Z pełnym przekonaniem odradzam kontakty z tym "deweloperem". Straciliśmy z małżonką kupę nerwów i pieniędzy... Na początku wszystko jest w porządku, Pan jest miły, ale gdy tylko zauważy zainteresowanie meiszkaniem, a już nie daj bóg chcesz zarezerwować mieszkanie zaczyna się zmiana narracji. Chcieliśmy kupić dwupoziom, góra w stanie surowym. Każda najmniejsza zmiana w projekcie to dopisywanie do umowy przedwstępnej obostrzeń i kar kilku tysięcy złotych. "deweloper" często nie konsultował z nami tego co dopisuje, to ja musiałem się wczytywać w umowę i wyszukiwać nowych doliczeń. (usunięte przez administratora) Zawalanie winy na nas - a jakże... Po otrzymaniu 5 wersji umowy rezerwacyjnej edytowanej przez pana "dewelopera" (która normalnie ma góra 2 strony u innych deweloperów, tu miała 6!) skontaktowaliśmy się z prawnikiem(usunięte przez administratora) oczywiście deweloper już nie chciał nic zmieniać. (usunięte przez administratora) Naprawdę nie warto. Miesiąc później podpisaliśmy umowę u innego dewelopera i byliśmy w szoku, że może być tak po ludzku, z szacunkiem (usunięte przez administratora)Dzisiaj szczęśliwie mieszkamy w wymarzonym domu, a (usunięte przez administratora) na szczęście jest tylko niemiłym wspomnieniem.