Nie polecam firmy nic nie odzwierciedla stanu faktycznego względem deklaracji odnośnie obowiązków w pracy wiele zmian z dnia na dzień a pracownik dowiaduje się o wszystkim za późno lub w ostatniej chwili. Wypłaty opóźniane bez powodu o conajmniej pol miesiaca, wyzwiska kierowane do pracowników spowodowane niekontrolowanymi wybuchami nerwów u prezesa firmy (zgłoszone do inspekcji pracy) Wystawianie notorycznie pracownikom umów zlecenie lub dla stałych z wieloletnim stażem na 5/8 etatu a pracujących po 12 h dziennie. Auta które posiada firma są w opłakanym stanie technicznym a po zgłoszeniu usterki która wymaga naprawy na cito otrzymuje się informacje ze może za miesiąc czy dwa naprawią co powoduje realne zagrożenie dla pracowników uzytkujacych te samochody oraz dla innych uczestników ruchu drogowego. W przeciągu roku do rowu wpadło kilka zestawów (tir) w tym jeden bez ubezpieczenia a drugi kierowca kierował bez uprawnień co nie spowodowało jakiejkolwiek refleksji w tej firmie. Nie polecam