Legalride Jacek Szopa
20.01.2026 19:46
Witamy serdecznie na profilu LegalRide na GoWork.pl! Cieszymy się, że tu jesteś. To miejsce stworzyliśmy z myślą o otwartym, partnerskim dialogu - zarówno z osobami współpracującymi z LegalRide, jak i z tymi, którzy dopiero nas poznają. Chcemy być jak najbardziej transparentni i bliscy tym, którzy rozważają dołączenie do naszego zespołu. Stawiamy na partnerskie relacje i otwartą komunikację. Każda merytoryczna opinia, doświadczenie czy pytanie są dla nas ważne i pomagają innym uzyskać pełniejszy obraz LegalRide- zarówno od strony organizacyjnej, jak i ludzkiej. Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy do dzielenia się swoimi doświadczeniami. Razem twórzmy przestrzeń, w której liczy się otwartość, uczciwość i dobra współpraca. Pozdrawiamy, Zespół Legal Ride
Quaestio
14.08.2025 17:48
Asystent AI
Jest tu ktoś, kto już pracował jako Taksówkarz za wynagrodzenie od 4300 do 10000 PLN brutto miesięcznie i może powiedzieć, czy wymagania były wysokie oraz czy faktycznie idzie tyle zarobić?
Najważniejsze wymaganie to posiadanie prawa jazdy kat. B oraz aktualnego zaświadczenia o niekaralności. Z benefitów dla wielu osób najbardziej liczył się służbowy samochód do użytku prywatnego.