Verandana

• Dlaczego warto?
  • Informacje o Produktach i Projektach Verandana
  • Pytania i Odpowiedzi dla Klientów
  • Dla Architektów

Dlaczego warto?

Informacje o Produktach i Projektach Verandana

Pytania i Odpowiedzi dla Klientów

Dla Architektów

Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Gliwice
  5. Opinie o Verandana Sp. z o.o.

Opinie o Verandana Gliwice

ReviewUserIconZadowolony klient z Krakowa

05.04.2026 08:16

Ogród zimowy od Verandany to najlepsza inwestycja w dom, jaką podjęliśmy. Od pierwszego kontaktu do odbioru czuliśmy się profesjonalnie zaopiekowani — doradca cierpliwie tłumaczył różnice w systemach, zaproponował rozsądne rozwiązanie dla naszej działki i dotrzymał każdego terminu. Efekt końcowy przeszedł nasze oczekiwania — lekka, jasna konstrukcja, która wygląda jak część architektury domu, a nie przybudówka. Polecamy bez żadnych zastrzeżeń.

ReviewUserIconWiesław, okolice Warszawy

06.01.2026 10:14

Sprawdziłem kilka firm zanim trafiłem do Verandany. Różnica w podejściu i jakości profili widoczna gołym okiem. System Flandria od początku buduje zaufanie. Ogród stoi drugi rok, przeszedł już dwie zimy, zero problemów z kondensacją, zero przecieków. Montaż sprawny, bez bałaganu. Cena nieznacznie wyższa niż u konkurencji, ale tu płaci się za spokój na lata. Jestem bardzo zadowolony i polecam firmę - ma bardzo dobry produkt i duże doświadczenie, a to jest w mojej ocenie najważniejsze.

ReviewUserIconBożena 2

12.11.2025 06:25

Od lat marzyliśmy o ogrodzue zimowym i w końcu się zdecydowaliśmy na ofertę Verandany. Proces od początku przebiegał bardzo sprawnie - panowie przyjechali na pomiar, wszystko dokładnie omówiliśmy, pokazali różne opcje. Wybraliśmy system Flandria z Francji. Montaż trwał ok. 2 tygodni, ekipa była punktualna i rzeczowa. Zostawiali porządek każdego dnia co bardzo doceniłam. Konstrukcja wygląda niesamowicie - jest szczelna i ciepła. Mamy teraz dodatkowe 35m² przestrzeni użytkowej przez cały rok. Szczególnie robi wrazenie jakość materiałów - aluminium, szkło, uszczelki - wszystko wygląd pięknie i solidnie. Po 6 miesiącach użytkowania zero problemów. Gorąco polecam Verandnę!
    ReviewUserIconKarol Warszawa

03.11.2025 17:56

Jestem wyjątkowo wymagającą osobą - cenię jakość, szczegóły oraz detale konstrukcyjne, które często są najlepszym wyznacznikiem całości. Z pełną odpowiedzialnością polecam produkty firmy Verandana. Ich system wg mnie nie ma sobie równych. Jestem bardzo zadowolony z realizacji. Ogród wniósł niesamowitą zmianę do naszego domu. Pozdrawiam całą firmę i zespół montażowy. K.

03.11.2025 18:15

Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Jest ona dla nas bardzo ważna. Pozdrawiamy Zespół VERANDANA
    ReviewUserIconBożena, Wilanów

27.10.2025 16:09

Bardzo dziękujemy firmie Verandana za przepiękny ogród jaki nam wykonała. Nie spodziewaliśmy się takiego efektu. Każdy kto nas odwiedza, jest zauroczony. Dla nas to teraz najpiękniejszy zakątek domu. Super ekipa montażowa- dziękuję panom! Polecamy to najwyższa jakość obsługi i materiałów.
    ReviewUserIconAndrzej

17.10.2025 18:05

Widziałem ogród firmy zrobiony na osiedlu Hampton w Wilanowie. Link do strony z banera z QR kodu - https://verandanahampton.vercel.app/ Super robota. Polecam.
    ReviewUserIconAga Agnieszka W-wa

07.10.2025 16:48

Jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni. Verandana faktycznie to magia i sztuka ogrodów zimowych :) Polecamy firmę, jej profesjonalne i kompleksowe podejście. Brak nachalności, niespotykana cierpliwość dla wybrzydzającego klienta. Nasz ogród zimowy jest piękny. Nowy kawałek domu. Polecamy i dziękujemy firmie.
    ReviewUserIconVerandana

07.10.2025 17:20

Pani Agnieszko bardzo dziękujemy za pozytywne słowa. One nas dopingują i napędzają do jeszcze lepszej pracy. Gorąco pozdrawiamy i życzymy najpiękniejszych chwil w Państwa ogrodzie zimowym!
    ReviewUserIconBlazej

27.08.2025 22:23

Polecam firmę !!!!!!!!! Jestem zachwycony tym co firma zrobiła. Nikt nie potrafił zrobić nam ogrodu na piętrze. Montażyści top!. Pozdrawiam cały zespół firmowy. Będę każdemu was polecał. B.

Kontakt - Verandana Sp. z o.o.

Miodunki 3 44-151 Gliwice

Branże: Usługi budowlane

ReviewUserIconAleksandra

07.07.2025 20:25

Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Verandana. Od pierwszego kontaktu do zakończenia montażu wszystko przebiegło bardzo profesjonalnie. Zespół był pomocny na każdym etapie – świetnie doradzili nam rozwiązania dopasowane do naszego domu i budżetu. Montaż ogrodu zimowego przebiegł sprawnie, terminowo i bez żadnych niespodzianek. Widać, że panowie znają się na rzeczy – wszystko wykonane bardzo solidnie i estetycznie. Wielka odpowiedzialność montażystów - na wszystko uważali aż do przesady w naszym ogrodzie za co im bardzo dziękujemy z mężem. Ogród zimowy wygląda pięknie, jest ciepły, szczelny i spełnia dokładnie to, czego oczekiwaliśmy. Cieszy nas też fakt, że użyto naprawdę dobrych materiałów, a konstrukcja sprawia wrażenie bardzo trwałej. Super kontakt, fachowa ekipa i efekt końcowy, który przerósł nasze oczekiwania!
    ReviewUserIconMelwin

26.06.2025 16:27

Bardzo dobra firma. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jakość naszego ogrodu zimowego zachwyca każdego. Bardzo odpowiedzialny zespół montażowy. Jednym słowem „polecam!”
    ReviewUserIconDoMi

22.02.2025 05:38

Polecam firmę Verandana wszystkim, najkrócej —bardzo sympatyczny profesjonalizm. Pracownicy, których dobiera firma zasługują na zaufanie. Co prawda mój ogród zimowy jeszcze jest niewykończony,ale była to trudna realizacja. Pewne poprawki muszą być jeszcze zrobione w odpowiednich temperaturach. Mimo to chcę już podzielić się opinią. Zależało mi na terminie .Firma sprostała zadaniu. Przyzwoitość to rzadka cecha w dzisiejszych czasach. Kto coś buduje ,budował— wie że podstawą to wybrać odpowiednich ludzi do współpracy. Mając bogate doświadczenie w tej sprawie,po przeprowadzeniu wielu rozmów wybrałam Verandanę , i był to dobry wybór. Pozostało jeszcze parę elementów do zakończenia, ale czekam cierpliwie na odpowiednie warunki pogodowe. Realizacja była nietypowa, i potrzeba było wymyśleć, skonstruować dodatkowe, oprócz standardowych części. To mogę przekazać ew. przyszłym klientom —słowność, uczciwość i profesjonalizm. Spokojne, rzeczowe podejście. Pomoc w wyborze wariantów. Bardzo polecam .????????????

03.03.2025 08:51

Serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa i zaufanie, jakim nas Pani obdarzyła. Cieszymy się, że mimo wymagającej realizacji jest Pani zadowolona z naszej pracy. Wierzymy, że dobrze wykonane projekty to efekt nie tylko profesjonalizmu, ale też uczciwości i zaangażowania – dlatego tym bardziej cieszy nas, że je właśnie dostrzegła Pani w naszej pracy. Dziękujemy za cierpliwość – dopracujemy wszystko do perfekcji, gdy tylko warunki na to pozwolą. Jeśli w międzyczasie pojawią się jakiekolwiek pytania, jesteśmy do dyspozycji. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Verandana
    ReviewUserIconBłażej

16.02.2025 09:02

Jestem bardzo zadowolony z mojego nowego ogrodu zimowego który wybudowała mi firma Verandana. Od pierwszego kontaktu aż po finalny montaż, cały proces przebiegł bardzo sprawnie. Na początku otrzymałem cenną pomoc w projekcie, gdyż trudno było wpasować ogród pod mój dach. Jakość wykonania przekroczyła moje oczekiwania. Polecam Verandanę każdemu, kto planuje budowę ogrodu. To profesjonalna i doświadczona firma.

03.03.2025 08:32

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią! Bardzo nas cieszy, że jest Pan zadowolony z naszej pracy. Każda taka wiadomość to dla nas motywacja do dalszego doskonalenia. Jeśli w przyszłości będziemy mogli w czymś pomóc – pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy Zespół Verandana
    ReviewUserIconJacek, Borzęcin Mały

25.07.2024 18:29

Z pełnym przekonaniem polecam firmę Verandana. Mieliśmy skomplikowane warunki montażowe, ponieważ ogród zimowy umieszczony jest na tarasie znajdującym się na pierwszym piętrze na garażu naszego domu, jednak ekipa Verandany poradziła sobie znakomicie. Dopracowali każdy detal z najwyższą starannością. Niesymetryczny kształt spadzistego dachu, jaki był konieczny dla naszego ogrodu, dzięki dbałości Pana Andrzeja o detale na etapie projektowym, idealnie wkomponował się w architekturę naszego domu, tworząc harmonijną całość. Polecam Verandanę każdemu, kto marzy o swoim ogrodzie zimowym. Po naszej realizacji wiem, że to firma, która sprosta nawet najtrudniejszym wyzwaniom. Dziękujemy za wzorcową współpracę!

26.07.2024 05:37

Panie Jacku, serdecznie dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom i zrealizować projekt zgodnie z najwyższymi standardami. Państwa satysfakcja jest dla nas największą nagrodą.

25.03.2024 19:13

Z wielką radością ogłaszamy start prac nad naszym kolejnym projektem - wyjątkowy ogród zimowy "Home Extension" o powierzchni 75m2, wpisany w narożnik budynku mieszklanego. A na jego dachu dwa przepiekne świetliki - olbrzymi Victory oraz Pyramide! Będą zapierać dech w piersiach! Aktualnie ropoczał się etap prac fundamentowych. Specjalne podziękowania i pozdrowienia dla pana Jarka, mistrza w swoim fachu, zaangażowanie i dokładność jego ekipy nie mają sobie równych.
    Więcej na temat naszej serii Home Extension dla najbardziej wymagających -> na naszej stronie http://www.verandana.pl
    News image
    ReviewUserIconPytanie

06.03.2024 10:07

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Verandana Sp. z o.o.?

19.03.2024 10:20

W Verandanie zdajemy sobie sprawę, że pozytywna atmosfera w pracy jest nieodłącznym elementem efektywności naszego zespołu. Jako firma rodzinna przykładamy dużą wagę do budowania silnych, pozytywnych relacji zarówno wewnątrz naszej organizacji, jak i z naszymi kooperantami. Dzięki współpracy z zaufanymi dostawcami i partnerami biznesowymi, tworzymy środowisko oparte na wzajemnym szacunku i wspólnym dążeniu do doskonałości. Ta synergie pozwala nam nie tylko na realizację projektów na najwyższym poziomie, ale także na ciągły rozwój i innowacyjność w kreowaniu niepowtarzalnych ogrodów zimowych, które spełniają oczekiwania najbardziej wymagających klientów.
    ReviewUserIconAdam Agnieszka Nysa

25.02.2024 13:16

Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z firmą VERANDANA. Praktycznie i z całą pewnością poleciłabym każdemu współpracę z tą profesjonalną firmą. Szybka komunikacja, szybki i profesjonalny montaż, wykonanie usług oraz pełen profesjonalizm to wszystko mocno wyróżnia tą firmę na rynku. Bardzo wysoka jakość całej konstrukcji. Bez względu na pogodę może teraz siedzieć na tarasie i pić kawę Polecam każdemu!

26.02.2024 11:15

Pani Agnieszko. Panie Adamie, serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii o naszej współpracy. Cieszymy się, że nasza praca spotkała się z Państwa uznaniem. Państwa słowa są dla nas nie tylko źródłem satysfakcji, ale też inspiracją do dalszego rozwoju i podnoszenia jakości naszych usług. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu wspaniałych dni pod dachem Państwa nowego, pięknego ogrodu zimowego.
    ReviewUserIconElżbieta

18.01.2024 16:15

Od 8 miesięcy cieszę się ogrodem zimowym całorocznym od Verandany i jestem bardzo zadowolona z podjętej decyzji. Firma zadbała o każdy szczegół od początku - montaż odbył się sprawnie i nieinwazyjnie. W pierwszych dniach użytkowania pojawił się drobny problem z przesuwnymi drzwiami, ale szybka i efektywna reakcja firmy rozwiała moje obawy - drzwi zostały dopasowane. Od tamtej pory nie napotkałam żadnych problemów. Serdecznie polecam Verandanę – to solidna firma, a jakość ich ogrodów jest naprawdę wysoka. Opinię z przyjemnością piszę na prośbę firmy.

22.02.2024 09:34

Dziękujemy za pozytywną opinię i zrozumienie dla napotkanej usterki. Każde doświadczenie jest dla nas cenną lekcją i motywuje do ciągłego doskonalenia. Jesteśmy przekonani, że Państwa ogród zimowy będzie źródłem radości na długie lata.

Zostaw merytoryczną opinię o Verandana Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Verandana Sp. z o.o.!