Klaudia24.04.2024 17:50
Stanowczo NIE POLECAM!
Bylam ostatnio w tym pseudo salonie na manicure ktory Stylistka wykonywala 5 godzin i za ktory Panie policzyły sobie 170zl. Po kilku dniach od wykonania, okazalo sie ze paznokcie są nieprawidlowo zrobione, zaczely pojawiac sie pecherze powietrza. Umowilam sie na wizyte w ramach reklamacji ale w zwiazku z tym ze 8 paznokci mialo pecherze, a Panie zaoferowaly wymalowanie ich na jeden kolor bo tak najszybciej i najprosciej (zaznacze ze mialam baby boomer z krysztalkami) zrezygnowalam z ich poprawy zaoszczedzajac tym samym tez czas Pań i w ramach rekompensaty poprosilam o rabat na inna usluge. Pani z obslugi byla bardzo opryskliwa i niegrzeczna. Stroiła miny, celowo nie podala mi herbaty o ktora chwile wczesniej sama pytala, a inne klientki wokol byly przez nia obslugiwane. Ale to akurat najmniej istotne w tym wszystkim. Pani podnosila glos po czym na koniec przeprosila twierdzac ze to powody osobiste. Stwierdzialam ze kazdemu sie moze zdarzyc i ze nie bede miec zadnych obiekcji i nie bede pisac negatywnej opinii natomiast to co zrobila pozniej sprawilo ze zmienilam zdanie. Chwila po tym gdy wyszlam Pani usunęła moją rezerwacje i zablokowala mnie na aplikacji booksy. Uwazam ze to jest niepowazne traktowanie klienta. W przeciwienstwie do Pani w salonie ja bylam kulturalna i chcialam dojsc do porozumienia ale nie zostalo to docenione. To najgorsze miejsce w jakim bylam. Brak kultury. Dziewczyny jestescie tu mile widziane tylko gdy nie otwieracie buzi i nie macie uwag nawet jak stylistka wykona nieprawidlowo manicure.