Uwaga! Kupiłam nowe Prześcieradła, a dostałam skulkowane. Wysłałam zdjęcia z
zmechaconego prześcieradła 10 min od odbioru z paczkomatu do sprzedawcy . Zgłaszam. Odpowiedź: „my wysyłamy tylko nowe, ma pani prawdo do zwrotu. „To , że mam prawo to przecież jest w zakładce , w zakupie i nie o to chodzi. Żadnej odpowiedzi od sprzedawcy np: „ być może nastąpił błąd etc..” Zatem ponawiam zdjęcia , ta sama odpowiedź. Czyli zero uprzejmości i profesjonalizmu. Co się okazuje inni też dostali używane rzeczy w złym stanie mimo , że napisane było w ogłoszeniu , na aukcji , że rzecz jest nowa , o czym świadczą opinie na Allegro . Odpowiedź sklepu:” że gratulują oczekiwania jakości jak kupuje się za 17 zł”. To przecież sprawa sklepu za ile wystawia rzeczy do sprzedaży, ale pokazując zdjęcia nowego produktu i pisząc, że jest nowe , wprowadza w błąd kupującego . Odpowiedzi sklepu są aroganckie i nie profesjonalne. Ja jako kupujący po prostu chciałam kupić to co było przedstawione w ofercie , czyli nowe prześcieradło nic ponad to, a proszę zwrócić uwagę jak zachował się sklep wysyłając zmechacony , wadliwy towar i odpowiadając w taki sposób . Ocenę zostawiam przyszłym klientom