„NOWA NADZIEJA” CZY NOWE OSZUSTWO? OSTRZEŻENIE PRZED RADOSŁAWEM W. (WNORTEX) ⚠️
Chciałabym przestrzec wszystkich mieszkańców Pomorza oraz Warmii i Mazur (Olsztyn) przed współpracą z panem Radosławem Wnorowskim, właścicielem firmy WNORTEX.
Ten człowiek promuje się obecnie pod szyldem partyjnym Nowej Nadziei i Konfederacji, aspirując do miana osoby publicznej. Czas, aby wyborcy i przyszli klienci poznali jego prawdziwą twarz, gdy gasną światła jupiterów:
❌ WYŁUDZENIE 22 500 ZŁ: Pan Radosław W. pobrał ode mnie pełną kwotę za prace brukarskie i ogrodzenie. Pracy nie skończył, zostawił rozgrzebaną posesję i bezczelnie oświadczył, że „nic nie będzie zrobione”.
❌ AGRESJA I GROŹBY: Posiadam nagranie wideo, na którym ten „kandydat” grozi mi fizycznym zniszczeniem mojej prywatnej posesji! Czy tak ma wyglądać ochrona własności, o której mówi jego partia?
❌ SZANTAŻ „ETAPAMI”: Gdy upomniałam się o swoje pieniądze, zaczął mnie wyzywać i szantażować zaplanowanym niszczeniem mojej opinii w sieci.
❌ INNI OSZUKANI : Nie jestem jedyna. Pan Radosław W. w podobny sposób potraktował inne osoby – schemat jest zawsze ten sam: zaliczka, porzucenie pracy i agresja.
PYTANIE DO LIDERÓW NOWEJ NADZIEI I KONFEDERACJI:
Czy to są Państwa standardy? Czy człowiek, który grozi kobietom zniszczeniem mienia i wyłudza dziesiątki tysięcy złotych, ma nas reprezentować w Sejmie?
SPRAWA OFICJALNIE ZGŁOSZONA DO:
✅ Policji i Prokuratury (oszustwo, groźby karalne, niszczenie mienia),
✅ Urzędu Skarbowego (nieudokumentowane przyjmowanie ogromnych kwot gotówki),
✅ BSWP (w związku z powoływaniem się na „układy” w służbach).
Mieszkam w UK i myślałeś, że odległość mnie powstrzyma? Bardzo się pomyliłeś. Prawda o Twoich działaniach dotrze do każdego Twojego wyborcy i klienta.
PROSZĘ O UDOSTĘPNIANIE! Nie pozwólmy, by ten człowiek oszukał kogoś jeszcze pod płaszczykiem polityki!