Ros Pel (Krystian Ros LBR Trading Academy)

4.5/5

• O mnie
  • Moja metodologia
  • Co otrzymasz w kursie
  • Dlaczego warto mi zaufać?

O mnie

Moja metodologia

Co otrzymasz w kursie

Dlaczego warto mi zaufać?

TłoTło
  • Weremień
  • Nowosiółki
  • Wola Matiaszowa

3. Opinie o pracodawcach Średnia Wieś
  5. Opinie o Ros Pel (Krystian Ros LBR Trading Academy) Sp. z o.o.

Opinie o Ros Pel (Krystian Ros LBR Trading Academy) Średnia Wieś

Nie przegap nowości o Ros Pel (Krystian Ros LBR Trading Academy) Sp. z o.o.!

ReviewModeratorIcon
    Amanda

26.11.2025 19:20

Pracownicy ciekawe czy mają jakieś zniżki na te różne kursy żeby zobaczyć z czym to się je ale nie wydawać milionów, ktoś wie?
    Marcin

28.11.2025 10:35

Zawsze można się dogadać 😊 są różne możliwości. Kurs mentoringowy pełny to tylko jedno z rozwiązań premium. Są inne opcje więc śmiało zapisuj się a się dogadamy : )

25.11.2025 18:58

Wahałem się czytając opinie tutaj bo były różne. Wykupiłem 5 miesięcy temu kurs za trochę ponad 7 tysięcy. I wiecie co ? Miesiąc temu zdałem egzamin na konto fundowane na 50k USD. Dzisiaj mogę powiedzieć, że kurs zwrócił mi się już 4-5 krotnie 😉 także polecam i pozdrawiam . Ps; stop hejterom ;d

07.10.2025 22:03

06.11.2025 21:12

No tak, to nic ze zrobilem kolejna wyplate z fundowanego na 7k usd z samych analiz Krisa ale oczywiscie, zadnych umiejetnosci w grupie sie zdobyc nie da 😂 w ogole po co ja tutaj 3 lata temu przyszedlem, co miesiac teraz musze wyplate robic z ftmo to jest takie wkurzajace ;/ Zapewne jak bysmy poznali twoje imie i nazwisko to sie okaze ze przez caly okres jaki byles w akademii, najwiecej slow ulozyles wlasnie w tej opinii 😂 Ten kto korzysta to nie narzeka, ten kto nic nie robi placze, ze wszystko dookola jest zle i paskudne 😉 A no i teraz sie musze zglosic do Krystiana zeby mi zaplacil za komentarz 😃 😃 😃 zenada
    Były uczen

24.09.2025 14:35

Bardzo polecam, w 5 miesięcy nauczyłem się więcej niż w kilka lat samodzielnie i na innych kursach.

28.08.2025 20:59

02.09.2025 11:16

Naiwna to jest osoba ktora cos kupi i mysli ze samo sie zrobi 😂 Masz na grupie plakaty osob wraz z ich imionami nazwiskami i nickami na discordzie napisz sobie do nich i ciekaw jestem co odpisza 😂 Moze prowadzacy wykorzystal ich dane tylko po to zeby zrobic lewy plakat? ZENADA!!! Tyle ile plakatow tyle nazwisk zrobilo konto fundowane. Tylko najlepiej jest plakac do kotleta zamiast brac sie do roboty

02.09.2025 20:27

Masz rację xdd bo to takie legitne co wstawia xdd nie ośmieszaj sie już bo to śmieszne jest, czemu sam na tym nie zarabia jak jest taki super ? i to takie łatwe xdd powiesz pewnie ze to wizjoner co chce pomagać ludziom co ? xddd ehh powodzenia xd

26.08.2025 21:23

02.09.2025 10:28

Kolejny... To dlaczego na tych starych kotletach prawie 50 juz osob zdalo konto fundowane? Wystarczy zajrzec na trading room i zobaczyc wyniki osob ktore sie przykladaja a jest ich sporo
    Robert Łastowski

02.09.2025 10:16

Krystian Roś to wyjątkowy człowiek, który łączy w sobie cechy doskonałego nauczyciela, edukatora, tradera oraz osoby wspierającej innych. Jego wszechstronność i zaangażowanie w różne dziedziny życia sprawiają, że jest nieocenionym wsparciem dla wielu osób. Jako nauczyciel, Krystian wyróżnia się nie tylko głęboką wiedzą merytoryczną, ale także umiejętnością przekazywania jej w sposób przystępny i inspirujący. Potrafi dostosować swoje metody nauczania do indywidualnych potrzeb uczniów, co sprawia, że każdy czuje się doceniony i zmotywowany do nauki. Jego lekcje są pełne pasji i zaangażowania, co przekłada się na wysokie wyniki jego podopiecznych. W roli edukatora, Krystian nieustannie poszukuje nowych sposobów na rozwijanie swoich umiejętności oraz wiedzy. Jest otwarty na innowacje i chętnie dzieli się swoimi doświadczeniami z innymi, co czyni go liderem w swojej dziedzinie. Jego podejście do edukacji jest holistyczne, uwzględniając zarówno aspekty teoretyczne, jak i praktyczne. Jako trader, Krystian wykazuje się niezwykłą intuicją i zdolnością do analizy rynków finansowych. Jego decyzje inwestycyjne są przemyślane i oparte na solidnych podstawach, co przynosi wymierne korzyści. Dzięki swojej wiedzy i doświadczeniu, potrafi skutecznie zarządzać ryzykiem i osiągać sukcesy na rynku. Najważniejszą cechą Krystiana jest jednak jego gotowość do wspierania innych. Zawsze znajduje czas, aby wysłuchać i pomóc tym, którzy tego potrzebują. Jego empatia i zrozumienie sprawiają, że jest nie tylko mentorem, ale także przyjacielem dla wielu osób. Dzięki jego wsparciu, wiele osób osiągnęło swoje cele i pokonało trudności. Podsumowując, Krystian Roś to osoba, która swoją wiedzą, doświadczeniem i zaangażowaniem inspiruje innych do działania i rozwoju. Jego wszechstronność i gotowość do pomocy czynią go prawdziwym wzorem do naśladowania

Kontakt - Ros Pel (Krystian Ros LBR Trading Academy) Sp. z o.o.

29 38-604 Średnia Wieś

Branża główna: Finansowanie i dotacje

28.08.2025 20:12

Dosyć często odwoływane zoomy, za które się płaci w pakiecie miesięcznym. Ja pracuję na etacie i nikogo nie obchodzi jak się czuje czy mogę czy nie mogę, muszę to zrobić i tyle.
    Jakub

01.09.2025 17:59

Czesto odwolywane zoomy? Kazdy zoom jesli jest przelozony to jest odrobiony ja nie wiem o czym Ty czlowieku piszesz i dlaczego na sile chcesz komus zaszkodzic. Kazdy material jest nagrany wiec jak pracujesz na etacie i nie mozesz byc na zywo, mozesz sobie zobaczyc powtorke. W sierpniu 3 zoomy byly przelozone, kazdy byl odrobiony. Masz 5 zoomow tygodniowo, to normalne ze komus czasami cos moze wypasc z przyczyn losowych.

26.08.2025 09:55

nie polecan

26.08.2025 12:14

nie polecam bo wszystkie wbite poniżej pozytywne komentarzentarze sa wbite przez kolegów właściciela .. co jest śmieszne po prostu ;d ciekawe czy sam ich nie wystawia jako randomowe osoby, ale ja przecież jestem tylko hejterem który chroni normalnych ludzi przed scamem..

26.08.2025 12:23

Ziomek ale skad Ty wiesz ze wszystki sa wbite przez kolegow? 😃 jak masz taka magiczna moc przewidywania to wez zacznij grac w lotka
    Edi

26.08.2025 10:48

To nie jest moja pierwsza Akademia na drodze poszukiwań konkretnej osoby i dobrej dawki wiedzy. Osobiście jestem bardzo zadowolona z kursu chociaż nadal się uczę i nadal jestem na początku mojej drogi tradingowej.Materialy szkoleniowe są bardzo dobre. Zawsze można zadać pytanie na zoomach i rozwiać swoje wątpliwości , Krystian zawsze na nie odpowiada i pyta —- czy odpowiedź jest zrozumiała i czy na nie odpowiedział . Do tego jest bardzo rzetelny, obowiązkowy Serdecznie polecam ! Najważniejsze w tradingu to wytrwać. Upadki i wzloty będą i są jakby wpisane w tą drogę. Łatwo nie jest … bynajmniej na początku tej drogi …. Grupa mega pomocna, pozytywna . Ja znalazłam wreszcie grupę i mentora który mi bardzo odpowiada pod względem wiedzy i personalnej skromności. Osobiście polecam !❤️

#Rozwój

#KulturaOrganizacyjna

Ela211wp

25.08.2025 22:06

Polecam serdecznie akademie LBR i samego Krisa, jeden schemat powtarzany do bólu ktory na prawde sie sprawdza. Duze interwaly czasowe, co przy malym dziecku dla mnie jest idealnym wyjsciem. Wczesniej uzywalam bardzo podobnej strategii ale na malym interwalach, co przekladalo sie czesto na straty gdyz nie moglam byc skupiona na handlu i na zajmowaniu sie swoim maluchem... Teraz podejmuje 2-3 transakcje w tygodniu i widze w koncu swiatelko w tunelu! Serdecznie polecam
    Dejwik

21.08.2025 20:53

Siemanko, do Krisa dołączyłem z polecajki mojego kolegi który jest u niego praktycznie od początku istnienia akademii. Jestem tutaj zaledwie dwa miesiące ale co mi się najbardziej podoba to to, że mamy 5 sesji na żywo gdzie mogę zadać każde nawet najgłupsze pytanie i zawsze dostanę odpowiedź a strategia sama w sobie jest prosta i bez żadnych zbędnych wskaźników. Polecam i dziękuję za możliwość 💪
    Radek

21.08.2025 16:22

Witam, Dołączyłem do grupy niecałe 4 miesiące temu. Wcześniej od 2017 roku interesowałem się Tradingiem z różnym skutkiem. Przerobiłem sporo różnych grup guru polskiego i zagranicznego tradingu. Grupy płatne, subskrypcje i te pseudo darmowe które i tak pobierały kasę ze spreadu za otwarte transakcje więc wysyłali sygnały na niby dobre transakcje aby i ludzie otwierali i kasa się kręciła takie to darmowe, a konta ludzi malały. Przykładów jest sporo. Fakty są takie, że grupa tania nie jest ale i nie jakoś przesadnie droga i dobrze bo to też motywuje do działania po zainwestowaniu w siebie. Za darmo nic nie ma. Kurs jest przygotowany w całości przez Krystiana bez kopiuj/wklej. Szkolenie jest wystarczające do tego, żeby zrozumieć wszystko od podstaw i nauczyć się strategii. Do tego mamy w tygodniu 5 sesji live, analizy wykresów, wszystkie live mamy wrzucane na stronę i możemy sobie zawsze odtworzyć i przenieść analizy na swoje wykresy. Do tego sprawne i szybkie odpowiedzi od Krystiana bez gadania głupot. Uczymy się mądrego i przemyślanego inwestowania tak aby zdać konto fundowane i reinwestować w siebie środki, a co najważniejsze zarabiać. Na grupie są osoby które zdały konta fundowane i można z nimi porozmawiać i się przekonać że to działa. Trzeba poświęcić czas na naukę, szkolić się, zadawać dużo pytań bo bez tego sukcesu nie będzie. Warto poświęcić rok/dwa na naukę i zmienić swoje życie. Studia trwają 5 lat i tak nie ma gwarancji, że dostanie się dobrze płatną pracę w zawodzie, a kosztują dużo więcej. Albo ktoś chce zmienić swoje życie albo nie. A jeżeli dla kogoś 5-6tys to dużo może rozbić sobie na raty. Kwestia tego czy chce się zmienić życie czy też tylko hejtować - spróbuj, a dopiero później się wypowiadaj. Pierwszy raz ktoś mnie uczy, a nie wmawia głupoty i nie uczę się z materiałów - kopiuj/wklej. A i to nie jest grupa sygnałowa nie ma drogi na skróty. Tu uczymy się dobrego i odpowiedzialnego inwestowania bez RR 1:6 i hazardu. Jestem w trakcie challangu na konto fundowane 50k i idzie dobrze. Pozdrawiam hejterów i polecam maść na ból d....

#WarunkiPracy

#Rozwój

#KulturaOrganizacyjna

Mariusz

20.08.2025 10:55

Co prawda pracować nie pracowałem, ale mega musze polecić kurs, który wykupiłem u Pana Krystiana. Chodziłem po rynku i szukałem, miałem 2 mentoringi prawie 2 lata nauki. A u Krystiana po 2 misiącach wyeliminowałem wszystkie dotychczasowe błędy, zdalem konto fundowane a czerwiec zamknąłem z 12k USD ZYSKU. Także jesli szukasz wiedzy tradingowej mega polecam !

20.08.2025 21:17

szanowny panie xddd, rozumiem ze uczestniczyles w szkoleniu/kursie, masz dowody na to, ze przekazywana wiedza nie dziala i ze kazdy z akademii, traci pieniadze? Kolejna sprawa, wolisz spawacza po szkole, ktory nie potrafi dobrze wlozyc elektrody, czy nieuka, ktory robi dziela sztuki? Jesli masz czas na sianie fermentu, to rownie dobrze znajdz czas na dolaczenie do projektu, poswiec temu kilka miesiecy i wtedy zdaj relacje skoro tak bardzo chcesz komus zaszkodzic. W przeciwnym razie, Twoj wpis jest tyle wart co zeszloroczny snieg 😉

Zostaw merytoryczną opinię o Ros Pel (Krystian Ros LBR Trading Academy) Sp. z o.o.