Każdy kto szuka normalnej pracy z normalnym pracodawca to na pewno nie Iltrans. Pracodawca to zadufany w sobie bufon, zdanie innych ludzi się nie liczy (bo przecież ja tu jestem szefem i ja mam zawsze rację ) zero szacunku do pracowników bo ma pieniądze to myśli że może wszystko. Bardzo duże wymagania od pracowników ale żeby dobrze przeszkolić pracownika to już szkoda pieniędzy i czasu. Nigdy taki pracodawca nie będzie miał dobrych pracowników bo dobry pracownik który trafia do iltransu po kilku miesiącach szuka nowej pracy bo ile można pracować w takim chaosie,tak wieloma obowiązkami i z takim szefem na pokładzie. I nie ma co się łudzić że w takiej firmie się to zmieni. Ryba zaczyna się psuć od głowy. Pracodawca nastawiony tylko i wyłącznie kasa kasa kasa, nie ważni ludzie tylko kasa.
Adaś
18.07.2026 05:33
A kwoty jakieś? Konkretne zarobki przyda sie przytoczyć już tak dl;a podsumowania
Przewoźnik
20.07.2026 18:35
Dziękujemy za poświęcony czas i pozostawienie opinii.
Jest nam przykro, że współpraca z naszą firmą została przez Panią oceniona w taki sposób. Nie zgadzamy się jednak z wieloma przedstawionymi stwierdzeniami i uważamy, że nie odzwierciedlają one obecnego funkcjonowania przedsiębiorstwa.
Prowadzenie firmy transportowej wymaga odpowiedzialności, dobrej organizacji oraz przestrzegania określonych standardów. Takie wymagania stawiamy wszystkim pracownikom, niezależnie od zajmowanego stanowiska. Jednocześnie nieustannie pracujemy nad poprawą organizacji pracy i warunków zatrudnienia.
W ostatnim czasie wprowadziliśmy nowy system premiowy, którego celem jest docenienie zaangażowania, odpowiedzialności oraz rzetelnego wykonywania obowiązków. System został wdrożony z okresem przejściowym, podczas którego zachęcamy pracowników do zgłaszania swoich uwag i propozycji zmian. Wierzymy, że najlepsze rozwiązania powstają dzięki wzajemnemu dialogowi i współpracy.
Szkoda, że przedstawione zastrzeżenia nie zostały zgłoszone bezpośrednio do zarządu w czasie trwania współpracy. Jesteśmy przekonani, że przedstawienie konkretnych problemów, popartych przykładami oraz propozycjami ich rozwiązania, daje realną możliwość wprowadzenia zmian. Zawsze jesteśmy otwarci na merytoryczną rozmowę i konstruktywną krytykę, ponieważ to ona pozwala rozwijać zarówno firmę, jak i warunki pracy naszych pracowników.
Życzymy powodzenia w dalszej pracy zawodowej
Zostaw merytoryczną opinię o FW Iltrans Sp. z o.o.