Po dwóch latach mogę powiedzieć że współpraca przebiegała i przebiega nadal bardzo dobrze, spotkałem się już kilkoma firmami na różnym poziomie relacji i tu jest mile zaskoczenie, ktoś wspomniał o kontakcie że go brak, nie godzę się z tym za każdym razem odbiera telefon a jak nie może to odpisze i oddzwania. Dla nas, zawsze najważniejsza jest elastyczność czy to w komunikacji, warunkach współpracy czy innych. Mam dobre warunki zakwaterowania, dojazdy, narzędzia. Pan Jarosław o którym niestety i szczerze nie wiem dlaczego tak źle piszą jest zupełnym przeciwieństwem tutejszych wpisów. Powiem krótko, kontakt telefoniczny, SMS, email - jest. Płatności również terminowe a czasem wcześniej, na maila zawsze dostaję podsumowanie i mogę to porównać ze swoimi zawsze się zgrywa. Na kontraktach zagranicznych opłaca przeloty, w jedną i drugą stronę (mało kto tak robi), z lotniska odbiór na lotnisko też. Stawki są rynkowe i nie ma co narzekać. Jeśli chodzi o to co się będzie robiło w pracy też wcześniej omówione, i nie ma niespodzianek. Wiadomo, że każda budowa rządzi się swoimi prawami. Ze swojej strony mogę z czystym sumieniem polecić, ja i chłopacy jesteśmy zadowoleni. Na jedno muszę zwrócić uwagę Pan Jarosław traktuje pracowników jak ludzi i takie podejście mi się podoba. A czy są minusy? Jak wszędzie, w naszej pracy jest dużo zmiennych, czasem towar się spóźni o godzinę lub dwie no ale to jest specyfika każdej budowy ale na ten czas mieliśmy prace zastępcze więc żadne godziny nie uciekały. Więc nie można mieć pretensji, nasza ekipa to wie i inni pracownicy też. W każdym razie nasza siódemka może polecić współpracę.