Chciałam tam wysłać pracownika ale jak przeczytałam regulamin to mnie zmroziło. Jakieś kary 10 x wartość kursu za udostępnienie materiału, kara umowna 10 00 zł i brak odpowiedzialności za cokolwiek, bo to nie oni świadczą usługę tylko prowadzący szkolenie !!! To jest chore. To nie żadna firma szkoleniowa tylko pośrednik. Zobaczcie te zapisy w regulaminie:
7.1. Firma zobowiązuje się:
7.1.2. W miarę możliwości informować (uprzedzać) Użytkownika o dodatkowych warunkach i możliwych zmianach w świadczeniu Usług poprzez umieszczenie odpowiedzialnej informacji na Witrynie i/albo wysłanie listu na pocztę elektroniczną i/albo w jakikolwiek inny sposób.
7.2. Firma ma prawo:
7.2.3. Według własnego uznania i jednostronnie określić datę, format, godzinę, temat, lektorów (nauczycieli), czas trwanie i inne warunki przeprowadzenia Wydarzeń/Online transmisji/Wideo-, online kursów gdzie świadczone są Usługi, anulować albo przenosić je po uprzedzeniu Użytkownika za pośrednictwem poczty elektronicznej i/albo wiadomością SMS na wskazany przez Użytkownika przy rejestracji email i/albo telefon, i/albo czat.
.2.5. Zmienić format, miejsce, datę i godzinę, inne warunki, które dotyczą Wydarzenia/Online transmisji/ Wideo-, online kursów, jednostronnie. W przypadku zmiany, Firma uprzedza o tym Użytkownika poprzez pocztę elektroniczną i/albo wiadomość SMS na wskazany przez Użytkownika przy rejestracji email i/albo telefon, i/albo w czat.
7.2.6. Przeprowadzać Online transmisję w czasie rzeczywistym oraz udostępniać Użytkownikowi nagranie z transmisji. W razie udostępnienia nagrania, Użytkownika dotyczą wszystkie, bez wyjątku, warunki tej Umowy.
7.2.8. Samodzielnie ustalać wszystkie warunki świadczenia Usług.
7.3.17. Użytkownik jest zobowiązany wykorzystywać informacje, zdobyte podczas Online transmisji/Wideo kursu, a także osobisty link, wyłącznie dla własnych celów (dla własnego użytku), nie rozpowszechniać i nie przekazywać ich osobom trzecim. W razie naruszenia tego warunku, Użytkownik ma prawo wymagać wypłatę odszkodowania, którego suma wynosi dziesięciokrotność wartości Usługi.
9.2. Użytkownik zobowiązany jest zapłacić karę w wysokości 10 000 (dziesięciu tysięcy) złotych za przekazywanie informacji zdobytej w związku z wykonaniem tej Umowy, rozpowszechnianie nagrań Online transmisji/Wideo kursu et cetera, albo ich części, bez uprzedniej pisemnej zgody Firmy.
9.4. Firma nie ponosi odpowiedzialności za niezgodność zawartości Wydarzeń/Online transmisji/Wideo kursu z osobistymi oczekiwaniami Użytkownika i/albo jego dziecka. Zawartość Wydarzeń/Online transmisji/Wideo kursu to autorskie programy i wnioski lektorów, które mogą nie zgadzać się z osobistymi przekonaniami i wnioskami Użytkownika.
9.5. W żadnym wypadku i okolicznościach Firma nie ponosi odpowiedzialności za podjętą przez Użytkownika albo osoby trzecie decyzję na podstawie informacji zdobytej na Wydarzeniu/Online transmisji/Wideo kursie et cetera.
9.9. W razie nieotrzymania Usług nie z bezpośredniej winy Firmy, usunięcie Użytkownika z listy uczestników w wydarzeniach w związku z naruszeniem Umowy, rezygnacji Użytkownika z tej Umowy i/albo korzystania z usług z powodów subiektywnych et cetera, koszty za Usługi nie podlegają zwrotowi.
9.10. Firma nie ponosi odpowiedzialności za modyfikację i zmiany programu, planu zajęć i inne warunki swoich Usług. !!!!!!!!!!
Naprawdę polecam sprawdzenie tej firmy bo to wygląda jak jakieś naciąganie ludzi. Zamawiałam wiele szkoleń do tej i poprzednich firm ale tej firmy do tej pory nie znałam.