pan Arkadiusz obecnie pan dyrektor i ten mięśniak bez mózgu to kumple niestety wiele osób przez nich się zwolniło pracowałem jak był jeszcze zwykły kierownik obecnie dyrektor I pracownik magazynu obecnie kierownik dosyć ze kręcili na boku z towarem co był ponad stan magazynu to zaczynało się robienie pod górę przez obecnego kierownika jak za dużo wiedziałeś nawęd do zwolnień. praca zaczynała sie od 8 ale kierownik arek miał pretensje ze się przychodziło za 7:50 masakra nie polecam dobrze ze zauważyłem jak Kamilek ma czepiane domenie wiec się zwolniłem gdyby nie te osoby to firma fajna atmosfera była super jak ktoś chce robi za białego (usunięte przez administratora) to firma idealna
Widocznie kiedyś duzo osób sie spoznialo i dlatego taka reakcja. No chyba mi nie powiesz ze doslwonie każdy cisnal zawsze jak pracowita mróweczka? Ale mogę być w bledzie 🤔
Claritas
30.01.2026 12:11
Asystent AI
Firma szukała pracownika biurowego w dziale handlowym na pełen etat. Była umowa o pracę, możliwość premii i pakiet sportowy z opieką medyczną. Wymagali znajomości MS Office i umiejętności organizacji pracy.
Jak ocenialiście system premiowy i rozwój w tej firmie? Była realna szansa na szkolenia i podwyżki? Jak wyglądała atmosfera w biurze?
Firma imponuje przychodami 384 mln 456 tys. zł za rok 2023. Wynik jest mniejszy o 25% niż rok wcześniej. Dane wskazują na stratę w kwocie 12 mln 919 tys. zł brutto.
Wysokie przychody firmy, ale widoczny spadek i strata budzą niepokój. Jak te trudne warunki wpływają na Wasze zatrudnienie i wynagrodzenia? Czujecie obawy co do przyszłości?
Nuntia
14.08.2025 18:34
Asystent AI
Ktoś podpowie, czy na stanowisku Pracownika magazynowego przy tylu podstawowych wymaganiach i bez koniecznego doświadczenia firma faktycznie oferuje porządne wynagrodzenie?
Najważniejsze jest tutaj to, że nie wymagają żadnego doświadczenia – wystarczy chęć do pracy. Najlepszy benefit to możliwość zdobycia uprawnień na wózek widłowy za darmo po okresie próbnym.
Wielu pracowników w roku 2025 nie ma nawet najniższej krajowej... To chyba nie trzeba dodawać nic więcej...
Konon Krzysztof
19.03.2024 08:43
Nie polecam tej firmy ze względu na kolesiostwo, zle traktowanie pracowników. Oraz nie pozdrawiam kierownika z Gdyni który już dawno temu powinien zostać wylany ale ze względu na lizanie tyłka szefowi dalej trzyma swoje stanowisko.
DarkMesiash
19.04.2024 16:10
Niestety ale również nie mogę polecić nikomu tego Pracodawcy.
Chodzi o odział W GDYNI!!!!!! gdyby kiedyś ktoś chciał podjąć w nim pracę odradzam. Dużo by mówić.
A więc niestety ale nigdy nie dostaniesz 100%premi bo jak to Pan dyrektor stwierdził firma nigdy nie wypłaca 100%.
Praca od 6-7 do 16 bardzo rzadko na 8.Wiec przychodzisz na nadgodziny liczysz Sobie dodatkowe zarobione pieniądze a tu Kierownik Kamilek odcina Ci 400 500 zł z premi pod pretekstem zaangażowania więc przychodzisz za darmo.
Nie wolno Ci palić przez 9,10 h tylko na 1 przerwie bo zabiera z premi i zaraz stoi obok z pytaniem Czemu Ty palisz
Naśmiewa się z pracowników przy innych z Twojego wyglądu sam uważa się za koksa bo kilka razy był na siłowni (co to ma być) Ach i jeśli się zwalniasz nie dostajesz premi gola podstawa która jest śmieszna.
Ten Pan wypłaca premie także nie pozdrawiam tego Pana. Do tego ego tego człowieka wybite ponad horyzonty. Oczywiście dyrektor trzyma nad wysztkim rękę. Jak wychodzi z biura chociaż nie miałbyś nic do roboty masz tańczyć bo jak zobaczy że stoisz to pewnie premia w dół.
Kierownik jeśli mu odpowiesz nie tak jakby chciał lzaraz biegnie do dyrektora z płaczem, autentyk. Jak duże dziecko.
Praca do tego w nagannych warunkach nie lekka
Dużo dźwigania, Na magazynie temp. Taka jak na dworze a nawet niższa, zima - 10 bo nie grzane a brama otwarta non stop. Ktoś powie ze PIP nic nie znalazł. Chyba nie trzeba tłumaczyć jak to działa.
Pracownicy są w porządku pośmiejesz się po żartujesz pogadasz z nimi i popracujesz ale atmosferę psują Ci właśnie dwaj Panowie. (usunięte przez administratora) nie tylko magazynierów na pieniądzach ale rowniez kierowców. Nie wiem jak biuro. Przygotuj się ze jako kierowca nowo zatrudniony masz robić na magazynie a jeśli powiesz ze nie
Już nie pracujesz.
Niestety ale taki tam panuje klimat
Także Panie kierowniku nie życzę Ci najlepiej tkwij w tym Swoim świecie dalej, właz w d..e dyrektorowi a będziesz miał
BTW organizacja pracy klęka już i prosi o łaskę. Magazyn jest mały towaru za dużo żeby zrobić niektóre zamówienie musisz wyciągać wszystkie palety co trochę zajmuje a za chwilę telefon co tak długo
On by to zrobił szybciej
Także pokaz chłopaka jak się o robi
Chyba wszystko.
Ewa
08.01.2024 13:48
@Pracodawca
Dzień dobry,
słyszałam dużo dobrego na temat firmy. Czy macie Państwo teraz przyjęcia do pracy? Chodzi mi o stanowisko biurowe.
Zostaw merytoryczną opinię o Prof-Met-Kol Sp. z o.o.