszkania. Co mi z diety 60e. Jak tygodniowo place 210e. Za pokój. Gdzie jedna łazienka i mała kuchnia na 5 osób. Radzę unikać. Poczytajcie opinie na mapy google
Witam ślusarz 12 lat praktyki pracowałem jako monter wentylacji klimatyzacji,na rafineriach.montaz demontaż rur i kanałów wentylacyjnych.
Witamz zawodu ślusarz,monter kanałów wentylacyjnych,sprężarki, gilotyny .,pradsy
Panie Robercie, zapraszam do kontaktu pod numerem telefonu 004917615609028. Dariusz Wierzba Z poważaniem
Profesjonalna firma, pomoc w każdej sprawie, wypłaty na czas. Polecam
Dzień dobry Panie Radoslawie Bardzo dziękujemy za opinię, życzymy Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2025 Pozdrawiam Serdecznie Zespól IMS Gütersloh
13lat jako malarz szpachla tapeta Chętny do pracy
Dzien dobry Panie Tomaszu bardzo prosze doslac Pana CV otaz numer do kontaktu na e-mail [email protected] Pozdrawiam serdecznie IMS - Gütersloh
Dobre stawki, szybka komunikacja, wypłata w terminie
Dzień dobry Dziękujemy, będziemy nadal pomagać w rozwiązywaniu wszelkich problemów wspólnymi siłami. Pozdrawiam Serdecznie Zespól IMS Gütersloh
wszystko na wysokim poziomie, polecam współpracę
Dzien Dobry bardzo dziekujemy za pozytywna opinie , Takie slowa sa dla nas wazne i motywuja nas do dalszego dzialania. Pozdrawiamy
Dzien dobry Pani Prosze kontaktowac sie ze mna bezposrednio jestem dostepny pod Numerem Telefonu 004917615609028 od 08.00 do 17.00 Pozdrawiam Dariusz Wierzba IMS GmbH Gütersloh

Jak się pracuje w IMS GmbH Gütersloh?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w IMS GmbH Gütersloh?