Mieliśmy okazję zatrzymać się w Gazdówce u Janusza i musimy przyznać, że to jedno z najlepszych miejsc, w jakich byliśmy w Bieszczadach. Apartament z ogrodem zimowym i kominkiem zrobił na nas ogromne wrażenie – przestronny, bardzo dobrze wyposażony, idealny dla pięciu osób, z dwiema osobnymi sypialniami, co daje naprawdę duży komfort. Wnętrze jest przytulne i sprzyja odpoczynkowi, a wieczory przy kominku mają swój niepowtarzalny klimat.
Lokalizacja to kolejny ogromny atut – blisko do jeziora, świetna baza wypadowa na spacery czy dalsze wycieczki. Warunki są naprawdę na najwyższym poziomie, wszystko zadbane, czyste i przygotowane tak, by goście czuli się jak u siebie.
Szczerze mówiąc, dziwi nas, gdy ktoś wystawia negatywną opinię, bo my i wszyscy, z którymi rozmawialiśmy, byliśmy w pełni zadowoleni. Ale wiemy też, że są osoby, które przyjeżdżają już z nastawieniem, że będą narzekać – i nic im się nie spodoba. My natomiast wyjechaliśmy z tego miejsca z uśmiechem i z pewnością tam wrócimy.
Z całego serca polecamy każdemu, kto szuka wspaniałych warunków, świetnej atmosfery i prawdziwego odpoczynku w pięknym otoczeniu. Gazdówka u Janusza to miejsce, do którego chce się wracać!